Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 3
camisv spune:
ce le-a mai placut la bebei ziua de astazi![]()
felicitari proaspetelor mamici
Chichi, Nerantula, Viovio,Oana
si bine ati venit copilasi frumosi si luminosi 
Fistiq, noi ne-am ales pediatrul dupa, dar aveam ceva nume inainte. Oricum la inscriere iti trebuie certificatul de nastere si foaia de externare. cred ca te poate refuza, daca are copii prea multi. La noi criteriul a fost sa fie mai aproape de casa, sa fie dispusa sa vina acasa, sa raspunda la telefon. Sper ca am ales bine, pana acum a venit de 2 ori, sa vada piticul, sa-l cantareasca si sa-l masoare.
Camelia mamica fericita de Tudor
donna79 spune:
Am si eu un of: analizele sunt toate ok mai putin hemograma si ma ingrijoreaza ca am hemoglobina tot 10... e de rau? ce se poate intampla?
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 9 zile. Doamne ajuta!
K.A.T. spune:
Totusi ma pregatesc si mergem la spital.
O sa incerc sa scriu mai tarziu, chiar daca raman la spital sau ma trimit inapoi acasa.
Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. Totusi ma pregatesc si mergem la spital. O sa incerc sa scriu mai tarziu, chiar daca raman la spital sau ma trimit inapoi acasa. Kristina 38w4d Tessa May . K+A=T |

asteptam vesti!Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta!
camisv spune:
| citat din mesajul lui K.A.T. Totusi ma pregatesc si mergem la spital. O sa incerc sa scriu mai tarziu, chiar daca raman la spital sau ma trimit inapoi acasa. |
pai daca trebuie, trebuie

Camelia mamica fericita de Tudor
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui nadiutapm KAT, tinem pumnii mamic, e coapta bebita daca are chef sa vina asteapta-o cu mare placere si nerabdare, fara panica da!? pupam bebicii ![]() Nadiutapm mamica fericita de printese Lidiuta 08.02.2007 si Laura Elena 22.09.2010 |
Nu ma panichez, nu mi-e teama de durere, poate doar teama de necunoscut, emotiile. Dar sper sa ma descurc.
Multumesc la toate fetele!

Kristina
38w4d
Tessa May .
K+A=T
Fistiq spune:
Chiar sunteti norocosi, Donna. Doctora noastra de familie e ... sa zicem depasita de timp, plus... inca niste kestii dar nu e prea frumos din partea mea sa dezvolt subiectul![]()
Ideea e ca mi s-a intors sotul cu niste info de la colegele lui care au pitici, dar mie nu-mi nu par prea veridice, ca asa se procedeaza. Cica m-ar intreba in maternitate numele pediatrului si daca eu zic un nume, ala e trecut in nu stiu ce evidenta si e obligat sa ne primeasca
Dar pare cam SF varianta asta, nu?
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe! 
donna79 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Chiar sunteti norocosi, Donna. Doctora noastra de familie e ... sa zicem depasita de timp, plus... inca niste kestii dar nu e prea frumos din partea mea sa dezvolt subiectul Ideea e ca mi s-a intors sotul cu niste info de la colegele lui care au pitici, dar mie nu-mi nu par prea veridice, ca asa se procedeaza. Cica m-ar intreba in maternitate numele pediatrului si daca eu zic un nume, ala e trecut in nu stiu ce evidenta si e obligat sa ne primeasca Dar pare cam SF varianta asta, nu?![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe! ![]() |
Hmm... chiar SF! In ce zona stai? Poate aud de cineva competent...
Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta!
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui camisv ce le-a mai placut la bebei ziua de astazi felicitari proaspetelor mamici Chichi, Nerantula, Viovio,Oana si bine ati venit copilasi frumosi si luminosi ![]() Fistiq, noi ne-am ales pediatrul dupa, dar aveam ceva nume inainte. Oricum la inscriere iti trebuie certificatul de nastere si foaia de externare. cred ca te poate refuza, daca are copii prea multi. La noi criteriul a fost sa fie mai aproape de casa, sa fie dispusa sa vina acasa, sa raspunda la telefon. Sper ca am ales bine, pana acum a venit de 2 ori, sa vada piticul, sa-l cantareasca si sa-l masoare. Camelia mamica fericita de Tudor |
Asa mi se pare si mie de bun simt, nu poti obliga pe nimeni la nimic. Daca a fi ada nici nu si-ar mai face bine meseria. Nush ce i-or fi zis colegele alea sotului sau ce-o fi inteles el
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe!
kiti2205 spune:
Donna - hemoglobina este scazuta in sarcina, mai ales la final. La mine este 11 si dr s-a aratat f incantat de valoare.
Am vb cu Chichi, se simte bine, puiutul mic este tare frumusel si simpatic si a primit nota 10 la nastere. Deci numai vesti bune 
Tess - tinem pumnii si asteptam vesti 
Zoze - spor la impachetat si ferchezuit 
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006