Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_alexia spune:
E pe-aici cineva care a chiar reusit sa foloseasca un calendar de advent asa cum trebuie? Adica sa nu deschida decat usita care trebuie in ziua cu pricina ?
altfel, fff faina idee, intr-adevar. dar sunt chiar curioasa de raspuns. caci ma tot gandesc daca l-as face si ce sistem de siguranta sa-i pun .
corap spune:
anda, :) o sa ma gandesc
tocma vin de la psiholog - concluzia: tb sa mai merg
oricum mi-a placut de ea, desi cred ca mi-ar fi fost mai confortabil un "el" - dar ma gandesc ca pt "how to handle children" e mai potrivita o femeie
a zis ca jocul cu elefantica e f fain
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
anda77 spune:
nichita, in timp ce-si lua medicamentele in seara asta, langa "farmacia" din bucatarie.
- mami, asta e dulce sau amar?
- nu, de-asta nu-ti dau, e pentru tusea mea, nu e pt tine.
- a, asa e, si tu esti bolnava, suntem o familie de bolnavi!
- mda
- ..dar tu nu esti asa bolnava ca mine, te poti duce la serviciu maine!
...
oare ma interneaza la azil la batranete?
madau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 nichita, in timp ce-si lua medicamentele in seara asta, langa "farmacia" din bucatarie. - mami, asta e dulce sau amar? - nu, de-asta nu-ti dau, e pentru tusea mea, nu e pt tine. - a, asa e, si tu esti bolnava, suntem o familie de bolnavi! - mda - ..dar tu nu esti asa bolnava ca mine, te poti duce la serviciu maine! ... oare ma interneaza la azil la batranete? mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Sanatate multa! Si Miruna abia a scapat de otita saptamana trecuta, am indopat-o de antibiotice si otocalm
Lavi iti tin pumnii sa fie ok si nu mai fi asa pesimista! Daca era ceva grav iti spuneau...
In alta ordine de iei (va rog sa nu radeti de mine) sunt foarte deprimata ca m-am ingrasat. Nu mult, 4 kg, dar s-au pus toate pe fund si din cauza asta nu mai intru in aproape nici o pereche de pantaloni. Pe criza asta...numai shopping masiv de pantaloni nu-mi trebuia
Poll - Cu ce se mai joaca piticii vostri? A mea e fan BEADOS deocamdata si m-a zapacit cu facut figurine din hartie (origami). Ce alte jucarii ati mai cumparat si care au avut succes?
Roxi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - si altili... Si pe mine ma doare umarul (omoplat-clavicula), noaptea ma trezesc tipand de durere cand ma intorc. Sper sa ajung sa fac o raza sapt viitoare ca nu e de glumit. Sanatate! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy, sanatate multa! Eu zic ca e posibil sa fie de la curent durerea aceea - eu am patit asa cu mijlocul, si vreoo saptamana am zis ca mor de durere, am luat ketorl, parca ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
'neata,
Oribila vreme!
Dar cica de maine se repara.
Anda Nichita!
madau lasa ca erai slaba-bat, nu de mult te plangeai ca ai prea slabit.
Nati se joaca tot cu clasicele papusi, vase de bucatarie, puzzle-uri etc. Mai nou a ajuns-o si pe ea interesul pentru carti, litere si scris.
Maria noi am mai primit calendare din alea: la inceput deschideam in fiecare zi cate o ferestruica si isi mancau ciocolatele apoi uitam de ele si ramaneau nedeschise o vreme si in cele din urma recuperau :)
maria_alexia spune:
'Neatza.
Calendar de advent: ai mei nu ar rezista veci si pururi in fata unor cutii pline cu cadouase si sa deschida doar cate unul pe zi . Nici eu, de altfel. Calendarele cu ciocolatele le devoram in familie in maxim 2 zile .
Jucarii: cel mai mare interes o are Cristi pentru cele de construit. Sine, sosele, turnuri, diverse piese care se imbina, surubarit etc. Plus scenarii cu masinute si cavaleri in jur.
Anuca se joaca in paralel, copiaza la milimetru.
Faza nostima: se juca Cristi cu castelul lui cu tunuri si cavaleri, Ana alaturi, cu castelul ei cu printese, print, tort... Punea printesa dupa poarta: "cioc-cioc" - "cine-i acolo?" - "printul!" spunea printesa.
La care Cristi, total sictirit: "nu vine, tu, printul! printul e ocupat. are treaba, se mai lupta si el..."
Off,si asa a trait si Anuca prima ei mare deziluzie...
Desi, in topul jocurilor e fugareala. Dar pentru asta iti trebuie 2 copii in casa .
Anda, sanatate multa lui Nic. Nasol cu mucii, otitele & co. Sper sa gasiti o rezolvare.
In alta ordine de idei, nici nu v-am mai povestit: si noi am avut unul din cele mai oribile w/e: Ana a facut o laringita urata de tot, n-a dormit 2 nopti deloc si eu asisderea. In prima noapte de agitatie eram cu ea in brate, ea s-a zbatut, am facut o miscare aiurea si am ramas intepenita de spate. Contractura musculare din fericire, zice doctora. Inca nu m-am indreptat. Asta cuplata cu vreme ploioasa si rece, mesteri care ne inlocuiesc centrala si mizeria aferenta din casa . Acum parca incepem sa vedem luminita.
lavi02 spune:
Maria tare de tot cu printul!!!
Aoleu, sanatate Anei, nasol rau cu laringita!
Si destepenire tie, eu am luat Mydocalm la sfatul farmacistei cand am mai avut cate o contractura de-asta musculara.
Am vazut ieri poze:
Maria tare frumoase pozele voastre de la munte iar Ana e o dulceata si jumatate!
Alinus frumoasa vrajitoarea ta!!!
Fee frumosi foc blonzii tai si ce mari au crescut!
Nu mai intri sa ne povestesti despre voi?
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...
Cristi si Anuca au facut deliciul biroului meu, am ras cu toii de ne-am spart!
Nichita e figura ca de obicei! Cum mai e cu urechile, Anda? Are efect tratamentul?
Jucarii: papusi, casute, desenat, pictat. Urmeaza vreme rea => bricolaje la greu.
Advent calendar: eu as avea rabdare sa pap cate o ciocolata pe zi, ca mie-mi plac surprizele si le astept cu mare drag. Asa ca cred ca bufnita si eu implicit vom fi tare happy dupa ce-l construim.
Nu am avut timp de razie in contul comun. Poate azi, deci ma cheama datoria amu.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
crissy77 spune:
anda, maria, insanatosire grabnica bolnaviorilor. Si Elise muceste si tuseste de vreo 3 saptamani, e deja a doua sapt cand sta acasa, a 4-a zi de antibiotic si parca e un pic mai bine. De ieri muceste si tuseste si matza mica
maria, Anuca sa treaca repede peste durerea pricinuita de print.
cami, problema mea cu umarul este (din pacate) mult mai veche, inainte aveam doar episoade trecatoare de durere. De cand m-am intors din Iasi, insa, durerea e continua si acuta
roxi, ati mai operat-o de polipi pe Alexia? Ma bate si pe mine un gand cu Elise, de cate ori raceste mucii ei sunt verzi-gri racitura, ieri i-am bagat o tona de ser in nas sa scot cativa sa poata respira.
corap, Anais suparici ca nu a desenat-o Andrei langa mami
Elise deseneaza in mare parte a zilei (dupa sablon si apoi coloreaza, are vreo 50 de sabloane castigate la concursul Tide), decupeaza, lipeste, plusuri (gradina zoologica), papusi mai putin
Calendar advent inca mai am in casa de la Craciunul trecut, mai are vreo 3 figurine de cioco. O sa ne jucam si noi dar nu participam la concurs (din varii motive, principalul fiind lipsa creativitatii).