Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARLA,mai,dar sunt cu capul in nori asistentele ,de au facut de 2 ori vaccinul?? medicul ce a zis,lecauzeaza cumva doza dubla??

si noi mergem la pediatru de la 8 zile ,aici nu vine nimeni acasa,din pacate.
de fiecare data am mers cu toti copiii,si la noi e circ pana plecam si pana ajungem,si acolo stai cu ochii pe toti...ce sa faci,greu..imi inchipui cum e si la tine cu gemeni.

cred ca esti terminata cu doi !

la mine in casa sunt 24º ,inca e cald afara,ziua.

RODICA ,si MIGUEL doarme,dar nu asa mult ca ISA
se trezeste pe la 4 si pe la 8.apoi la 11...azi noapte nu s-a mai trezit pana pe la 8.
apoi se culca la loc.si ziua la fel,mananca,doarme..
mai are si zile de maraiala.

si eu asteptt la fel sa se trezeasca,sa suga,pt ca eu sunt cu problema inversa,am prea mult lapte si cand nu se trezeste ,scot cu pompa si arunc.
scot in jur de 120ml,dar asa cat sa nu mai fie umflati si sa nu mai curga ,as scoate cred pana m-as plictisi,ma abtin sa nu scot mai mult ca sa nu produc mult,ma abtin sa nu scot in fiecare zi,doar asa cand ma dor si nu mai pot,scot "un pic" zic eu ...apoi asa bine e cand suge si goleste !!

imi pare rau ca nu aveti asa mult lapte si eu ma chinui cu prea mult.,of,de ce nu om avea toate asa cat ar trebui?

acu scriu despre asta ptca intr-adevar ma doare Ca Miguel doarme de 4 ore ,si nu da nici un semn de trezire.si eu sunt cu sanii pietroi,ca a supt acum 4 ore dar putin de tot,si mai mancase cu 3 ore inainte.auuuu!!

ANDRES e cu aerosoli,l-am dus miercuri la urgente ca respira foarte greu.
SOFIA merge la gradinita ,e foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen sunt f curioasa,ii dai doar salopetica la 20 grade,sau si cu un body sub?
eu asa ii tin la 24gr

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fetelor, dragutelor, nu ma invidiati, ca asta inseamna ca isa mananca putin si ma ia disperarea. eu care ma tot dau de ceasul mortii sa fac cumva sa sporesc lapticul, si ea care nu mananca cu orele! mi-e sa nu se deshidrateze, daca-i dau cu bibe nu vrea nici laptic de-al meu decat dupa 10 min de joaca si jumate sticluta risipita pe bavetica... si la titi daca o tin in cel mult 15 min ori doarme, ori rade si are chef de joaca... sau, pe partea cealalta, nu are rabdare sa vina lapticul si se agita de abia o tin in brate, ia titi si trage de 2-3 ori, se mai invarte in brate, iar suge, iar isi invarte capusorul si-mi trage palme... nu stiu cu ce traieste si creste copilul asta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

parca vorbesti de Andrei al meu doar ca el ia bine in greutate...

si dupa 5 zile de cantarit pampersii...atata papa, max 650 ml pe zi dar nu face kk...

ieri am irosit lapticul muls,azi i-l dau dupa baita, sa vedem

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf..is super obosita..de asta noapte de la 12, tot din 2 in 2 ore a papat pruncul. doar acum de la 14,15 a stat pana la 17,45 ca am fost pelcati un pic.ma apuc si eu de cnatarit scutecele
..aelitaaaaaaaaaa..tot asa esti cu lapticul..dc as fi in spania, as veni la tine, sa il alaptezi si pe al meu
cu ce ii faci aerosoli lui Andres?
acum prichi doarme..stefan insa e super agitat si tot urla pe aci (ca n-a dormit suficient, s-a trezit la 6 iar la amiaza a dormit o ora jumate)...grea zi..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah...ma gandeam..o mamica care da LP la bb nu ne face un amar de bine sa noteze intr-o zi cat lapte i-a dat si cat au cantarit scutecele, sa vedem dc chiar merge metoda, sa mai stim si noi astelalte cat ne mananca copiii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

buna seara fete dragi si copii frumosi

sa vedeti ce a facut mamica, leoaica nebuna in seara asta

ne intorceam din parc si ne-am oprit sa luam struguri...si sotul cu Andrei in brate pe banca, cand vad un nene ca tot vrea sa puna mana pe Andrei...sotul tot ii zicea sa plece, ala nimic...

si ies eu mamica nebuna, ma reped la el, si ii zic sa plece, sa nu puna mana pe copil, ca ii dau cu punga de struguri in cap

sotul a inlemnit, eu calma si cuminte in general, acum mi se citea furia pe fata

cica i-a pus lui Andrei 2 lei (ii duc maine la Biserica) si voia sa il atinga pe frunte...de ce, , nu stiu, dar eu am crezut ca vad rosu in fata ochilor cand l-am vazut ca se apropia de Andrei

9 iunie 2010

Mergi la inceput

paula pai parca asa a facut alina (bumbleeblee)

cris, carmen, creata delfinasii sa fie sanatosi repede si voiosi!

si eu sunt franta, ca m-am trezit de dimineata, tati cu Andrei, eu cu smotru...apoi joaca, apoi am fost in parc, de pe la 2.30 pana la 5.30...l-am si mufat in parc

dar nu a dormit in parc, oare ca am baut eu putina cafea azi?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele care faceti aerosoli, PLS HELP!!! Voi le puneti masca pe fata bebeilor sau doar langa fata, ca ei sa respire aerul? Ca io habar nu am cum se face...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, Instinctul de mama ce scoate din tine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

racusor stai relax ca eu fac asa demult inclusiv cu cunoscuti care vor sa puna mama pe manuta lor,ma uit foarte urat la ei fara sa vreau.Ce sa zic ca mai sunt unii care ii pupa pe manute,pe aia chiar ii bat

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput