Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 8
Karin25 spune:
Gata, am schimbat semnatura
Zoze stai linistita ca sunt convinsa ca va fi bine. Si poate ca ai dreptate cu corelarea numerelor 
Edith mamica fericita de Andreas Daniel
kiti2205 spune:
Ionela, nu stiu ce sa zic, vezi cat de constante sunt contractiile. Eu am stat jumatate de ora intinsa in pat, sa vad dc pot sa cronometrez la ce intervalsunt ale mele. Nu sunt constante, deci cred ca este o alarma falsa. Mai ales ca nu dor, doar se intareste burta.
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
Noi ne bagam la nani. SPer sa nu am vreo surpriza si sa mai astepte pitica pana saptamana viitoare.
Ionela, da un semn daca se intampla ceva.
Pupam
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
zozela spune:
Felicitari Kris!!
La multi ani,Tessa May!!
si multumiri tuturor,pentru incurajari!

Aoleeeuu,ce-am mai bociit!!

Am dat peste pozele Kristinei si m-au apucat toate shele!! E superba,micuta Tess!

Olivia,Doamne-ajuta sa scapati repede de mucisori,iar febra sa nu indrazneasca sa mai apara!

Ioooi..si ce dragut e si Andreas al lui Karin!!

Laly,pumnii stransi sa nasti la Polizu cu dr tau!!
Poate nasti Miercuri,odata cu mine
tanamera!kitti,multumim pt vestile de la chichi!
Am primit si eu sms de la Nerantula azi.Zicea ca Cezara e o fomista, tzitzili' inca nu s-au conformat cererii,asa ca e cam agitata micuta,dar pana la urma o scoate ea la capat,ca doar are experienta
Bine ai revenit,Ana!
Abia astept sa o vad si eu pe Maia!Valeeeu,dar ce asemanatoare-s nasterile noastre duble!
Lasa,o sa vezi ca o sa creasca mare,mare,Maia dulce!Ayda,welcome back!!
Wow!
Alt bebelan frumos-zici ca-i fetita!

alexuza!Ai facut rost de parola?
Curaj,Klarisse!!
Hai BB Matei!!
Ionela,agitam pampoanele?

Am uitat sa va spui ca bebelusa noastra a iesit bine la cantar,3200gr,insa dr.zice ca e mai mare,dupa cum simte ea la palpare
In mod normal trebuia sa o mai fi lasat,dar la istoricul meu..mai bine sa nu riscam,plus ca am luat-o pe urmele chichiutei-colul e central deja,asa ca..nu mai avem ce astepta.
AM EMOTIIIII!!!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
camisv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ne-am intors! -Cu data cu tot! Inca nu constientizez,sunt buimaca,parca nu mi se intampla mie. Data,da-06 Octombrie-Miercuri. Daca e sa ma joc cu numerele si zilele,imi iese asa-pe Mihai l-am nascut intr-o zi de Marti-26,Maria vine pe 06,iar pe 26.06 ne-am casatorit ![]() |
Bravo Zozela, lasa ca nu trebuie sa fii constienta,ca doar faci cezariana (parca asa imi amintesc)
Fulguta la noi pediatra a venit la trei zile, cand piticot a facut o saptamana. Ne-a spus ca in prima luna vine sa-l vada saptamanal.
Hai sa ne laudam si noi, ca astazi avem 3 saptamani:
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#5523179145862252882
Camelia mamica fericita de Tudor
zozela spune:
Sunt singurel-bing,bang
Printre copaci-bing,bang
Si chiar nimic-bing,bang
Nu ma va opri-bing,bang
Sa cant acest-bing,bang
Caantecel-biiing,baang![]()
Pe mine ma dispera latimea paginii-dupa ce trimit mesajul,pagina arata bine,iar la refresh,arata cat o zi de post-maare si lata
Voi cum vedeti?
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Fistiq spune:
Paticut, ridicam motatele, dar pt Klarisse, ea si BB Matei trebuie sa fie vedetele miine.
Eu nu ma grabesc, ca trebuie sa-mi creasca parul sa am ce epila
Glumesc
Zoze, si la moi setot modifica latimea paginii, ba asa ba invers. Cred ca e din setarile administratiei
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe! 
zozela spune:
![]()
Cami,iti arde de glume,ai?!
baietelul mare si frumos!
[emoticoncare-sistergefrunteadesudoare]Fistiq!! Credeam ca eu defectez treburile!
Cred ca..that's all folks! Va pup,ne vedem maine!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Fistiq spune:
Ma duc sa modific semnatura, dupa care merg la nani-nani.
Daca nu dau semne miine nu inseamna ca nasc. Am net pe telefon, deci daca e sa fie ceva am cum anunta, in direct. Ar fi o kestie sa vina Tudor fix la 40 de saptamini dupa UM.
Dupa primele 2 ecografii (s7 si 12), ar trebui sa fi implinit 40 de saptamini de marti/miercuri care au trecut...
Dar cum spuneam eu nu ma grabesc daca nici baiatul meu nu se grabeste.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe! 

Tudor