Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI, ALINA!
LA MULTI ANI, ELLIS!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani adela!!!!!
ce mai faceti??? ce mai face buburuza mica??

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI ADELA! SANATATE, MULT NOROC, BUCURII SI IMPLINIRI CU CARUL! SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
ellis...Multi ani fericiti inainte !macar o praji ne dai?
vasari..daca voi pleca e pt. o saptamana...sa-i colectez lapte de la mine si sa-l bea la biberon...? ...ar trebui sa incep de p-acuma... si tot acum ar trebui sa-i fac cunostiinta si cu buberonul...n-as vrea sa faca asta la altcineva in brate...desi se prea poate ca la mine in brate sa refuze biberonul categoric si sa-l accepte de la ceilalti membrii ai fam.
...nu prea cred ca o sa mai suga dupa ...poate daca ar fi o zi,doua...dar o saptamana e mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna la toata lumea!!
Am intrat sa citesc ce mai faceti si vad ca e sarbatoare...

Vasari: La multi ani!!! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare, indeplinirea visurilor si tot ce este mai frumos!!! (cu intarziere urarile)

Ellis: La multi ani! O zi cat mai frumoasa in continuare si plina de cadouri pana la miezul noptii. Multa sanatate, fericire si numai lucruri fumoase!
De la VASARI am mancat putin tort, putin ca nu mai ramasese, astept acum si din partea sarbatoritei de azi

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ELLIS, VASARI LAMULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
STEFANIA ..ursuletul este un "individ" foarte capos si independent, mi-a cam mancat zilele dar trebuie sa-l birui..face numai ce si cum vrea el cu orice risc , nu conteaza care ar fi acela.Nu este flexibil deloc in fata mea, suntem doua pietre tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza si o

Elli ,mamico, cu intarziere, iti urez un sincer La multi ani! multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor
tare as vrea sa intri, sa ne spui cum mai sunteti...

roxana asta-i bine, nu cred ca e de rau
inseamna ca are personalitate puternica si testeaza si el limitele stiu despre ce vorbesti.. suntem si noi la "tratative" dar de multe ori ne vine noua sa cedam , decat junioarei
pupici multi la ursulet

geo tu ce ne mai spui?

bianca.. mda..un pic cam complicata situatia..plus ca nu e o zi doua... habar n-am ce sa spun , dar sper sa luati decizia cea mai potrivita si sa nu o regreti

fetelor va pe toate si va urez zile cat mai frumoase si senine!
... cu completarea ..chiar daca afara ploua..cel putin la noi

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna fetelor!

ne "scuzati" ca nu am mai scris de multisor pe aici

urez LA MULTI ANI tuturor copilasilor vostri minunati pt implinirea frumoase varste de 3 ANISORI dar si Mamicicilor sarbatorite luna aceasta

noi incepem gradi abia in luna Noiembrie pt ca nu ne primesc mai devreme de 3 ani

am si eu o mare rugaminte: sa imi spuneti va rog cum ati "scapat" de pampersul de noapte?????
de o luna de zile i l-am scos si lui Andrei dar el tot nu s-a obisnuit sa se trezeasca sa ceara la olita;am observat ca face un pipi pe la 2 apoi altul de dimineatza; prin urmare il scol eu la ora 2.30 si apoi la 7 cand bea laptele....desi tare mi-e mila de el.
mentionez ca el inca mai bea laptele ianinte de nani si cred ca asta e o pb....poate ar trebui sa ii schimb ora acestei portii de lapte ca sa nu mai faca pipi decat dim. la ora 7???
se mai intampla totusi sa faca pipi in pat inainte sa il trezesc eu, si satula de atatea cearsafuri si pantaloni schimbati noaptea....ma bate gandul sa ii pun iar pampers desi....poate ar fi o mare greseala....ar deveni si mai confuz....dar poate nu e pregatit....

voi cum ati procedat???

in rest, noi suntem mari, voinici si vorbareti si iubareti;deja cumparam hainute de 4-5 ani;bolnaviori nu prea am fost anul acesta...dar recuperam noi la gradi cu siguranta

va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!
Sa va povestesc despre noi...poate imi dati si mie un sfat.
Am inceput gradinita, inscrisa la o gradinita de stat, cu program prelungit si pentru ca am avut o "mica pila"( stiti cum e...nu mai e nevoie sa va zic...dus, primit), ne puteam duce inca din 13 septembrie, cu toate ca Bia face 3 ani abia la sfarsitul lui decembrie. Dar s-a imbolnavit chiar cu doua zile inainte de a incepe...am fost la deschidere sa vedem ce si cum, am facut cunostinta cu doamnele, le-am spus ca vom merge peste o saptamana cand aveam sa fim mai bine, doar nu voiam sa dam raceala colegilor din prima zi. Am dus-o martea urmatoare, pentru ca luni abia am mers la dr. sa ne controleze din nou si sa ne de-a avizul, ca putem merge la gradi. Am mers pana vineri, adica patru zile, seara la culcare febra, weekendul iar cu febra dar mai ales cand venea seara. Luni iar la dr.-rosu in gat. Am tinut-o acasa aproape 9 zile cu tratament si am dus-o miercurea trecuta. Miercuri si joi, deja fata de primele zile acum a plans mult mai mult dimineata, a dormit putin acolo, din ce am inteles de la doamne. Joi seara, insa, de la ora 3 s-a tot trezit incontinuu plangand, gemand, o data vroia sa faca pipi, o data voia sa o stergem la nas,ba ca vreacu mami, ba cu tati, mai atipea putin iar se trezea cerea iar la pipi dar nu facea nimic, se aseza pe olita si zicea "Nu mai fac" si tot asa o am tinut-o pana dimineata. Asa ca dimineata ne-am hotarat sa nu o ducem la gradi. Ea care doarme toata noapte, se trezeste doar sa faca pipi o data si atat, in rest este dusa la somn.
Am trecut peste, ne-am gandit ca a vista urat in noaptea aceea. Luni si ieri am dus-o, azi dimineata avea febra 38,3 pe la ora 18 avea 39, acum nu are, trebuie sa o urmaresc la noapte si din nou la dr.
Nici acum nu doarme prea bine noaptea, se trezeste mereu. Aseara am dormit numai eu cu ea in pat, pe tati l-am trimis in sufragerie, si cred ca s-a trezit de 10 ori, ba ca vrea apa, ba ca face pipi. Nici nu stiu ce sa cred...Doamnele imi spun ca interactioneaza cu copii, ca e cuminte, ca la somn se mai trezeste plangand si o vrea pe mami. Acum mi-a trecut prin cap, sa fac o urocultura? De face ea pipi asa des?
Nu stiu...ma gandeam ca o sa fie mai usor.
Acum trebuie sa ies, deja trebuia sa o bag in pat la ora asta ca sa adoarma si ea pe la 10, 10;30

Mami de Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna, Geo!

Poate te ajuta si experienta noastra ca sa-ti faci o parere . L-am dus la gradi prima data pe 4 octombrie. recunosc ca tusea putin, dar aproape nesemnificativ. A mers 5 zile in care a fost dramatic cu acomodarea 9de abia in a 4-a si a 5-a zi incepuse sa se acomodeze putintel). In a 5-a zi cand a venit de la gradi (adica vineri) avea multi mucusori iar sambata a facut toata ziua temperatura (a avut si 39). Tusea a devenit insuportabila. Am uitat sa mentionez ca de cand a inceput gradi a facut noaptea de 2 ori pipi in pat (in conditiile in care el are mai mult de 4 luni de cand cere noaptea pipi). Somnicul lui de noapte este mult mai agitat (desi Matei este copilul care pune capul jos si doarme 12 ore neintors). A reinceput sa se trezeasca dimineata la 5 cand pleaca taica-sau la munca si plange disperat dupa el sau dupa mine (merg si stau cu el si ma tine de gat cu disperare). DE luni l-am tinut acasa ca sa-l fac bine. Sunt mandra de faptul ca e aproape vindecat (fara antibiotic, desi 2 doctori i-au dat din prima antibiotic). Am rezistat eroic sa nu-i dau antibiotic. In schimb, Maria are ea acum temperatura 39, muci si tuse urata .
Eu stiu clar ca pe Matei l-a afectat mult psihic mersul la gradi. In doar o sapt s-a transformat total. Plange dupa taica-sau si cand merge la toaleta. Vrea mereu sa stam cu el, a devenit mai sensibil.

Mergi la inceput