Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 7
K.A.T. spune:
paticut
multumesc draga mea!
Ma duc sa-mi schimb semnatura. Dar nu stiu cu ce. Am multe in cap.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
ionela.n spune:

ma cam doare burtica de vreo ora, am luat nospa dar nu trece.
e posibil sa fie contractii dureroase, dar nu stiu sigur daca sunt ca nu am mai avut pana acum. nu sunt ca durerile de la menstruatie, dar simt ca niste crampe.
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+
Minunea noastra
ana_25 spune:
Multumim de aprecieri.
.Eu ma pun la nani pana nu se trezeste printesa de foame. Noapte buna!
Hai Klarisse!!!!

Ana
de
Maia Elena
paticut spune:
hai Ionela!! 
hai sa fie si maine o zi cu bbei muulti ...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
cu
AMR 18 zile
kiti2205 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n![]() ma cam doare burtica de vreo ora, am luat nospa dar nu trece.e posibil sa fie contractii dureroase, dar nu stiu sigur daca sunt ca nu am mai avut pana acum. nu sunt ca durerile de la menstruatie, dar simt ca niste crampe. -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+Minunea noastra |
Burtica se intareste regulat? Si tin minte ca la contractiile de nastere te dor si salele, se lasa cumva durerea in jos.
Si eu am avut de la 21 pana pe la 21.50 contractii la fiecare 10 minute dar nedureroase. Acum parca s-au potolit.
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Kiti, burtica a fost tare cam toata ziua. Nu ma dor salele si nici spatele. Simt doar ca ma impinge parca in jos (sau asa percep eu durerea) si e o durere de aia care tine putin si ma lasa. si tot asa..
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+
Minunea noastra
Karin25 spune:
Salutare dragele mele!
Am promis ca revin cu poze si iata-ma
http://picasaweb.google.ro/adrian.voica/AndreasDaniel
Sunt asa fericita
Nici nu stiu sa va descriu in cuvinte ce simt
Cand mi-l aduce nu ma mai doare nimic, uit de tot, nu mai exista nimic in jurul meu
Mai citesc ceva din urma si daca nu mi se face somn mai scriu

Edith
34+ Andreas Daniel
camy81 spune:

HAI KLARISSE 

FFF DULCICA ESTE PRINTESA TESS 
IONELA-si mie mi-a fost azi toata ziua tare burtica si am o durere de spate jos,oare ce inseamna asta
,tu cf cum esti 
CAMELIA
39+cu
si mami de
ALEXIA 

zozela spune:

Ne-am intors! -Cu data cu tot! Inca nu constientizez,sunt buimaca,parca nu mi se intampla mie. Data,da-06 Octombrie-Miercuri.
Daca e sa ma joc cu numerele si zilele,imi iese asa-pe Mihai l-am nascut intr-o zi de Marti-26,Maria vine pe 06,iar pe 26.06 ne-am casatorit![]()

Merg sa citesc din urma si revin!

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
fulguta28 spune:
Intrebare: la cat timp vine medicul pediatru acasa dupa ce am parasit spitalul?
uta28 este
38+
cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!