Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina_feier spune:
Stiu ca poate sa dureze si cateva zile pana se declanseaza nasterea, pana acum nu am avut emotii nici acum nu am chiar de ar fi sa nasc acum.Oricum abia astept sa imi tin in brate ingerasul, asa ca daca e sa vina acum eu zic ca sunt pregatita doar asta am asteptat 9 luni....
Alina
39+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
eveline spune:
Chiar, care-i legatura intre halit si anestezie??
Ca eu, data trecuta, am fost sambata la ziua fratelui (unde am mancat 1001 de bunatati, am si
daca nu ma insel si bere si vin, a fost si tortuletul de rigoare), asta pana pe la 11 noaptea. Pe la 1 mi s-a rupt apa, la 9.30 dimineata eram operata.
Dureri am avut dupa operatie dar mi s-au parut la fel cu ale colegei de salon care era internata de cu o zi inainte si nu mancase nika. Anestezia "a prins" imediat. De vomitat n-am vomitat...chiar, care-i treaba??
La mine a fost anestezie generala si asa va fi si tura asa...ca astia de aici nu cunosc altceva...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
alynta27 spune:
KAT felicitari! Tess e o dulceata de fetita!
Mai3 felicitari pentru greutate! Si noi tot pe acolo!![]()
Anuta te asteptam cu vesti despre tine si Maia! Neaparat poze!
Alina te asteptam sa ne anunti ca te pregatesti sa nasti!
Belle Sara ai grija de tine, menajeaza-te cat poti! Cand vine bebe te va lua de odihnita!
Unde nasti?
Zozela te asteptam cu vesti bune!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
I-am facut baita fetei si acum doarme! Matei a luat si el somn! David a reluat de azi gradinita! Ma simt asa de libera...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Clabuc spune:
FELICITARI KRIS!!! BINE AI VENIT PE LUME DULCE TESS!!!

Am fost dimineata la spital, m-a controlat si mi-a facut si echo. A zis ca bebe are de gand sa mai stea cateva zile, e tot cu caputul in jos, in prezentatie craniana, lichidul e suficient si in regula ... deci ... mai asteptam.
Pana la urma, poate am noroc sa nasc la Polizu daca intr-adevar se va deschide luni, pe 4 octombrie.
Klarisse, tinem pumnii pentru maine. Ne vom gandi toate la tine sa-ti fie cat mai usor si bebe sa fie sanatos! 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Fetele care au nascut prin cezariana cu rahianestezie..cu cat timp inainte nu trebuie sa mai mananci/bei nimic? Ca sa stiu azi cand ma opresc din halit Nu mai tin minte ce mi-a zis anestezistul ca doar am avut discutia asta ![]() ![]() Klarisse graviduta 39+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 1 zi pana la marea intalnire |
mie mi-a spus ca trebuie sa ma opresc din mancat la ora 8 (cu o seara inainte) si din baut la ora 12 (tot cu o seara inainte)
sorana
35+ cu
Tudor
Clabuc spune:
Botosel, am vorbit cu doctorul meu de la Polizu si a spus ca se deschide luni, dar se asteapta nu-stiu-ce aviz si de marti s epoate naste si acolo. Eu voi merge marti dimineata sa ma vada si adac e cazul ma si opreste (a zis el). Acum sper sa vrea si Sabrina sa stea cumintica pana atunci si sa nu-mi faca vreo surpirza. 
Oricum, mai verifica si tu cu dr tau (maine parca ziceai ca av vedeti).
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
belle_sara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
mie mi-a spus ca trebuie sa ma opresc din mancat la ora 8 (cu o seara inainte) si din baut la ora 12 (tot cu o seara inainte) sorana 35+ cu Tudor |
MIE MI-A ZIS SA NU MANANC NIMIC NICI SEARA SI NICI DIMINEATA DE DINAINTEA OPERATIEI.
IDEEA CU NEMANCATUL SI UNEORI CLISMA ESTE URMATOAREA:
IN MOMENTUL IN CARE ITI FACE ANESTEZIE NU MAI AI CONTROL IN PARTEA DE JOS A CORPULUI SI IMPLICIT A SFINCTERULUI SAU ANUSULUI SI ATUNCI DINTR-O OPERATIE CU MEDIU STERIL S-AR PUTEA SA TE SCAPI SA FACI KK SI MEDIUL STERIL SA NU MAI FIE ASA STERIL.
EU AM INTREBAT DR SI ASA MI-A ZIS.
mamica de scumpete sara si george (38 sapt)
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Botosel, am vorbit cu doctorul meu de la Polizu si a spus ca se deschide luni, dar se asteapta nu-stiu-ce aviz si de marti s epoate naste si acolo. Eu voi merge marti dimineata sa ma vada si adac e cazul ma si opreste (a zis el). Acum sper sa vrea si Sabrina sa stea cumintica pana atunci si sa nu-mi faca vreo surpirza. ![]() Oricum, mai verifica si tu cu dr tau (maine parca ziceai ca av vedeti). LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40 Poza preferata Clarinda |
Si eu am vb cu dr meu mai devreme si merg duminica sa ma vada. Cu siguranta il mai intreb ce si cum. Bine ar fi sa fie deschiderea saptamana viitoare.
Stai si tu cat poti de linistita si poate Sabrina mai "rezista" cateva zile in garsoniera. Te tin la curent

Valentina
39+
Klarisse spune:
Am inteles..inseamna ca pe la 6, 7 ma opresc ca sa fiu sigura
.
Clabuc

Klarisse
graviduta 39+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire