Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 4
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Hmm... chiar SF! In ce zona stai? Poate aud de cineva competent... Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
Prin zona Titan, iar policlinica tinta e policlinica Titan. Am auzit deja vreo 2 nume: Florescu sau Dimiescu. Unul e barbat, cealalta femeie, nu ca ar conta...
Merci Donna

----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe!
Fistiq spune:
Zoze, spor la infrumusetat. 
Eu m-am "operat" aseara, dar tot metoda provizorie si rapida am folosit-o: aparatul de ras. Pai daca Tudor nu se grabeste m-am gindit ca e varianta optima. Daca ma epilam, sufeream inutil si numai bine ca inceapea parul sa creasca imediat dupa nastere. Asa voi fi "proaspata"![]()
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe! 
donna79 spune:
Kiti, multumim pt vestile bune!
Abia astept sa vad poze cu puiutul lui Chichi!
Fistiq, am ceva prietene in zona, o sa le intreb la ce pediatru isi duc copiii si te anunt.
Eu am inceput sa-mi pierd rabdarea... voi cum stati? azi visam cu ochii deschisi inainte de control ca imi va spune sa raman la spital, ca vine bebe. Abia astept sa-l cunosc!
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
Fistiq spune:
Merci, Donna.
Cu atitea nasteri una dupa alta cred si eu ca ti s-a facut si tie pofta si dor sa-ti vezi galuscutul cit mai curind.
Raminem din ce in ce mai putine pe aici. Chiar, oare cu ce se ocupa Anuta la ora asta?
Sper sa se odihneasca
donna79 spune:
Eu m-am cosmetizat cu crema de epilat aseara. Sa fiu sincera, n-am idee ce am facut pe acolo. Ma enervez ca din pricina incalecatului saptamanal pe calu' balan nu am mai avut cum sa las parul sa creasca sa merg la cosmetica si chiar speram sa apuc un epilat serios inainte de nastere, sa nu ma "cioplesc" cu aparatul de ras...
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
donna79 spune:
Si mie mi-e dor de Anutza. Ce ar putea sa faca, activitati de bebelit... scutece, alaptat... ce frumos
. Cred ca am mai pierdut din informatii, au ajuns acasa? parca trebuia sa vina de miercuri, nu?
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Eu m-am cosmetizat cu crema de epilat aseara. Sa fiu sincera, n-am idee ce am facut pe acolo. Ma enervez ca din pricina incalecatului saptamanal pe calu' balan nu am mai avut cum sa las parul sa creasca sa merg la cosmetica si chiar speram sa apuc un epilat serios inainte de nastere, sa nu ma "cioplesc" cu aparatul de ras... Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta! |
Eu voi folosi oripilatorul. Are timp sa creasca suficient pina la mijlocul saptaminii viitoare, zic eu. Adica cam asta imi este ritmul
Ideea e ca tin neaparat sa fiu epilata si nu rasa macar in partea superioara, unde o sa fie operatia. Restul va fi bonus, ca daca nu ma vad nu cred ca are nimei vreo pretentie de la mine
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe!
Fistiq spune:
Anuta, da, de ieri ar trebui sa fie acasa. Ultima veste era buna si se referea la Maia care are ce papa de la sin
zozela spune:
Greu domne,greu!!
Ma luase ameteala chiorandu-ma in oglinda..
pt.sustinere!
Kris,suntem aici!Da un semn daca e de agitat pampoane!
Dar de Liliana nu se mai stie nimic?
Ma bag la cautari de colege ratacite.Va anunt ce gasesc.
Somnic pufos celor care se baga la nani!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
kiti2205 spune:
Mi-a scris KAT pe mess ca are dilatatie 2 si crede ca Tess o sa vina in curand. Am mai intrebat-o eu una alta, dar nu a mai raspuns, probabil s-a deconectat, ca eu eram la un dus.
Daca mai da vreun semn, va anunt. Pana atunci:

HAI KAT!!!

Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Dar pare cam SF varianta asta, nu?