Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - am incurcat borcanele, sorry nea' Polly.
nu stiu de ce retinusem ca-i ziceai Roxanei sa nu dea ban degeaba pe scaun.

Ramy - mi-am amintit, geaca aceea alba e pt 3 ani. Aveau si pt un an dar nu o vad pe Maya in asa ceva inca. La cat de curioasa e ar fi tot parul dupa haina in gura ei.

samaria -

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetelor...multumim pentru vizionare, celor care ne-au vizionat albumele...

eu nu am citit prea mult din urma mai revin maine cu cititul,am incercat sa mai intru pe contul comun nu a mers,daca vrea cineva sa imi trimita si mie parola...eu oricum nu renunt la voi ca imi sunteti de un real folos aici pe forum....

am fost plecata cu fetita mea in vizita,acolo au fost mai multe persoane,in jur de sase persoane,fetita mea a plans continuu,a trebuit sa venim ac.iar pana ac.a plans,in masina a plans,cand am intrat cu ea in casa a vomat mult rau de atata plans...eu nu stiu ce ma fac cu ea,plange rau cand suntem in alta casa....nu mai zic ca nu sta la nimeni in brate....este un copil dependent de mine...

unde am fost noi azi mai era o fetita de 6 lunite, dar nu era ca a mea,statea la oricine,si pleaca de ac.fara probleme...am gresit eu cu ceva??? aceasi problema o aveam si cu baiatul cand era micut....cu ce gresesc??

mai nou m-a sunat sefa sa ii dau raspuns daca vin la serv.si i-am spus NU hotarat..acum stau si ma intreb daca este bine sa stau ac.cu ea cei doi ani...

ma duc la un dus si la
o noapte buna si linistita va urez...

PS
daca aveti placerea sa imi trimiteti si mie parola,astept...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ioana28asa e , draga mea..nu ma prea stresez cu ultimele 6 kg si intr-adevar eu ma vedeam secsy mama si la 75 de kg Normal ca mi-ar place sa ma vad fara ele, dar vorba aia..toate la timpul lor..
M-ai facut sa zambesc si sa traiesc emotiile ultimelor saptamani de sarcina, cand nu mai dadea Domnu sa iasa...in orice caz am iubit perioada sarcinii..si acuma ma simt tare bine in pielea mea..2 baietoi mamosi foc...de fapt si tu esti mama de baietei si stii cum e!

Amimersi si tie de raspuns..e clar ..copilu meu nu papa piure cu carnitA PT CA PUN MULT PREA MULTA,,,MAI AJUSTEZ CANTITATEA

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Va tzuc pe toate !Am ajuns si noi la munte cu o remorca de bagaje dupa noi de a zis berbatu'ca ma disvortzeaza .Evident ca nu puteam pleca fara sita de facut piureul fin ,fara blender,fara pahare,lingurite,detergent bio pt vase,laveta,pachet pampers,sticluta cu ulei de masline,sare,ceai,ceai verde pt tati ceai rooibos pt mami,ness pt mami,lapte bio pe geo,jucarii pt geo.Nu va pot spune ce e in zona de pe bancheta din spate a masinii....dezastru...covrigi molfaiti,carusel,un calutz,o carte fosnitoare,cartoane rupte,2 sticle semi goale(sau semi pline),servetele,barbite,etcetera...ah ! si un sudoku cuu niste urme de piure portocaliu.Dar suntem la aer curat ce puii mei!!!Am avut traseul oarecum schimbat dar am ajuns pana la urma la sinaia .trebuia sa faca sotul treburili si dupa sa satisfaca famelionu'. nu va zic de geo cat e de in elementul lui (doar il stiti ca provine din Ice Age ...si el a stat la -193 de grade 3 luni asa ca nici neam de muci (Doamne fereste de aici incolo)).Cum il scot afara cum adoarme instantaneu nu altceva.Si doarmeeeee!!!eu inghet si el doarme...nu i se vede decat nasul rosu.Am urcat cu el la Bran (toata lumea ne barfea ca suntem nebuni pe gerul asta cu boracu'mic dupa noi dar na ne doare-n palarie).mananca in masina desi ma cam fenteaza cu masa de pranz ca nici eu nu am putu lua si carne de acasa ca nu stiam daca o sa am congelator....mda...in rest ii dam cu fructe,iaurt, branzica,mamaliguta cu iaurt si branzica,iaurt cu fructe si biscuiti....tzitzi la greu si uite asa ne facem noi mari cu fundu'in masina si umblan d prin coclauri.in sfarsit ma odihnesc si eu....ma relaxez...nu mai am de calcat/spalat/facut curat.Ne simtem bine cum s-ar zice!!!Geo face si el miscarea aia sexi de balans pe 4 roti si in final cade cu curu'n sus.rade ca un nesuferit si te face sa-ti treaca toti nervii provocati cand urla ca vrea in brate fix cand iei masa la restaurant si e pericol de apune bunatate de ciorba de burta in poala.Dar asta am vrut ....asta am ...nu ma plang ca ma bate Dumnezeu.O sa pun niste poze noi pe picassa.
Tzucaturi la ev=ribadi!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Am uitat de meniul de azi:

- pepene galben+banana+cereale
- supa de pui cu zdrente de ou+gris (de fapt nu-mi ies zdrente, sunt ca o pasta care ingroasa piureul) + legume pasate
- iaurt+branzica
- cereale

Aaa, am descoperit ceva, nu America , daca las branzica mai mult in zer, dupa ce o iau de pe foc, adica o jumatate de ora, poate chiar o ora, nu mai este asa inecacioasa si nu se mai intareste la frigi, ramane moale si pastoasa - concluzia: imi place moale, nu intarita

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Eu inca bantui prin zonala fix sa vad ca Ella se distreaza de minune, asta asa, ca sa crape ranza in mine de invidie
ELLA, distractie faina in continuare, sa va doara in palarie de ce zice lumea si mai departe, important e ca va simtiti bine!

ANDRA, o sa incerc sa fac si eu asa cu branzica, nu de alta, dar altfel decat blenduita bine cu fructele nu o mananca Briana, ia o gurita si se uita cu repros la mine, acompaniata de strambaturi si gata, sigileaza guritaVad ca noi doua am ramas sa umplem paginile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Stanucel, si Mara plange tare cand mergem undeva. Sa-ti spun cum fac eu, la noi da roade. Pot sa spun ca in toate vizitele a plans la inceput si a sfarsit in bratele altcuiva la sfarsit. In primul rand, cand intru intr-o casa straina nu o las din brate. Rog persoanele la care merg sa incerce sa nu vorbeasca cu ea decat de la distanta, iar in timpul asta eu vorbesc cu ea, ii zambesc si ii spun, aratand spre persoana respectiva, cine este si ca vrea sa se joace cu ea. Sigur nu intelege, dar faptul ca eu zambesc si vorbesc calm o linisteste. Daca totusi plange, stau putin pe hol sau unde se poate, pana se linisteste. Iar cand stau cu gazdele o tin numai eu in brate. Numai dupa jumatate de ora - o ora o dau altcuiva si numai daca vad ca nu se sperie. De obicei mergem la prieteni apropiati, la nasi, bunici, rude, deci persoane carora le explic de ce procedez asa si nu se supara. Si daca s-ar supara, tot asa as face, pt ca ea e la o varsta mai dificila, o sperie persoanele necunoscute si e normal. Am primit o data un comentariu de genul: "X are tot 7 luni si cand a venit la noi a venit direct la mine in brate". Dar nu ma nelinisteste, fiecare copil are ritmul si personalitatea lui.
pt Adelina si mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ellanik, distractie placuta! Ii prieste dlui Geo aerul de munte, care-va-sa-zica...
Ioanact, LA MULTI ANI fratelui! De prajitura aia nu am ce zice, decat ca . Noroc ca am o prajitura cu prune la cuptor, ca visam numai prajituri.
Gaby, te asteptam!!! Ramane sa stabilim unde, in functie de cum poate Rebiana. Eu pot si la Moreni si la Tgv.
Ileana, ce faci week-end-ul viitor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Merg si eu sa incerc sa ca imediat se trezeste fii-mea si ma ia de fresh...
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

OANA e bestial fii-tu
am ras de m-am spart ee un dulce, cu soseta asa molfaita
a spalat-o el bine, si ce intrebator se uita la ea
caciula mi-a placut ff mult, pare f practica pt la iarna, mai ales pt urechiuse sa o poarte sanatos.

DANAYARa am vz si pe Silvana cea frumoasase intoarce f bine si fii-ta

DENISA nu am putut sa vad filmuletul cu Maya:((((( nu mi se deschide...mai incerc..

am vz si filmuletele cu Justina ce se mai chinuia, saracuta , sa stea in fundulet

apropo de pozele din primele min de viata a puiutilor....sa nu va spun ca am o poza , chiar cand iesea fii-mea ...se vedea jumate din ea -- dar poza aia nu e de pus ca e cam naspa sa vezi asa ceva

nu mai stiu ce vroiam....am ramas cu gandul la ERIC

aaa, decat..ROXI , m-am uitat cu fiimea la filmuletul cu Silvana si cand a inceput a ta sa "vb" , a inceput si Asteropi sa ii raspunda pe lb ei a inteles perfect ce spunea Silvana si probabil a aprobat=o

fetele, multumesc pt complimentele adresate fiicei mele

trimit, m-ai am de recuperat, ca a-ti scris, nu gluma

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput