Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Anda sanatate multa lui Nichita! Deci ati luat-o de coada cu mucii, otitele & co pe sezonul 2010/2011. Of!
Roxi multa sanatate si du-te fata pe la doctori, nu mai sta acasa sa te stresezi singura de ce ai putea avea.
Bianca bine ai revenit! Tare frumos calendarul vostru!
Vezi ca ai pus pozele si in albumul din 2009 si din 2010, eu prima oara m-am uitat la 2009 apoi la 2010, pt ca mi se parea o diferenta dintre Serban in primele poze din album si ultimele, cele cu calendarul!
Frumoase poze, sa-ti traiasca Serban si scrie-ne mai des!
Crissy sanatate multa!
Alina ce ai aflat/decis pana la urma cu celulele stem si ce ai facut cu amniocenteza, ai facut pana la urma?
Noki v-a fost de vreun folos crema Sebamed?
Noi am facut ieri o mica plimbare prin zona Ruse, am avut noroc de timp bun, o zi normala de toamna.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Azi imi programez zi de vizionat tonele de poze acumulate in contul comun. Abia astept!
Masa de cina - niciodata mancare gatita! Ever. De regula nu mancam de cina, doar daca ii e foarte foame bufnitei, primeste 2 sandwich-uri si asta-i tot. Apoi laptele si nani.
Masa de familion la noi este sambnata si duminica la pranz. Mic-dejun nope, cina nope.
Lavi- sa va fie de bine plimbareala! Chiar ma gandeam unde v-ati dus pana la urma! Io am executat ieri o plimbare prin Drumul Taberei de vreo 3 ore. Am avut vreme tare palcuta si chiar si soare.
Anda- of, sanatate multa lui Nic! Pusi mare pe urechiuse, sa treaca repede!
Bianca- ce bine ca ai mai dat si tu un semn de viata! Fain bricolajul!
Advent Calendar - faina ideea, Anda! Ma gandeam io ca scoti tu o idee buna! Deci putem face la liber, ORICE chestie cu cifre de la 1-25 care sa se numeasca Advent kalender, da? Nu trebe neaparat sa fie sub forma impusa, da? Deci asta e cm creativa dintre toate temele de pana acum!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Lavi, am uitat: buna crema. S-a micsorat mult pata aia din obraz, dar nu a disparut de tot. O mai tot dau.
Am executat sambata o tava de ciocolata de casa. Azi nu mai e.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
noki, da, iata primele reguli:
1. calendarul poa' sa ia orice forma. totul e sa fie de Craciun, respectiv ultima usita/casuta, cea cu nr 25, sa aiba simbol de Craciun, chiar daca pe celelalte 24 sunt personaje din desene animate, de exemplu. adica sa nu fie gen calendar menstruatie:) sau calendarul ratelor la banca sau mai stiu eu ce:)
2. orice materiale sunt permise. inclusiv zahar.
3. nu se folosesc materiale finisate deja in scopul calendarelor de craciun sau in scopuri asemanatoare ca functionalitate sau neasemanatoare, dar finisate complet. de exemplu, daca vreti calendar cu usite, sertare etc, nu aveti voie sa folositi din start o cutie de-aia de medicamente cu cadran si sertarase (le stiti, alea din plastic care se prind in perete) pe care doar sa le vopsiti. in schimb puteti folosi materiale pre-finisate:)), de exemplu pentru acelasi proiect cu sertarase se pot folosi cutii de chibrituri, nu e obligatoriu sa facem sertarasele de la 0. dar nu-i voie sa luam ansamblul de-a gata. cred ca ma intelegeti.
probabil juriul va puncta, ca de obicei, dificultatea, calitatea finisajelor etc, dar, fiind asa liber proiectul, suntem in mare masura la cheremul gusturilor juriului:) daca picam pe stilul lor sau nu:) stiu ca mitzei ii place auriul. diseara ma duc sa achizitionez 5 sprayuri de auriu
eu am bronsita.
lavi, da, a inceput dansul iernii cu medicamente orl.
corap spune:
mai, io tb sa dublu, ca am doua bucati copii
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Eu propun ca juriul sa nu mai dea locul 1-2-3 ci sa se inventeze cate un premiu pt fiecare lucrare, pe stilul: "cea mai...": originala/bine finisata/complexa/haioasa/copilaroasa etc.
anda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Eu propun ca juriul sa nu mai dea locul 1-2-3 ci sa se inventeze cate un premiu pt fiecare lucrare, pe stilul: "cea mai...": originala/bine finisata/complexa/haioasa/copilaroasa etc. |
asta se practica la copiii mici, ca sa nu se supere si sa fie si stimulati. :) nu-s de acord. suntem adulti. eu pierd sistematic si nu ma deranjeaza cea mai buna lucrare sa castige! lavi, de bricolat fara competitie facem tot anul. aproape toate. in propriile case, fara poze. la final de an avem si noi o competitie.
corap, si eu m-am gandit sa fac mai multe pt cadouri. o s-o bag in concurs pe cea mai buna realizata(pe care o vad eu mai buna) deci poti face cate vrei, dar eu zic sa bagi doar una in concurs, altfel ai impresiona juriul putin neloial. femeile alea (din juriu:) o sa zica, ca ai muncit si bine si dublu si astfel la revedere sansa de premiu pentru alta concurenta:)
corap spune:
pai at tre sa fac 3 - una la baiat, una la fata si una la concurs :)) - aia pt concurs o sa fie verde-unisex :)))
anda77 spune:
corap, am o idee pt 2 copii de sex diferit. faci cu sertarase si pui cate 2 surprize in fiecare sertaras: o masinuta si o agrafa colorata etc. asa ma gandeam sa fac eu pt cadou prietenei mele cu gemeni.