Sep-Oct 2010 - Bravo Klari! Bun venit Matei! (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

MAI3, s-o ia naiba ca nu mai face vid. e o pompa manuala. l-am sunat pe sot sa imi ia o alta pompa ca am aruncat bonul de la asta si parca nici certificat de garantie nu mi-a dat din farmacie. am demontat-o eu din toate cele si degeaba, sticata ramane.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pity nu a sarit cumva garnitura aia alba mica? trebuie pusa cu zimtisorii aia in sus. vezi in pachet ca mai ai 2 de rezerva. schimba garnitura si zi cum merge dupa aia.

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

azi bolficelli are 2 saptamani maine am fi avut DPN-ul

La multi ani Adelina si Emma! sa cresteti mari si sanatoase!

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata! Suntem inca 2in1, dupa ora 12 s-au calmat si contractiile, deci alarma falsa.
IOnela, tu cum esti?

Oare ce face Klarisse? Abia astept vesti de la ea.

Zoze, deci saptamana viitoare este ziua cea mare. Mai este un pic
Pity - incearca ce a zis Mai3, ca asa am patit si eu si la fel am crezut ca s-a stricat. Si vezi ca piesa aia mica alba tb pusa cu zimtii in sus,nu in jos, ca altfel nu functioneaza

Lora - La multi anisori pentru Adelina

Noi ne gandeam sa tragem o fuga pe la tara, ca cine stie cand o sa mai ajung pe acolo. Si plimbam si iepuroiu' . Sa vad cum ma simt.

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Klarisseee!!

Hai BB Mateei!!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

neata.. o cafelutza calda...

Pity incearca ce au zis fetele si daca nu functioneste.. (oricum astia de la avent spune ca nu se repara.. poate doar s-o schimbe cu totul) eu iti recomand ce mi-a fost si mie recomandat ieri: pompa manula de la primii pasi - 40 lei - suuper functionala.. o foloseste un neam de al meu care a nascut cu vreo doua luni in urma si i s-a stricat aventu...e suuper multumita pentru ca puiu nu suge fapt pt care muuulge toata ziulica ca sa-i dea!!

succes!

Hai Klarisse!!!!!

Bravo zoze!
Tanamera
Kitti - bine ca s-au calmat contractiile.
Am vazut bb Costin - de care oricum am fost indragostita din prima clipa ca si de Tessa.

azi noapte am visat ca ma bagau in operatia de cezariana si chiar am simtit cum mi se facea anestezia in spate...iahh! ce senzatie. de abia asept sa se termine si la noi.. sa ma vad cu bb in brate.

o zi buna sa aveti...va privesc cu un ochi dar ma duc sa fac ceva papa bun ca avem musafiri... vine nor'mea in vizita! sic

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

mamicile. noi suntem bine, avem 3.500 kg si suntem tare mancacios.inca nu ne-am reglat cu mesele de peste noapte. mancam la 1, 4, 7, iar intre 1-3 facem km prin casa in brate la mami, ca nu avem somn si sa nu-l trezim si pe tati.
azi trebuie sa mergem la o nunta la 180 km de bucuresti si o sa-l lasam pe pitic la socrii. imi vine sa plang deja ca o sa stau o seara fara el.
si ca sa se accentueze durerea, in timp ce ma mulgeam sa-i las lapte, mi s-a stricat pompa. mor de nervi ca de cand am luat-o nu am folosit-o de 10 ori, desi am f mult lapte nu m-am mai muls dupa supt ca sa nu stimulez si mai mult productia. nu va recomand pompele avent. acum alti bani alta distractie, iar eu trebuie sa ma mulg in juma de zi sa umplu 6 biberoane de 120 ml..
am pus poze in albumul bebelusilor.

super simpatice pozele fluturas si pe elefant

37+ poze
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Mai3, kiti am schimbat piesa alba cu alta, dar se misca, nu sta fix pe gaura aia. o sa schimb si ventuza.incerc si va spun cum stau. s-o fi stricat ca eu o sterilizez la aparat de fiecare data cand o folosesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!

No,hai ca asta cu latitul paginii,ma omoara! Cand se labarteaza,cand e normala..clar e treaba administrativa,nu va chinuiti sa editati,nu e vina noastra!

Inca sunt restanta la cateva pozici,dar promit sa recuperez.

Da fetelor,saptamana viitoare ajung la finalul odiseei mele,ultima odisee din viata asta a mea Si am asa niste sentimente amestecate-pe de o parte ca nu mi-a fost si mie bine in sarcina asta,ca sa ma pot bucura mai mult de ea,sa ies mai mult,iar pe de alta parte abia astept sa-mi vad copilasul,sa stiu ca e sanatoasa,sa o ating,sa o miros,sa o tin strans la piept..Si ar mai fi Mihai-de fapt,cu el trebuia sa incep-cu sufletelul meu iubit!Parca simt ca-l tradez,ca-l detronez,desi,gandind rational,stiu ca nu e asa,dar..E greu! Astept ca lucrurile sa se intample natural,nu vreau sa ma mai gandesc,nu mai fac niciun plan.Astept sa vad cum vin toate,ca sa le pot lua ca atare,pt ca,de obicei,urasc sa fac planuri-dar ma trezesc facandu-le,iar asta sigur vine din trecutul familialo-comunist ca deh-majoritatea cred ca am experimentat..Planurile-s bune pt planificat vacante si calatorii,nu viata,asa-i?!

Va Ela!
Sunt in zona..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Camisv, LoraG, Mai3, multumesc pentru raspunsuri.

Klarisse, nastere usoara!!!

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput