Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
cristina, in apropierea nasului se pune la cei micuti. vezi tu, sa intre cat de cat si abur din ala in nas.
eu vreo 2-3 min. il tin. deocamdata doar o data pe zi i-am facut. parca e totusi vizibil mai bine. dar na..de 2 sapt ne tot chinuim.
racusor..si a iesit gramajele la bumblebee? ca eu nu mai tin minte. eu in juma de zi am 360 gr...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alina2005 spune:
Fetelor, multumim mult pentru urarile de LA MULTI ANI pentru Aiduta, cu intarziere, stiti voi de ce. Parca nu mai fac fata, pic seara franta si tot nu ajung sa le fac pe toate.
Sunt o nesimtita, eu niciodata nu am urat la multi ani delfinasilor, dar in sufletul meu le doresc tuturor vieti frumoase, sa traiasca sanatosi si fericiti multi multi ani.
Am plecat la baita.
Va pup, noapte buna!
lalala13 spune:
heloouu....
deci si la al meu nu-i place sa-l imbrac gros si daca caciula e prea stramta urla pana i-o schimb
si al meu are manutele reci..si ma cam ingrijoreaza cateodata
asa..ce mai era?
voi vorbiti de ce vaccin? la 4 luni ce se face? noi am facut infarix hexa la 2 luni.
asa si azi sunt ziua 2..mi-a venit ciclul..
carla 6 ore pe zi totusi nu-i cam mult sa-i tii afara? mai ales ca a inceput sa fie mai frig..sau nu am inteles eu bine?
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
Victo spune:
lala, e frigalau bine..si dim si seara. abia pe la amiaza e acceptabil asa.uff..imi dau seama ca eu urasc frigul..dar nici cu zapuseala aia de vara nu ma impac..greu dle cu clima noastra..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
Seara buna si noapte buna!
Am intrat sa semnam si noi condica!
Azi am umblat prin magazine cu copiii dupa mine, Maria a dormit iar Vlad cu nasa mica au pazit-o!
Ne pregatim de botez!
I-am cumparat Mariei cu ce o imbrac pana la biserica!
Sper ca vremea sa tina cu mine!
Pt Vlad am gasut un costum ff fain si sic, iar nasa a cumparat trusoul pt Botez!
Ce mai o sa am 2 copii ff eleganti!
De aranjamentele cu sala, meniul, etc se ocupa sotul e domeniul lui si nu ma bag, restul mi-au ramas mie si nu sunt putine!
Cris noi nu ne ferim sa mergem in aglomeratie din cauza de viroze, virusi (le primesc acasa in fiecare zi) ci mai degraba din cauza ca e maria fff agitata cand nu se simte in mediul ei!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
crissy77 spune:
carla, cu transfuzie de sange se regleaza hemoglobina imediat. Problema e ca transfuzia se face doar la hemoglobina<7. Noua ne facea in spital Eritropoietina de 2 ori pe saptamana pt a stimula organismul sa "fabrice".
in casa tin termostatul de ambient pe 22.5, uneori se fac si 23.
larissa_79 spune:
nu..n-am disparut chiar de tot ...doar ca nu mai am timp mai deloc. am avut-o pe ale racita si implicit acasa plus treaba cu firma, cu casa etc. bebe n-a racit pana acum deloc...are imunitate buna
am fost ieri la vaccinul de 2 luni si bebe are 7150 gr si 65 cm. tot asa cumintel e....urla doar cand e f obosit si scapa suzeta...in rest nu-l auzim. mai noi vorbeste cu maimutoii de la carusel si se bucura tare cand ma vede...rade...zambeste. cuminte tare.
racusoru, am avut si noi la ale o perioada cu urlat la imbracat...asta mic vad ca e din alt aluat. cat ma ocup de el nu zice nici pas, doar la pus ser in nasuc protesteaza putin.
au venit si pozele de la botez f f frumoase..imi fac timp maine si va arat.
va imbratisez pe toate si mai revin.....
vreau si eu un port bebe...voi de care aveti?
a si o paturica de activitati mi-ar trebui...ceva idei?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#
crissy77 spune:
Victo, poate ma incumet intr-o zi sa cantaresc scutecele (daca nu uit si le arunc)
Azi am fost harnicuta foc. Ieri a fost Stef prin padure si mi-a aduc ciuperci (ghebe si rascovi) si azi am facut conserve
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Ne scuzati lipsa dar am fost 2 zile plecati la Bucuresti,la "controlul de 6 sapt.", facut muuult mai tarziu.
Totul e bine, mi-a dat Cezarette si ceva ovule pt primele zile...
Eu iar am rosu in gat si cred ca Radu a luat si el un pic de raceala de la mine ca mi-a tusit de vreo 2-3 ori.
Cu toate ca de 2 sapt am inceput sa mananc fructe si legume se pare ca am imunitatea f f f scazuta.
As vrea sa iau ceva pastile/siropuri pt imunitate. ati luat vreodata asa ceva?
Am cautat pe net dar mare lucru n-am gasit.
Ma duc sa citesc din urma, ca am 2 capitole de recuperat!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
ilinca79 spune:
Seara buna si de la noi,
abia ne-am intors si noi ieri seara dintr-o vizita la bunici de 2 zile la bunici si acum am terminat de "recuperat" ce ati scris...
crispro imi pare rau de bietul Vladut, sa treaca repede. Chiar azi a facut si Victor de 2 ori kk cu mucus si am intrat si eu in panica putin, apoi am citit si eu ce ai scris tu...v-am zis zilele trecute ca si el avea mucisori, i-am dat oscillo dar nu prea se vad imbunatatiri. Si de unde el inainte nu facea kk decat o data pe zi, de cand cu vaccinul face de vreo 3 ori, si azi a aparut mucusul. Dar febra nu a facut, asa ca merg pe oscillo deocamdata.
Mi-a venit si mie randul sa ma panichez cu mancatul. Noi nu avem cantar, dar la mama l-am pus pe cantarul pe care l-a folosit si cu mine cand eram bb (deci mai vechi de 30 de ani ) si imi arata tot 6 kg, cat a avut acu o saptamana la vaccin. Asta inseamna ca nu a pus nimic intr-o saptamana Deci trebuie sa cumpar un cantar neaparat, ca eu stateam linistita dar se pare ca nu papa suficient.
Voi ce cantare aveti, ce imi recomandati? Sau stiti daca se poate cantari la vreo farmacie in Ro, cum face si Rodyka in Spania? Sau se poate inchiria?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)