Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
Vasari si noi avem 2 educatoare dar la noi e programul ceva de genul o zi una o zi alta .. De una dintre ele sunt asa de incantata ..e asa draguta ..Ma topesc eu cum le zambeste copiilor si ii ia in brate le da pusi ...de cate ori e ea...toti stau ciorchine in jurul catedrei pe langa ea.. Si cealalat e ok dar parca nu are lipiciul asta al primei educatoare.
Eu pana acum sunt multumita de progresele facute de raul... E mult mai deschis ..mai independent ... Stie mult mai multe. Il aud cantand ..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ha ha ha..si eu la fel legat de bebelusi inca sotul nici nu ma lasa sa dau hainutele..eu zic, ba ca le dau, ca altu nu mai facem..:) ei, poate cum avem noi bebici mici suntem asa..dupa ce or creste o sa ne treaca cu totul..sau..??? |
si eu le-am dat pe toate... ca am zis sa nu mai ramana "samanta" de bebe in casa
sa nu se mai prinda unul Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
popbianca spune:
in concluzie nici una nu a spus un NU categoric.....![]()
![]()
....si eu imi doresc kg. de alta data...dar asa cum zice victo...cand stii ca nu poti da timpul inapoi...nu mai bine faci mai multi, sa te saturi...sa fie facuti!..decat sa ramai cu dorul...
din unele remarci ale sotului am simtit ca ar mai suporta un copilas...
...dar bineinteles ca nu am discutat asa ceva acum....
ank...asa e si Ana...mananca singura, foloseste toaleta, se sterge pe maini, socializeaza(are cateva fetite preferate din grupa 1-3 ani),catecele, remarci,explicatii,atitudini....progres clar si evident....dar poate nu se datoreaza totul gradinitei ci poate si cresterii lor...au aproape 3 anisori, nu?!
am iesit....
Ank83 spune:
Eu pun in mare parte progresul pe gradinita pentru ca progresele astea rapide si evidente au aparut incepand cu 15 sept de cand a inceput gradi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Anco tu ai fata de 3 asa ca poti sa arunci ce vrei din casa ca acum vine omul in fusta acasa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
eladea2005 spune:
hihihi..eu stiti ce zic de bb3? daca as mai avea o pereche de bunici poate m-as baga..si cum am doar 2 perechi...![]()
oricum, 2 imi sunt de ajuns...mai ales in vremurile astea...![]()
dar cine urmeaza la bb2 ????![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Ca bine le zici
. Si mie imi plac nou-nascutii, dar sa-i vad la altii. Sincer, mie nu-mi mai trebuie. ma simt completa si implinita cu cei 2 copilasi perfecti ai mei. Nu as mai avea deloc rabdarea, dorinta, chef sa o iau de la capat. Si, exact cum spunea, Ank, cand vin acasa si gasesc in mijlocul sufrageriei rasturnate 100 de bile, lego de toate tipurile, masinute intregi sau dezmembrate, margelele mele pe care nu le-am gasit sa le iau dimineata la serviciu, chilotii lui Cristi (cu care Mariei ii place la nebunie sa se joace), copiii certandu-se pentru orice obiect, pe Maria dandu-se cu fundul de pamant, atunci stiu sigur-sigur ca nu mai vreau al treilea copil.
Si cum spunea tot Ank, sunt mandra de cele 58 de kilograme ale mele (care bat spre 57) si asa vreau sa raman
.
| citat din mesajul lui Ank83 Bianca sa stii ca si pe mine ma incearca sentimentele astea uneori cu bebele..Semestrul asta fac neonatologie si ma iau furnicaturile cand aud de vernix ..laguno... Cum stau ei in primele zile...alimentatia... suptul.. ![]() Plus ca abea mi-am revenit cu kg sunt si eu sub 60 ![]() ![]() ![]() .. si mi-am schimbat toata garderoba ...deci ... Nu mai vreau sunci si colaci.. gata Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
catus76_ro spune:
salut dragelor!!!
Ma mai tineti minte si pe mine???? Eu va citesc din umbra printre picaturi , atat cat imi permite timpul cu cei 2 nazdravani!
In primul rand vreau sa felicit si eu noile mamici de al-2-lea copil si noile gravidute din odisea noastra!
Sa ma laud si au cu comorile mele, cel mic e ff cumintel si zambacios, suge la mami dar papa cu mare pofta si fructe si legume, stam f bine in fundulet, ne intindem dupa jucarii si dupa fratiorul mai mare pe care il soarbe din ochi ( efectiv se lumineaza la fata cand il vede).
Cel mare a inceput si el gradinita de vreo luna, ii place f mult si a facut progrese uimitoare legate de limbaj si de bunele maniere ( sunt f mandra de el), e un copil inteligent si ascultator . Acum din pacate e f racit si sta acasa , spre nefericirea lui!
MUlti pupici...fug ca s-a trezit cel mare!

Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco tu ai fata de 3 asa ca poti sa arunci ce vrei din casa ca acum vine omul in fusta acasa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
deci cand am inchis pagina de DC ti-am simtit mirosul ca vii sa comentezi

.. lasa ca te astept pe tine din urma si eventual de tragi o tura de gemeni promit ca mai fac unul Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Ca bine le zici Si cum spunea tot Ank, sunt mandra de cele 58 de kilograme ale mele (care bat spre 57) si asa vreau sa raman
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
vino sa te pup ..ca ai zis-o mai bine ca mine

Fie vorba intre noi Dragomanca asta a cam luat-o pe ulei
Ank
Raul
17.10.2007 si