Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Adriana, de cand vroiam sa-ti scriu tie...cum e Nik, merge la gradi? S-a acomodat?
Si eu l-am dus pe Alex la 2 ani si 5 luni...acum e in grupa mare, ma gandesc doar ca nu as vrea sa mearga la scoala la 6 ani si 5 luni, probabil va repeta grupa pregatitoare..vom vedea atunci.
sa stii ca si el are paturica lui de la botez...numai cu ea doarme de cand ere bb, chiar si acum, macar ca e mica, si arata intr-un mare hal, nu suporta sa-l acopar cu altceva. Din fericire la gradi nu a fost necesar sa o ducem. in unele dimineti cand era mai suparat o lua cu el da o lasa in masina.cred ca si la fete va merge cu ea...o sa-si ia prezervative si...paturica !!!
mamica destoinica si baietii minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara mamicute,

ROXI, de unde si pana unde credeai ca-s experta la farmville?Nici acum nu stiu exact ce si cum....mai cercetez

HONEY, frumoasa Maya si eleganta ca intotdeauna. Imi place tare salopeta mov

IOANACT, arata bine prajitura aia, cred ca era si bunasi sa stii ca nici eu n-am vazut cand ai mai postat-o...

REBIANA, multumim ca te-ai ocupat de schimbarea parolei, si eu zic la fel, paza buna...Tu nu mai pui pozici noi cu minunea ta?

Voua va stau bebeii cu papucii in picioare? Ca a mea e teroare, cand iesim afara trebuie sa stau cu ochii pe papucii ei ca si-i arunca din picioare si acum cum e si mai frig afara... Azi, intr-o ora si ceva afara am incaltat-o de cel putin 10 ori..

Oare ce face LALEXANDRA, n-a maiintrat de o vreme...La fel IRENE, DIANAMI, LINDAL,ANDIRA,BLUEKIDOO, fetelor, mai dati cate un semn de viata...

SENSIBILA,o dulceata ai tu acolo in leagan

OANA, ce frumos se joaca Eric, super playground! Si eu o pun jos pe a mea,pe o patura groasa, dar face ce face si ajunge pe parchet...
Si imi place caciulita,ii sta bine lui Ericut cu ea....

M-a pus saracia sa beau cafea dupa masa si acum n-am somn..asa ca mai bantui pe-aici o vreme...ma duc sa vad ce-mi fac legumele...si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana mersi de raspuns. Dar de ex dintr-un copanel de pui(doar partea inferioara a pulpei) de cate ori ii dai sa pape??

marsy ce probleme aveti?? pitica sau voi adultii??

Samarianu-mi vine sa cred ca ai aparut!!..Mai , dar unde lucrezi?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

mesajul l-am scris dimineata...intre timp vad 11 pagini necitite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey pe Polly l-am laudat ca e mai lat si mai mare decat cele obisnuite!!!

Ioana poftesc acuma ca pe vremea graviditatii la o cornata
Mi-am inchipuit o livada marrrreeee si multi copiii alergand prin ea:) frumos!!!

Andira nu o fi venit??? va dati seama cat a pupat la fete cand au ajuns??

in alta ordine de idei weekendul viitor vin la Moreni! Ajungem sambata si plecam luni de dimi! Rebi poti veni la Targoviste? ca daca nu poti organizam la Moreni:))) tulai doamne!!!:)))
alte propuneri ca eu nu am nici o preferinta!!

Mergi la inceput

ma retrag si eu ...mai am de facut una alta, duminica vreau sa merga la Cj pe viteza, singura cu masina...n-am mai condus pana acum asa lung drum, ...
E organizata intalnirea de 13 ani de la terminarea liceului, ca pe aia de 10 nu a gandit-o nimeni...Bine, am fost 37 in clasa, din tot Ardealu, cam greu sa ne reunim toti, dar cica duminica vom fi vreo 20. Vreau sa dau si eu fuga cateva ore...sa vedem ce-mi iese.

gaska...somn neintrerupt la iepurime

Mergi la inceput

ce-mi place emoticonul asta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Acum am vazut, ROXI, eu ii dau ceai de chimion Brianei. Il fac light, adica, la vreo 200 ml apa pun 10-15 seminte,cat ca ii da gust. Asa il bea. Cred ca ii place gustul de chimion de la lapte,ca beam mult la inceput cand o alaptam si avea gust de chimion...

IOANA28, asa-i cu ardelenii, mai molcolmi,dar si cand prind viteza...Sper sa-ti iasa cu intalnirea,mie mi-a placut tare mult la cea de 10 ani...am prins-o pe ultima suta de metrii,cu o zi inainte ne intorsesem din strainatate...mi-ar fi parut tare rau sa o pierd.
M-as baga si eu la o visinata ceva...desi cred ca dintr-un paharel m-as face crita la cat a trecut de cand n-am baut alcool
Pupici printisorilor taisi tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

sa stii ca si el are paturica lui de la botez...numai cu ea doarme de cand ere bb, chiar si acum, macar ca e mica, si arata intr-un mare hal, nu suporta sa-l acopar cu altceva. Din fericire la gradi nu a fost necesar sa o ducem. in unele dimineti cand era mai suparat o lua cu el da o lasa in masina.cred ca si la fete va merge cu ea...o sa-si ia prezervative si...paturica !!!

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

mi-l si inchipui cu paturica dupa el

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

in alta ordine de idei weekendul viitor vin la Moreni! Ajungem sambata si plecam luni de dimi! Rebi poti veni la Targoviste? ca daca nu poti organizam la Moreni:))) tulai doamne!!!:)))
alte propuneri ca eu nu am nici o preferinta!!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

YUUUU-HUUU!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

ce-mi place emoticonul asta !!!

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

tu, ioana, m-am si speriat de maimutoiul ala cand l-am vazut pe pagina, faci hocus-pocus ici cu noi

Mergi la inceput