Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am aparut si eu...am fost la plimbare de la 4.30 la 6...apoi a stat putin in leagan si am adormit/o...am bagat niste paste cu branza la cuptor si ma pun pe treaba la ferma pana se trezeste ca urmeaza baita

Crispo multa sanatate lui Vladut si -ici sa se faca bine repede....de asemenea -ici si lui Leti sa treaca virusii

Racusor nu esti singura...si a mea plange cand o scot afara...plange si la intors...tb luata in brate..si pe noi ne stiu vecinii

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sa nu dati cu pietre,rosii,castraveti sau altceva

Apa si ceaiul nu isi gasesc locul în alaptarea exclusiva

Apa oferita unui sugar in primele saptamani de viata poate duce la intoxicatie, prin eliminarea sodiului, sangele devine foarte diluat, iar organismul va avea de suferit functionarea lui fiind afectata, rezultand o stare mentala proasta, o temperatura mult scazuta, balonare si chiar convulsii (Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine. 1997;151:830-32).
Un articol al OMS-ului, referitor la "Apa si ceaiul în alaptare", republicat în No.9, noiembrie 1997, arata ca asemenea supliment poate fi asociat cresterii riscului aparitiei anumitor boli. Oferind bebelusului alaptat exclusiv apa sau ceai exista posibilitatea cresterii riscului de aparitie a diareei.

Laptele matern contine 88 % apa. Un copil alaptat exclusiv, sanatos, care consuma suficient lapte matern pentru asi satisface nevoile de energie, nu are nevoie de alte lichide, chiar si in conditiile unui climat cald si uscat. Laptele matern e miraculos: satisface si setea si foamea prin simplul fapt ca isi schimba compozitia in functie de nevoile copilului. Laptele pe care copilul il suge cand pune prima oara gurita pe san este un lapte apos, bogat in anticorpi, care tine de sete, pe parcurs ce copilul suge, laptele se ingroasa, satisfacand nevoia de hrana, concentratia de elemente nutritive fiind mare, anticorpii ramanand prezenti. O cantitate zilnica de ceai poate impiedica absorbtia fierului in organism.

O mare parte din studii arata ca introducerea altor lichide poate afecta actul alaptarii, ducand la scurtarea acestuia prin scaderea, in timp, a interesului bebelusului pentru alaptat.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna seara, mamici dragi, sper ca nu ne-ati uitat si pe noi chiar daca nu am mai intrat deloc pe aici.
Sa incerc sa va zic mai pe scurt ce am mai facut: pe la 5 sap am scapat de colicii aia nenorociti, a urmat o saptamana ok, iar apoi a inceput alt calvar. Bebelusul meu se chinuie oarte mult sa faca kk, nu se constipa, el face de 3-4 ori pe zi insa urla si se chinuie cel putin 1 ora sa faca. Nu face tare, ci moale. Deci parerea mea e ca nu-i vorba de constipatie, sper sa nu aibe ceva mai grav pe la stomacel. Din cauza plansului si impinsului a iesti foarte rau si buricul in afara (hernie ombilicala) si acum il mai chinui si cuniste fese ombilicale care il freaca si ii lasa numai urme pe piele si alea. La fundulet avem un eriterm fesier foarte grav de 4 saptamani de care nu am reustit sa scapam deloc. Era atat de grav incat atuci cand dadeam pemparsul jos se dezlipea si iesea sange. Acum dam cu dermalibour, nu mai curge sange dar nici nu trei, parca-i carne vie, zici ca e ars, mititelul.

Vestea buna e ca ne-am crestinat si noi pe 18 septembrie, a fost frumos, am sa pun si poze cand mai am timp.

Inca mai alaptez dar nu sugand Matei la titi ci mulgandu-ma eu si dandu-i cu bibe, asa fac de aproape 2 luni, dar nu ma las, cat oi mai avea laptic, oricum nu mai am de ajuns, ii mai dau si completare la unele mese humana.

De dormit ziua, Matei doarme decat afara, de asta nici nu am mai intrat pe forum caci toata ziua acolo stateam, intram doar sa ma mulg si sa-l schimb, acum, ca a venit frigul nu stiu cum vom face.

Doamne fetelor, imi iubesc asa de mult bebelusul meu drag insa este atat de greu sa fi mama unui bebe care de 2 luni tot sufera mititelul de te miri ce, sa-l vezi cum se uita cu fetisoara aia a lui mica si plansa in ochii tai parca implorandu-te sa-l ajuti, iar tu nu poti sa faci nimic, doar sa stai la mana unor medici care nici ei nu prea ajuta cu nimic.

De abia atept sa trecem si de astea, sa putem si noi sa radem cu mami, sa ne giugiulim, sa vorbim, fiecare pe limba sa!

Imi este tare dor de voi, va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, Carmen mlta sanatate la bbii vostri
Racusor, Raul urla doar cand vrea in brate, adica tot timpul. El sta la imbracat, ca nu are ce face...s-a obisnuit de mic cu o mama nebuna, il schimb de 1000 de ori pe zi. Si se mai miauna in casa, cat sta dupa mine si e imbracat mai gros, dar cum am iesit pe usa tace si se uita pe pereti.
Creatza, bietul Matei. Un sa se faca bine repede si sa o tina numai intr-un ras si o joaca. Chiar m-ai impresionat cand ai zis ca se uita in ochii tai, parca implorandu-ti ajutorul. Dar dr ce zic de faptul ca se chinuie sa faca kk? Nu au cu ce sa-l ajute?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

offf mai fetelor de ce sufera ei asa de mititei

Creatza va doresc si voua insanatosire grabnica.un pt amandoi

am fost la cumparaturi sa caut lapte praf sa fac si io cioco de casa ca stau cu pofta in gat si nu am gasit tre sa trimit sotu sa caute pana ce gaseste ca nu ma las pana nu fac

si cu ocazia cumparaturilor am scos si printesa la plimbare ca ma tot chinuiam sa o adorm dar ghici ce....o ora jumate numa sa uitat la mine in loc sa adoarma am revenit acasa tot treze asa ca am adormito tot plimband-o in brate si acu face nani pe burtica mea.se mai misca ea din cand in cand sa imi dea semne ca nu doarme adanc asa ca sa nu indraznesc sa o pun pe pat

Racusor Idem si la Andruta mea.asta e obisnuinta mami,vrea in brate,e in stare sa urle si cate jumate de ora si cum o iau in brate trece tot.deci nu o doare nimic ca nu trece durerea ca prin minune numai cand e la mine in brate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, Racusor, Mycya, Paula, Merci fetele! Azi a facut deja de 6 ori kk... Fac cu nervii! Si iar am gasit o vinisoara de sange... Mama lor de viroze si alte boli ce nu ne lasa copilasii in pace...

Creata, biata de tine, prin ce treci... Te inteleg perfect cu necazul ca nu ii poti alina durerea... Cred ca asa suntem toate, si cad vedem ca se screm un pic, sau ii doare ceva, ni se rupe sufletul... Doamne, ce sentimente noi am descoperit de cand am minunea asta mica...

Si noi avem probleme cu imbracatul (dar numai la partea de caciula sau geaca sau papuci), in rest nu are treaba...

Tot in graba citesc, ca azi am tot stat langa puiut sa il tin de mana... Am pus la intrare un set de masti, cine vrea sa il vada sa faca bine sa isi puna masca... Si evident, nimeni nu il atinge. A zis dr ca acum are imunitatea scazuta si poate lua tot felul de virusi de altii...

Merg sa il pun in patutul lui, ca a adormit in fisher... Dragul de el. Va pup mamicilor, sa aveti o noapte linistita, cu copilasi cuminiti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Giorgia, .

Poze

Mergi la inceput

Cu Sinupret-ul mai vroiam sa zic, ca i-a dat si cumnata mea la copilasul ei de aproape 2 anisori, si a vomat de numa... Nu ii place gustul. O sa ii zic sa ii dea cum a recomandat Eladea, cu seringa, cat mai in capatul guritei... Nu stiu Racusor cum ai reusit tu cu Andrei...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cu Sinupret-ul mai vroiam sa zic, ca i-a dat si cumnata mea la copilasul ei de aproape 2 anisori, si a vomat de numa... Nu ii place gustul. O sa ii zic sa ii dea cum a recomandat Eladea, cu seringa, cat mai in capatul guritei... Nu stiu Racusor cum ai reusit tu cu Andrei...

Poze

Andrei ia tot ce ii dau mai putin papa

in seara asta s=a culcat nemancat a papat la 6 jumate vreo 70 ml lp si un picut de san in ideea ca se aduna laptic pentru dupa baita...dar nu a vrut sa pape ca ii era prea somn dar si de adormit greu am reusit, numa urlete cand incercam sa il las jos sa ii dau de papa

Creata of, bietul copil!! speram sa treaca repede toate si sa fie un copil vesel! sa uite de tot

noapte buna delfinariu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Buna fetelor,
Creatza ma doare inima cand citesc ce patiti voi, si noi am avut cateva crize cand a facut kk, urla de durere si era tot roshu si la fel facea de 3 , 5 ori pe zi si moale, dar ii bagam 1/4 supozitor de glicerina si mai nou am inceput sa mananc cate o portocala pe zi si face mai usor, sper sa rezolvati cat mai repede problema
Fetelor voi cum va adormiti bbi? pt ca Mihnea adoarme doar la san sau la tati in brate cand il leagana si ii canta....
Ce sa mai spun de caciulite.....nu le suporta de nci un fel!! i-am tot cumparat bluze cu gluga, dar acum ca vine frigul...nu stiu cum o sa ne descurcam.
Va Oana si Mihnea

Mergi la inceput