Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ola :)
crissy, dap, era cam suparata, asa ca l-a desenat si ea pe andrei cu tricoul rupt (saptamana trecuta anais a tras de o insigna pe care o avea andrei pe tricou pana a facut gaura)
activitati indoor - multe si de toate, partea nasoala e ca trecem de la una la alta intr-un ritm ametitor
ieri am facut pizza cu blat taiat cu forme de biscuiti , am colorat, am facut un labirint si 2 "uneste punctele", o sina de thomas completa cu gari din lego, o coronita de printesa roz cu lalele.
stuff like that
a, si la culcare am vazut 3 episoade din shaun the sheep in pat cu copiii, asa ca am scapat de citit povesti intr-o seara (ceea ce nu se va intampla in aceasta seara, ca a aparut cartea cu aristocratele)

by

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si Rianna a facut azi febra. Din senin. Habar n-am de la ce, ca inca nu observ alte simptome. Are energie multa si mananca normal.

Maria-Alexia, am vazut si eu pozele voastre, Doamne ce finuta e Anuca! Seamana bine copiii tai, iar poza in care amandoi sunt cu limba scoasa e tare haioasa.

Alinush, ce vrajitoare draguta ai tu acolo! Rianna imi spune ca vrea sa fie pisicuta de Halloween, dupa ce saptamana trecuta m-a facut sa-i cumpar aripioare de buburuza.

Crissy, sanatate fetelor, si tie!

Cami, m-am tot gandit la tine, iti doresc multa liniste sufleteasca si armonie

Roxi

Anda, sigur o sa te ingrijeasca Nichita cand o sa fi batrana! Am eu asa o presimtire ca o sa fie intotdeauna foarte protector fata de tine.

Noi am dus-o pe Rianna la film aseara, pentru prima data la cinematograf. Am fost cu ceva prieteni si nu am avut cu cine s-o lasam acasa. Si nici macar nu am fost la un film special pentru copii, ci o comedie pentru adulti, in care unul din personajele principale e un bebelus. A fost foarte incantata de sala de cinema, a avut momente cand s-a si plictisit un pic in timpul filmului, dar per total a fost foarte cuminte. "Mami, ma place la movie, mai venim!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy sanatate fetelor si vezi ce faci cu umarul!

meems uau, nici eu n-am dus inca fetele la cinema, dar urmeaza. Ce bine ca i-a placut Riannei!
Sanatate, poate e doar o viroza!

Corap bravo pt cate activitati poti sa faci cu copiii!

Cu baletul am mai progresat in sensul ca Nati mai ca vrea sa mearga doar ca la fata locului ba executa, ba nu executa ce zice profa. Silvia in schimb e foarte constiincioasa.

Silvia a dat un test la Educatie civica, ceva de genul fisa de prezentare/personalitate. La intrebarea: Ce iti place cel mai mult sa faci? A raspuns: sa calatoresc ca sa aflu lucruri noi

La intrebarea unde si-ar dori sa fie a raspuns in Franta; acum chiar imi pare rau ca am renuntat la ideea de a merge cu ele la Paris, pt ca am zis ca sunt prea mici. O s-o repar eu, am sa planific si un Paris pt Silvioara, dar intai sa vad ce e cu sanatatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

M-am apucat de vizionat pozele:

Alinush, tare haioasa missa cu costumatia ei de vrajitoare!

Maria, mi-au picat plombele! Atat de mare s-a facut Anuca de cand nu am mai vauzt poze cu ea! Si mi se pare ca e o smecherie si 3/4. Ca se ia dupa celalata smecherie de Cristi!Superbe poezele de toamna si peisajele aferente. Mi s-a facut dor de o oesire la munte.

Meems, superbe si pozele cu Rianna! Foarte fain pozeaza ea langa orihdee! Si am gasit vreo 2 poze in care mi se pare ca seamana asa de mult cu tine!
Cat despre cinema, eu am fost cu Sarah acum vreo 2 ani, la Ice Age 3, 3D, i-a placut fff mult.

Lavi, oare cu cine seamana Silvia?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

lavi nu reusesc sa gasesc un dentist care sa o trateze pe Sma doar cu anestezie locala. Astia parca sint batuti in cap. Toti zic ca un copil de 5 ani nu poate sa aiba rabdare sa stea atita pe scaoun (45-50 de min.) si mai vina si de patru ori. Nu mai intru in detalii.
Ceea ce voiam sa-ti spun este ca am aflat ca anestezia pe care o fac ei aici la asa ceva este una prin IV. Tu ziceai de asta ca nu e asa de periculoasa. Imi poti da detalii sau sa ma indrumi incotro sa studiez problema?
Si ce a patit prietena ta, de ziceai tu de anestezie generala?

Si noi vrem sa mergem la Paris! Poate ne programam sa mergem in acelasi timp!

Anda distractie placuta iarna asta!

Meems ce coincidenta, chiar azi ma gindeam ca a venit vremea sa o duc si eu pe Sma la film. Ea a mai fost doar in Romania, la Maria Mirablea la Muzeul Taranului Roman, dar nu a fost la un film aici. Eu sint insa patita cu filmele. Eu m-am cam lamurit ca nu exista film pentru copii de virsta ei. Cel mai putin nociv pe care l-am gasit pina acum este "Anne of Green Gables", dar ala a cam plictisit-o.

Si inca ceva: fii-mea a inceput sa aiba cosmaruri Mi-a fosta asa de mila de ea acum citeva nopti. Dimineata nici nu voia sa-mi spuna ce a visat, sa de frica i-a fost. Apoi am ademenit-o eu, ca i-am spus ca si eu am avut vise urite cind eram mica si ca inca mai am. A visat ceva cu vrajitoarea din "Sleeping Beauty." Si cica Disney movies sint pt. copii. Ha-Ha-Ha.

Mergi la inceput

Bic e vorba de prietena mea care e doctorita, ea personal n-a patit nimic dar a invatat in facultate despre riscul de anestezie, nu mai stiu daca nu a si patit-o vreun pacient pe care l-a vazut, sa moara de la anestezie. Nu mai vreau s-o intreb acum, inainte de operatie, ca sa nu ma sperii si mai rau.

Link-uri gasite de mine, in graba:
http://www.chirurgie-estetica.ro/articole/art_8_anestezia.htm (e mai pt pacienti)
http://www.scribd.com/doc/2978829/ANESTEZIA-GENERALA (asta e mai stiintifica)

Asta e chiar despre problema ta:
www.doaj.org/ftxt/www.jurnaluldechirurgie.ro/jurnal/docs/34anestezie.pdf

Noki cand e vorba de o excursie Silvia e prima care se inscrie pe lista invatatoarei sau, la limita, a doua.
Vinerea asta merg la Predeal - 3 brazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dap, cosmarurile sunt in trend, vad. Azi noapte s-a trezit saraca bufnita plangand si vorbind in somn. Dimineata i-am povestit de chestia asta, fiind sigura ca nu-si mai aminteste. Ei bine, nu. Nu numai ca si-a amintit, dar mi-a povestit cu lux de amanunte visul cu monstrii d ecarton care au invadat gardinita, venind prin perete, dinspre cabinetul medical.
La intrebarea ce facea paznicul gradinitei, raspunsul a fost prompt: "pai el a fugit primul, ca-i era cel mai frica".

Deci Silvia stikes again cu o excursie! Mai Lavi, asa m-a palit un dooooor de-o padure aramie de toamna... Apropo de asta, in dimineata asta Sarah de pe bancheta din spate: "mami, e cam dragut Tudor!". Eu nici nu stiam de cine vorbeste initial, dar m-a lamurit ea instant. Apoi dezamagire maxima cand a auzit ca a plecta in Anglia.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Mortala Sarah!!!!
Atat cu paznicul gradinitei cat si cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daaa, trebuie musai sa iesiti spre padure w/e asta! Noi am fost acum 2 sapt, copacii de-abia incepeau sa se coloreze. W/e asta era deja mult mai intens, dar a plouat urat, noi raciti etc. Daca nu iesim w/e urmator, sigur nu mai prindem nimic din nebunia de culori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ola :)
lavi, pana la urma cand te operezi?

in legatura cu cosmarurile, o sa o intreb vineri pe psiho - eu cred ca pe sma vrajitoarea din ACZ a "ajutat-o" sa dea o forma temerilor ei; ideea mea ar fi ca oricum ar fi avut cosmarul, doar ca ar fi avut o alta reprezentare a raului.
anyway, trebuie sa intreb neaparat, pentru ca si andrei mi-a zis ca are cosmaruri si viseaza sobolani morti [???] (si nu a vazut filme cu sobolani morti) si dinozauri (de dinozauri stiam ca se teme, nu inteleg de ce ca i-am explicat ca majoritatea erau ierbivori, i-a vazut si la muzeu, prietenul lui, cristian, e mare iubitor de dinozauri).
anei ii place de vrajitoare, andrei iese din camera cand sunt chestii care nu-i plac in mod special (de ex faza cu vrajitoarea)

va las, ma duc la munci...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput