Burtici nov - dec 2010 (120) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Felicitari Alexa ...
Andreea sa te faci mare repede ca sa te poata aduce parintii acasa!

Fericita 34+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am fost si eu ieri la control, bebelina mea are 2500g si s-a intors cu capul in jos!
Deci ne pregatim de nastere naturala !
Mi-a dat doctora lista cu necesarul pt nastere naturala, stiti cum este in spitale astazi, nu au de nici unele, mi le-am cumparat si pe acelea si acum asteptam!
Sper din tot sufletul sa mai asteptam vreo luna ca sa fie totul bine!
Aseara mi-a venit si mobila si astazi vreau sa ma apuc sa clac din lucrusoarele pt BB si sa asez lucrurile in noul dulap

A, si mai vreau sa fac si niste cartofi cum zicea sugubina si cu aripioare la cuptor

Ana ma bucur mult ca tatal tau este mai bine, sa speram ca se reface complet cat mai repede!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Noi avem testul de glucoza peste 2 saptamani. Mama are diabet si cum asta mica are 350 de grame mai mult decat ar trebui suntem candidate sigure. Chiar daca e diabet, ceea ce sper ca nu e cazul, ne trece dupa sarcina.

Fetelor de aici lucreaza cineva pana in ultimul moment? Si dupa bebei cand va intoarceti la munca?

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Olguta, Danait multumesc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ana si mie imi place ciocolata cu rom si am tendinta sa mananc zilnic. Ieri m-am abtinut.

28+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Raportez si eu o noapte de nesomn
de pe la 3 noaptea nu am mai dormit si m-am tot gandit la cum o sa aranjez dulapul, cum va fi bebelina si la cine mai stie ce ...
asteptam sa se faca 6:30 sa se trezeasca sotul ca sa dau si eu drumul la TV, imi era mila de el sa-l trezesc cand si asa doarme doar 6 ore pe noapte
asa ca am stat cumintica si cu multe ganduri in cap ...
din pacate am avut si ceva mai multe contractii, vad ca mi se intampla asa noaptea, daca ma trezesc si nu mai pot adormi am si contractii mai multe
Am luat nospa dar tot nu au incetat ....
nu au fost dureroase, dar sper sa nu fie nici o problema
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen, toate !

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ca sa nu uit ca vroiam sa va intreb: Vi s-a intamplat ca in trim III sa va revina din starile de greata, fara sa fie la fel de acute ca in trim I?

28+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci nu sunt singura care la cioco cu rom
deschid club, cine se baga?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Aneud eu lucrez pana in saptamana 34. Sincer la inceput am zis ca voi lucra pana mai incolo dar acum abia astept sa ies. Am zis ca ies la 1 noiembrie dar mai am ceva zile de concediu pe care mi le iau inainte asa ca mai am 3 saptamani. yupiiiii!!! Tu lucrezi pana in ultimul moment? Cu statul nu sunt sigura.... un an cel putin as vrea sa stau. Dup-aia mai vedem.
Lore sa stii ca mie mi se intampla. Ma gandeam ca is eu nebuna si am stari ciudate dar sa stii ca am greturi. Nu ca in trimestrul 1 dar sunt mult mai sensibila la mancare. Si ast-noapte m-am trezit pe la 1 cu o stare de greata de numa. M-am dus in baie cu gandul sa vomit ca simteam toata mancarea in gat dar nu am reusit. Mi-am facut unceai si am adormit

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Noi avem testul de glucoza peste 2 saptamani. Mama are diabet si cum asta mica are 350 de grame mai mult decat ar trebui suntem candidate sigure. Chiar daca e diabet, ceea ce sper ca nu e cazul, ne trece dupa sarcina.

Fetelor de aici lucreaza cineva pana in ultimul moment? Si dupa bebei cand va intoarceti la munca?

26+ cu un bebe FIV roz

eu sper ca dupa 2 ani

33+
34 ecografic

Mergi la inceput