Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Creem, felicitari si sarcina usoara!
Gianina, multumim. Pupam toate fetele!
Roxxy, e bine ca a stabilit o legatura cu educatoarea. Sper ca maine sa fie mai bine. Copiii cauta protectia unui adult si conteaza f mult sa fie bagati in seama si sa aibe "responsabilitati". De plans nu mai zic nimic, ma termina psihic sa vad asa un copil, chiar si un minut.:( Nici la noi nu a fost usor anul trecut, dar macar a fost tinuta in brate si alinata de fiecare data.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Azi a fost un picut mai bine. Desi eram absolut convinsa ca voi lupta sa-l scot din casa, nu am avut niciun fel de problema. Ca de obicei, vorbea f natural despre gradi, despre cum o sa-mi gateasca el o ciorbita acolo si mi-o aduce diseara (au o bucatarie din aceea de jucarie). A intrat linistit in gradi, am mers la dulapior si ne-am dezbracat in liniste. A vrut sa mearga sa o salute pe doamna, dar cand m-a vazut ca plec (desi ii repetasem pentru a mia oara pe drum ca mami merge la serviciu) a inceput iar sa planga disperat. Am iesit din clasa si am mai pazit usa vreo 3-4 minute si nu l-am mai auzit plangand decat vreo jumatate de minut.
De abia astept sa ma sune educatoarea acum la 10.30. De 2 noptidorm super prost, in plus Mariei ii ies primele maselute si are un somn agitat. Nu am crezut ca voi spune vreodata ca serviciul este pentru mine o oaza de liniste . Vreau sa va zic ca mi-am achizitionat vreo 4 rochii in ultima vreme, toate mulate (am uitat sa va mentionez ca sunt slaba cum eram inainte sa raman gravi cu Matei). Gata, m-am laudat destul, trec la treaba acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Creem, ce bucurie sa te revad pe forum. FELICITARI PENTUR BURTICA!!! SARCINA USOARA SI UN PUI SANATOS TUN!!!
Mai povesteste-ne despre voi cand ai putintel timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Ma mai tineti minte?

Am intrat sa felicit noile gravidute, sa felicit noii nou nascuti si noii gradinari, sa se adapteze cat mai repede.

Sofia s-a adatat destul de greu la gradi, iar acum a racit si o tin acasa, dupa aceea o s-o luam de la capat cu plansetele banuiesc.

Si am sa va dau si o veste> sunt si eu iarasi graviduta desi n-a fost nimic planificat suntem foarte fericiti.

Va pup cu drag pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

FELICITARIII!!!!!!! ASTA DA VESTE BUNA!!! SARCINA USOARA SI FRUMOASA!

CE FACE DOMNISORICA? SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE VOI...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ce-mi place ca s-au inmultit gravidutele...de acum o sa ma gandesc si eu cu melancolie la acea periaoda...o sa retraiesc cu voi toate momentele placute si mai putin placute ale sarcinii... ce repede a trecut timpul! deja am doi nazdravani mari...

a...si lista ramane deschisa...pt cine mai doreste... abia astept sa vad cine se mai inscrie...

ieri am ajuns si eu la controlul de 3 luni(a se citi 6 saptamani)... si chiar ii ziceam dritei ca de cate ori trec pe langa cabinet ma gandesc cu drag si nostalgie la periaoda in care abia asteptam sa ajung la eco sa vad ce mai face puiutul...

na hai ca prea m-a luat melancolia...si nu e bine...

roxxy, ufff, cred ca e greu la inceput, dar nu prea ai ce face...sunt sigura ca se va obisnui repede si va fi f bine pt el......si tie felicitari mamico...cred ca esti f sexy...asteptam si poze...ce zici?

si cateva pozici de la cea de-a doua party din viata lui Filip...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi!
creem...Felicitari ...din inima...!...sarcina usoara!
ce se inmultesc gravidutele!....
hello bb!tu cum te simti?
roxxy.....e greu...da trece...vei fi surprinsa de cate poate copilasul tau...!"give him some credit"...ai vazut ca nici intoarcerea la servici nu a fost asa neagra precum a parut!
Felicitari pt. noile tinute....!si pt. dintisorii micutei!
eladea......Filip e un dulce ...la fel si Eric...barbatel, nu gluma!
....si in legatura cu controalele periodice, cu sentimentul care-l incerc doar cand tre cu coada ochiului prin agenda telefonului si vad nr. dr.....melancolie....da...si ma intreb..chiar nu voi mai avea niciodata un bebe al meu in brate?!chiar nu o sa mai am burtica cu care sa ma grabesc la echo...
am plecat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM felicitari, sarcina usoara!!! Sa fiti sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Creem felictari pentru sarcina si de la noi
Roxxy ma bucur ca a fost mai bine... si la noi e bine acum...Azi dimineata am adormit ca am avut de invatat si am stat pana tarziu si nu am dus copilul la gradi ...si surpriza m-a trezit Raul la 8.40 sa imi zica sa il duc la gradi .. Deci e bine... dupa istericalele din prima saptamana ...
ieri am avut ocazia sa il vad cum se comporta acolo intamplator .Am intrat in gradi sa il iau si nu m-a vazut , tocmai iesea de la masa si se ducea la toaleeta sa se spele.era usa deschisa si l-am urmarit.. Ca un om mare sa comportat ..fara smiorcaielile de acasa.."mami nu pot .." ..acolo sa spalat sa sters cu prosopelul singur..sa urcat pe toaleta si sa spalat iar singurel pe miini.Am fost foarte mandra sa il vad asa independent cand nu e mami langa el.
Am baiat mare

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca sa stii ca si pe mine ma incearca sentimentele astea uneori cu bebele..Semestrul asta fac neonatologie si ma iau furnicaturile cand aud de vernix ..laguno... Cum stau ei in primele zile...alimentatia... suptul.. ...De abea astept sa merg in practica la maternitate. .. Dar cand ajung acasa si ii vad pe ai mei ca se bat din orice..si rastoarna tot ce le vine la mana imi trece cheful de alt bebe

Plus ca abea mi-am revenit cu kg sunt si eu sub 60 .. si mi-am schimbat toata garderoba ...deci ... Nu mai vreau sunci si colaci.. gata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..si eu la fel legat de bebelusi

inca sotul nici nu ma lasa sa dau hainutele..eu zic, ba ca le dau, ca altu nu mai facem..:)

ei, poate cum avem noi bebici mici suntem asa..dupa ce or creste o sa ne treaca cu totul..sau..???

o singura portita i-am lasat sotului (care spera si el la o fetita :))- dc in urmatorii 5 ani ne mutam la casa,sa am curte, spatiu... poate ma mai gandesc, altfel,in apartament, 3 copii NU INCAP.

dar zic eu, totusi, ca 2 copii sunt de ajuns, numa ca na..sunt asa dragalasi micuti, si cum nu poti da timpul inapoi.poti face altu ..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput