Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, mamici si delfinasi miculuti si bolnaviori . buna dimineata si la ceilalti delfinasi

isa mea o duce din ce in ce mai bine cu programul de noapte... adica n-avem program noaptea . ieri a papat la 8 ultima masa (eram la nasi, dar la ei nu ma feresc sa alaptez) si somn de voie in patul lor matrimonial, apoi pe masina si apoi in patutul ei fara trezire. pe la 4 m-am trezit eu ca simteam un san cam tare si i-am dat sa pape... ea s-a executat, dar cand am vrut s-o pun si la al doilea, n-a mai fost cale s-o conving. iar acuma la 9 am trezit-o iar eu sa pape, a papat amandoi sanii dupa multe manevre de trezire. am lasat-o dormind in patul mare si merg sa le pregatesc nesquick la celelalte doua. din cand in cand imi dau seama cum e cu trei fete, cateodata e nasol, dar in general sunt asa incantata cu ele, mai ales ca lumea zice ca-s ale mele toate!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,

am citit foarte pe sarite,iimi pare rau fetelor de probl pe care le aveti cu bebeii.Sanatate multa va doresc.

Carmen eu vreau sa le fac vaccinul Rotarix sapt viit.Nu am inteles,Leti vomita toate mesele dupa vaccin?e oral,eu ma gandesc daca o sa-mi vomite vaccinul Carla ca ea e mai sensibila.Eu vreau sa-i dau la cresa/gradi pe la 2 ani sa socializeze,plus o sa calatorim mult cu ei.

Racusor am spirulina de 500,cate sa iau pe zi?

Dragaica tu ce ajutor ai?stai si solo cu ei?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

paula,mycya, crispo, racusor, mov, otilia, rodyca, bumblebe, victo multi si va multumesc pt incurajari si sfaturi!
La fundulet nu-l mai sterg cu servetele deloc, ci cu vata inmuiata in apa calduta, am mai incercat crema de galbnele, sudocrem, bepanten, baneocin pudra, albastru de metil, crema preparata in farmacie cu reteta de la medicul pediatru, neopreol(hiar daca nu prea e indicat la sugari), degeaba! In casa il tin fara pampers, cu o paturica absorbanta sub el, una deasupra, iar peste pun o paturica.
Pt stomacel mi s-a dat lass baby si baby's jarro, cam fara nici un rezultat.
Victo, sprayul e din farmacie?
Pupici si sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

am mai incercat crema de galbnele, sudocrem, bepanten, baneocin pudra, albastru de metil, crema preparata in farmacie cu reteta de la medicul pediatru, neopreol(hiar daca nu prea e indicat la sugari), degeaba!

offf, creatzo, dar tu ai la activ o intreaga farmacie ... nu stiu ce-as putea sa-ti spun, ma gandeam si eu sa-l lasi la aer, dar vad ca ai facut-o deja... multi sa treaca repede, cat se chinuie saracutul bb...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

buna fetelor,

am citit foarte pe sarite,iimi pare rau fetelor de probl pe care le aveti cu bebeii.Sanatate multa va doresc.

Carmen eu vreau sa le fac vaccinul Rotarix sapt viit.Nu am inteles,Leti vomita toate mesele dupa vaccin?e oral,eu ma gandesc daca o sa-mi vomite vaccinul Carla ca ea e mai sensibila.Eu vreau sa-i dau la cresa/gradi pe la 2 ani sa socializeze,plus o sa calatorim mult cu ei.

Racusor am spirulina de 500,cate sa iau pe zi?

Dragaica tu ce ajutor ai?stai si solo cu ei?

doua dimineata cu jumate de ora inainte de masa si doua pe la ora 4 dupa amiaza

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Rodyka multumesc de raspunsuri.

Eladeea merci de mesaj,de unde e dr?

la faza cu vacccinurile Tbc facute de 2 ori a fost asa:
in Ungaria se face la iesirea din maternitate ca la noi,fara hepatiticul b.Am venit cu ei in tara si m-am dus sa le fac hepatiticul b prima doza.Iar in cabinet le-a facut tbc-ul inca o data ca s-au incurcat tampitele de asistente.inca un motiv pt care nu as mai face nici o injectie in Ro.NUMAI SI NUMAI INCOMPETENTI!!!Imi vine sa-i impusc!!!!!!!!!IAR acum bebeii au 2 vaccinuri TBCfacute,unul de 25mg unul 50mg,la 3 zile distanta,2 urme oribile si SPER nici un efect advers pe viitor,caci imediat nu a fost nimic!!!!!

Mergi la inceput

racusor multumesc

am alta problema,ai mei sunt anemici,cu hemoglobina 7 si 8.Apropo Dragaica cum stau ai tai cu anemia?dar nu pot sa le dau nimic ca vomita fierul imediat.am incercat ferrum hausman,polivitamine cu fier,vomita.ce sa fac?dr a zis sa asteptam pana la 3 luni jumate sa vedem.dar nu e in regula sa ramana asa.
am o cunostiinta a carei fetita de 7ani a murit de anemie severa in 3 zile,caci la un moment dat devine netratabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

creata, mie mi l-a adus cineva din franta, dar ma gandesc ca poate in Buc se gaseste.ma mai uit o data sa vad dc asa se cheama, s anu te incurc. cumnata mea zicea ca la ea a facut minuni.
da, biolane, spray d^eosine aqueuse scrie pe el.dc tot ai incercat de toate, incearca-l si pe asta. se da pe pielea uscata si tot asa, lasi un picut la aer apoi.of bietu copilas ce greu i-o fi...

cristina, eu nu sunt medic, dar te sfatuiesc sa ii faci intai aerosoli numai cu ser, vreo 2 zile.apoi dc tuseste rau sa ii faci cu acc. sunt cam micuti sa le bagam tot felul de medicamente in ei. eu nu sunt impacata nici cu vibrocilul asta, dar nu am ce face..sapt trecuta respira fffffff greu, iar acum nu scapam de mucii astia nicicum. plus, ridica-i un pic patutul/salteaua in partea in care doarme. al meu doarme f bine in scoica, spre ex.cum sta cu trunchiul mai sus.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

carla, zic si io. injectabil nu se poate?nici eu nu puteam lua fier in sarcian, ca vomitam. tb sa imi fac si eu un set de analize sa vad cum stau.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...offf doamne cat mai sufera unii bebelusi...Cretza sper sa se faca repede bine sa nu ma sufere..offf..

Mai Rodi da vrei sa ne faci in ciuda cu programul Isei?...glumesc...ma bucur ca doarme asa bine....a mea aseara a adormit pe la 10...apoi s/a trezit la 11,la 12, la 2 si dupa nu mai stiu ca nu m/am mai uitat la ceas...partea buna e ca a facut singurica kk si ieri si azi...eu ii dau cate o lingurita de suc de morcov si poate de la asta....stiu ca nu e prea recomandat asa devreme dar nu mai stiam ce sa/i fac

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput