Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)
Raspunsuri - Pagina 12
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 Mai3, kiti am schimbat piesa alba cu alta, dar se misca, nu sta fix pe gaura aia. o sa schimb si ventuza.incerc si va spun cum stau. s-o fi stricat ca eu o sterilizez la aparat de fiecare data cand o folosesc? aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |
nu sta fix oricum. si eu o sterilizez tot timpul si ma gandeam la faza asta pt ca la baby parca nu am schimbat asa de repede garniturile intre ele...cica garnitura de la pompa electrica nu se uzeaza asa de repede si ar fi numai buna. vreau sa le dau un tel la astia de la reprezentanta sa ii intreb.
zoze chiar nu te mai gandi pe pereti ca realitatea bate filmul
iubindu-i la fel de mult uitasem sa ma mai gandesc la prostii de astea. ii iubesc si atat
si sa stii ca e adevarata faza cu iubirea X2 si nu /2 
eram pregnant si o ia o tanti pe baby "si, acusi iti cade tronul, huh?"
breeeee! da' ci are daca mai creste unu'? di ci tre sa cada si nu sa creasca? o sa fie fain, ai sa vezi

-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Pity27 spune:
nu reusesc sa-i fac nimic. i-am inlocuit toate piesele, degeaba, chestia aia alba cu zimti nu vrea si gata sa stea in gaura. se deplaseaza in toate directiile.
de unde ati cumparat pompa de la primii pasi?
in puii mei, sotul meu si-a gasit de operat azi, sambata, ca se plece de acasa, de parca nu stau suficient singura in timpul saptamanii. sunt plina de nervi, am plans pana acum si s-a gasit si piticul sa urle acum, cred ca l-am invatat in brate.
cum se manifesta depresia post-partum?
vreau sa dorm, sa ma plimb, sa ies din casa, sa nu mai aud tipetele piticului.
voi cum va descurcati?
gata, m-am mai racorit. scuze daca va agit si pe voi.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
zozela spune:
No,sunt absolut convinsa ca e asa cum spui tu si abia astept sa-i cuprind pe-amandoi in brate!!
Hormonii,plus bagajul ala despre care-ti spuneam,stii tu,pot face ravagii,mai ales cand mai vine cate-o tanti de-asta si-ti mai arunca cate-o propozitie minunata
![]()
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
alina.clau spune:
Pity,Mai3- garnitura de la pompa electrica Avent se potriveste si la cea manuala si este muuuult mai rezistenta....Am mai srcis intr-un mesaj ca eu m-am muls 9 luni la Andra si n-am avut nici o problema.Sigur gasiti la sediul lor din Bucuresti sa cumparati sau la standul lor de la Babyexpo...Si e si foarte ieftina!Pt mai multe detalii puteti sa-mi dati un PM...
alina
37+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
zozela spune:
Aura,chill out!!
Ce treaba sa ai cu depresia aia,nu o mai invoca pt.ca e a naiba de grea!
Tu nu ai pe nimeni inafara de sot? Si chiar de nu ai,ca nici eu n-am avut
-spune-i ce simti,spune-i ca ai nevoie de aer,de-o iesire.Eventual,pune-i bibele in brate si iesi-nu are ce sa se intample.Sau,echipeaza piticutul si iesiti toti trei-e o zi frumoasa de toamna,numai buna de iesit.Sau-lasa copilul cu vre bunica,oricat de nepriceputa/nesuferita ar fi,ia omul de mana si..out!! Nu sta asa

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
alynta27 spune:
Pity te cred ca esti istovita si suparata! De la un stil de viata activ, plin de iesiri ai trecut la altul in care grija principala e bebelusul! Explica-i sotului ca ai nevoie mai multa de el! Convoaca-l la iesiri in parc mai dese(in 3 ca altfel nu se poate), sa stea eventual 2 ore cu Tudor sa iesi si tu la un suc cu o prietena! Si dupa astea vei fi alta! Frumusel baietelul!
Mai3 nici eu nu sunt de acord cu rasturnatul tronului! Fiecare copil isi are rolul lui si dragostea lui! Noi ii iubim pe toti 3! Nu pot zice ca David pt ca e cel mai mare nu are parte de atentia si dragsotea noastra! Uneori e dragalit mai mult si i se acorda timp suplimentar ca e mai plangacios din fire!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
alina asa e - tu ziceai de garnitura aia. luni vreau sa sun la ei sa mi-o trimita. mai ales ca acu am doua guri de hranit 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:

HAI KLARISSE! NASTERE USOARA!

KAT - e absolut superba Tessa

39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
Pity27 spune:
fetelor, aveti dreptate, sunt epuizata fizic si psihic. in parc iesim toti 3 in fiecare zi, eu ies la pranz si sotul vine cand termina la 6-7 dupa noi. nu am vrut sa ma ajute nici mama, nici soacra.
e o schimbare mare pt mine. am stat in casa luna august, ca nu ma mai puteam misca din cauza greutatii, iar acum stau in casa ca nu-l pot lasa pe pitic cu cineva ca mananca la 2 -3 ore. iar in mall-uri inca nu-l duc pana nu-i fac vaccinul. ma mai deprima si kg astea care nu se mai duc. am reusit sa dau jos 4 kg in 3 saptamani, iar lumea ma intreaba in continuare cand nasc.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 fetelor, aveti dreptate, sunt epuizata fizic si psihic. in parc iesim toti 3 in fiecare zi, eu ies la pranz si sotul vine cand termina la 6-7 dupa noi. nu am vrut sa ma ajute nici mama, nici soacra. e o schimbare mare pt mine. am stat in casa luna august, ca nu ma mai puteam misca din cauza greutatii, iar acum stau in casa ca nu-l pot lasa pe pitic cu cineva ca mananca la 2 -3 ore. iar in mall-uri inca nu-l duc pana nu-i fac vaccinul. ma mai deprima si kg astea care nu se mai duc. am reusit sa dau jos 4 kg in 3 saptamani, iar lumea ma intreaba in continuare cand nasc. aura, mami de TUDOR 09.09.2010 |

Cand mai creste un pic piticul o sa fie mai usor, o sa vezi. Cunosc senzatia aia de izolare...
Cand vine sotul acasa, pune-i-l pe Tudor in brate si du-te si fa o baie luunga, cu niste casti in urechi, sa nu auzi dc plange, ca altfel dispare cheful. Dc nu poti sa pleci tu in oras, cheama cate o prietena in vizita. Si, daca ai la cine sa apelezi, de ce nu? Mai roaga-le pe mama sau soacra ta sa mai stea cu el. Sunt sigura ca le va face placere si te vei simti si tu mai bine.
Iar kg - se duc ele, o sa vezi. Nu asa repede cum am vrea noi, dar se duc, asa ca relax

Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006