Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, eu cred ca Andrei nu e pregatit sa ceara pipi noaptea. Eu nu cred ca e o idee buna sa-i scoti laptele de seara (eventual i-l poti da mai devreme, pe la 8). In alta ordine de idei, toti copilasii de 3 ani pe care-i cunosc nu mai beau laptic la 7 dimineata.
Ai 2 solutii: ori ii pui pampers noaptea (pana cand va incepe el sa ceara singur la pipi) ori rezisti eroic la schimbat de cearsafuri, hainute. Mi-aduc aminte ca am citit undeva ca pana pe la 5 ani e normal sa mai scape noaptea pe ei (ma refer la accidente rare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NOI NU MAI AVEM PAMPERS NOAPTEA DE MULT ,II DAU LAPTELE MAI TARZIU SI MA TREZESC PE LA 2 SI O PUN PE OLITA,MAI AVEM SI ACCIDENTE DAR RARE SI IN NICIUN CAZ NU SE TREZESTE SA IMI SPUNA CA FACE PIPI

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si raul face pe el noaptea de cand e la gradinita in fiecare seara
... chiar daca l-as trezi pe la 12 sau 1 sa il pun la olita ... imediat la o ora dupa ce se pune in pat face ... chiar daca a facut pisu inainte face pe el..
Asta e.. astept

Cecilia e pe antibiotic de azi... a rezistat saraca eroic la toate bacteriile si virusii lui raul si ai mei .. ca si eu am luat antibiotice la o amigdlaita super purulenta...pe ea am tinuto 3 zile asa... si ii scadea febra cu nurofen... dar azi e a 4 zi si dupa 8 ore de la nurofen tot febra 38,7 ..39 face si starea ei nu s eimbunatateste cu absolut nimic, plus mucii aia verzi care ma dispera..si ainceput sa si tuseasca
.Homeopata nu e in oras,...deci ...am vb la tel si am cazut de comun acord la antibiotic sa nu ne riscam pana vine ea.
Azi nu am mai avut nervi si ia-m bagat augmentin

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
dany...noi inca nu am scapat de el...nici nu pot sa zic ca ma grabesc sa fac chestia asta...nici macar nu pot sa zic ca ma deranjeaza in vreun fel....poate la primavara....si la gradi(fiind privata) foloseste doar la somn....adica deocamdata imi ajunge cu trezitul noaptea asa cum sunt acum....
inteleg ca la voi e chestie de gradi....pai poate reusesc doamnele educatoare sa-i scoata scutecul de la somn...nu ai vb cu ele ?..nu cred ca lapticul e problema ....lasa-i numai laptele ...pote ca nu se va mai trezi ca e fi ud ci se va trezi ca vrea lapte/foame...
geo..ce sa zic ...asa a fost si la noi o perioda buna...Ana a avut 2 ani si 4 luni cand am trimis-o la gradi....acolo totul era ok..dar cand ajungea acas incepeau crizele de plans din te miri ce i se nazarea si nu o scoteam la capat cu ea chiar daca ii ideplineam cerinta...era intr-o asemenea agitatie incat de multe ori am si udat-o pe fata ca nu mai reactiona la nimic...doar urla...dar pe noi nu ne mai auzea orice am fi incercat sa-i explicam sau aratam....
acum, cu febra ..clar ca e ceva ...si poate fi infectie urinara ...de ex.acum Ana e cam mucoasa..toata noaptea s-a foit , a carait de mi l-a trezit si pe micu...pe la 4 m-a lasat de i-am pus olinth ,apoi am luat-o cu mine in pat si a dormit neintoarsa pana cand , cu greu, pe la 9, am trezit-o sa mergem la gradi...
roxxy...vei vedea ca se va acomoda...dar si la noi a durat jumate de an pana cand Ana a mers cu zambetul pe buze la gradi constant...in rest am avut zile mai bune si mai proaste...dar acum , din septembrie, de cand au program, e chiar fericita si se grabeste la gradi...desi in plina criza, nu indraznesc sa o mut la o gradi de stat....cred ca ar fi tare afectata....si nu vreau deocamdata sa mai trec/treaca prin clipe nasoale ...
ancadragoman... Mariei..copil precoce si intelegator si pt.o mamica hotarata...

Mergi la inceput

Bianca mersi
Zilele trecute a facut pe ea si am luat-o din patut sa ii schimb cearceaful si pe ea ,se trezeste si ma intreaba "ce faci mama?",eu "pai te schimb ca ai facut pe tine" iar ea imi spune"tu mama mea sa spui asa de mine,am transpirat doar"

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Se pare ca pana la urma trebuie sa le dau antibiotic . Tocmai am primit rezultate la exudate. La cele nazale le-a iesit Pneumococ .

Mergi la inceput

NASOL DAR BINE CA ATI DESCOPERIT.ATI FACUT PREVENARUL?

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bianca mersi
Zilele trecute a facut pe ea si am luat-o din patut sa ii schimb cearceaful si pe ea ,se trezeste si ma intreaba "ce faci mama?",eu "pai te schimb ca ai facut pe tine" iar ea imi spune"tu mama mea sa spui asa de mine,am transpirat doar"

poze si filmulete
povestea nasterii

mincinoasa ce esti ...minti tu fata
fii-ta face parte din seria celor care scoate castana din foc cu mana altuia ...descurcareata fata

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Se pare ca pana la urma trebuie sa le dau antibiotic . Tocmai am primit rezultate la exudate. La cele nazale le-a iesit Pneumococ .

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

. macar stii sigur ce au acolo ... si poti trata corespunzator... ..

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dany, eu daca as vedea ca situatia nu se schimba, i-as pune pampers. Imi inchipui ca-l deranjeaza si pe el. Dar cel mai bine cred ca ar trebui sa-l intrebi, sa hotarati impreuna, sa nu-i impui nimic.
Anca, f tare Maria. Noi nu am mai facut in pat de mult de tot. In noptile in care trebuie sa faca pp spune, dar sunt multe dormite cap-coada, desi bea si ceai si mult lapte seara. A, si intr-un timp avea lanterna si se ducea singurica.:)
Ank, dar de ce augmentin? E cu spectru larg si pediatra noastra nu ne da niciodata. Pupici lui Ceci sa se faca bine repede.

Eu azi am eco, maine control. Tot am avut contractii groaznice, au trecut cu 3-4 no-spa, dar parca vad ca imi spune col lung si inchis, ca de obicei.

Cu Maria nu stiu ce se intampla, se duce cu mult mai multa placere la gradi de stat decat la cea particulara. Oare pt ca sunt mai multi copii? Chiar nu-mi dau seama...

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput