Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina- asa si Maya daca doarme bine ziua doarme si noaptea. Daca ziua nu doarme bine nici noaptea nu doarme, se suceste pana se trezeste.

Alina , Briza - ce de vreme va culcati. Eu nu pot si pace. Si daca as putea m-as trezi la 3-4 cu sanii beton si cu tricoul fleasca. Asa ca decat sa bag pompa im miezul noptii mai bine stau pana la 12 si dorm pana la 7 dupa.

Oana- super Eric, l-ai facut si pe el aviator ?
Maya e fascinata upa sticle, daca vede una se arunca in cap in ce e nevoie numai sa ajunga la ea. Daca e in bumbo si o poate tranti pe ceva tare, cum ar fi pe gresie si mai bine. Si degetele de la picioare sunt in meniu, dar sosetele se papa separat , inaite se scot se umplu de bale dupa care se trece la picioare

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alina , Briza - ce de vreme va culcati. Eu nu pot si pace. Si daca as putea m-as trezi la 3-4 cu sanii beton si cu tricoul fleasca. Asa ca decat sa bag pompa im miezul noptii mai bine stau pana la 12 si dorm pana la 7 dupa.

Da, ca stii ca dormi pana la 7.
Dar daca mi se trezeste pe la 12-1 apoi pe la 3-4 si inca o trezire la 7 tb sa dorm cand doarme ea.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana tare de tot parcul de joaca :)))
mie poza asta imi place
http://picasaweb.google.com/iacovita7oana/EricLunaA7a#5523133431113870114

denisa da ma sunt scumpe , cam peste tot sunt 4-5 euro bucata si imi trebuie vreo 10-20 :))

ma de ce nu m.am luat eu dupa gaby cand mi.a zis sa nu iau bumob?¿
ma intreb singura, sa ca poate mai tarziu dau quote si.mi raspund

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Hi,

eu wa recomand TFK, Buggster, dar e de la un an cam, asa.. eu mi-am luat Joggerul de la ei, e cam scump dar cu el te poti deplasa f rapid, are in schimb 3 roti, Ingrid ii place mult.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Eu am TFK Buggster, exact ca cel la care face tipa prezentarea in josul paginii http://www.trendsforkids.com/index.php?id=90 L-a avut Luca intai si l-a folosit de la 6 luni; asemenea si Mara.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - de ce nu e bun bumbo? Mie imi place.
Eu cred ca in pat se rastoarna pt ca e mai moale si in balans isi ia avant. Acum vrei sa-ti iei si chicco polly, vezi ca si de asta zicea Gaby ca nu merita. Eu mai stau cu scaunul.

Am incarcat si pozele de azi
http://picasaweb.google.com/deni757/MayutzPuiutz5Luni#5523135891582105250

Mergi la inceput

DENISA m-a topit rasul Mayei!! E o dulceata!!!
ALINA am schimbat parola pentru ca sunt suspicioasa in legatura cu persoanele care au postat doar cateva mesaje in schimbul ei si apoi au disparut... eu-s de parere ca paza buna trece primejdia rea.

Mergi la inceput

OANA fain loc de joaca ai incropit acolo!
DENISA sunt in plina vizionare a pozelor Mayei si trebuie sa spun ca-mi place tare mult salopetuta movulie a iubitei mici! Tiiii, la voi e cald de-a binelea; astazi nu stiam ce sa pun mai inainte pe mine si pe Mara de cat de frig a fost! Brrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am vazut ca m-ati intrebat una alta, asa ca raspund repede ca apoi iar ma trezesc la noapte si nu oi putea dormi de griji.

Gaby sotul e ok, acu sta cu firele alea pe el, zici ca e cyborg. Vedem maine ce zice la citirea holterului. Eu nu m-am gandit niciodata ca as ajunge in Rusia. dar mi-ar placea.

Child cantitatea de ou din cele 3 linguri de supa e infima, sunt 3-4 firicele. Nu imi fac griji pentru atat. A avut si Eric o perioada in care plangea tare noaptea, dar si-a revenit. Vezi sa nu fie gaze, la noi a fost de la conopida.

Roxi ceai babycalm bea de cand s-a nascut. Nici nu am incercat altceva.

Denisa ce m-am distrat cu Maya, iar in poze e fenomenala. Eu o declar copilul cel mai expresiv din odiseea asta.
Si cu sticlele, vai de capul nostru cand vede una, musai sa i-o dau.

Mno, v-am pupacit, maine o sa lipsesc cu desavarsire. Avem drumuri de facut pe ici, pe colea.
Noapte buna si iepurasi cuminti.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

am revenit...
sanzi, bine ca mi-ai amintit, nici la noi nu e nici o reactie la vaccinul BCG. Doctora noastra chiar ieri mi-a spus ca nu-i nimic, mai asteptam, dar au trecut si la noi 2 luni jumate...
Mara dulce
Andra, dascanta-i fata baiatului, zau, ca-i prea frumos
gluma-i gluma dar sper sa va treaca perioada agitata...
tie multi , mi-esti tare draga, imi place cum scrii tu din suflet, si de cele mai multe ori gandim la fel
briza... ce bine ca te mai ajuta sotul...asa in prelungiri
Ramyam si eu o cunostinta care, desi alapteaza, ii da bebelusei de la patru luni, sa guste din tot ce mananca ei... inca nu are 6 luni...ma intreb ce urmeaza....
Brienutza
Gabi, te rog ami pune poze cu Joy, atat de mult imi place mutrita ei bosumflica si dodolica...
samaria, daca tot trebuie sa te duci la servici macar atat sa poti, sa intri pe forum din cand in cand asteptam poze cu flacaii..
Inaaaa, pe tine draguta te-am prins susotind ca madam Ella despre tuica de Zalau mmmm, pai sunteti pe domeniul meu, la figurat dar si la propriu, ca avem da la bunicii din partea mamei o livada imensa de pruni unde, in fiecare vara culegem de ne saturam !! anul asat nu s-au facu, am scapat ieftin, dar anul trecut de exemplu am cules 5 tone !! totul s-a transformat in tuica Doar ca mie nu-mi place, nu pot sa beau asa ceva, dar poate in compania voastra ma straduiesc... dar am si variante light, visinata, cornata si afinata...cine mai doreste, cine mai pofteste??/?
Si la vara fii sigura ca scapam cumva de copilasii alergatori pe care-i vom avea pe vremea aia si stam la Gradina, pe terasa, la un suc si-o barfa mica, ca doua doamne ce suntem
Roxi, api eu ma gandeam pana acum 'uite ca are fiu-mio o pereche pe aici, cuminte linistita si meditativa ca el" gandindu-ma la fie-ta, dar cand colo, domsoara e miscacioasa si isteata de numa' Ce sa mai zic de Maya a Denisei, super strengarita...pana la urma eu cred ca am cel mai mototol bebe da eu o tin pe a mea...e un ardelean tihnit, atata tot

mai aveam de zis, la mai mulye dintre voi cate ceva ...imi amintesc pe parcurs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Rebiana, multumesc pt parola
despre strengarii tai, noutati, poze?

Mergi la inceput