Sept-Oct 2010! Bravo Karin! Bravo Kris!!(178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Am uitat sa anunt ca am pus si eu ceva prin geanta mea de spital, )(Camisv daca ai timp da-mi te rog un PM, cu ce-ai folosit tu la maternitate, ca sa nu-mi pun prea multe), asta pt. ca sapt. viitoare in 6 oct. dupa-masa, ma prezint la spital si ramanem sa nastem. Daca nu se intampla ceva intre timp.
Apropos de nume, pe bebele nostru nr2., cred ca il va chema Adrian Gabriel.
Gata, plec la cumparaturi!

Ramona 39si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Foarte frumos nume :) Dar ce inseamna ca ramai sa nasti? te induce? ma gandesc ca nu faci cezariana, sau?
Cami, trece-ma si pe mine in PM-ul respectiv.. eu am deja bagajelul pregatit dar mi se pare ca uit ceva.

Tutz 38w3d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alecsa, imediat dupa inca nu doare ca esti inca sub efectul anesteziei.la mine nici dupa nu a durut ca am cerut imediat calmant.capul nu l-am miscat tot din cauza sa nu raman cu durere.si a fost super.nu m-a durut deloc.eu chiar nu am simtit durere, bine doar cand m-am ridicat dar suportabil.eu mai mult am tras cu furia laptelui decat cu cezariana.
super pozele cu Tess.o minunatie.si eu zic ca seamana cu Kris.deocamdata.
nici eu nu stiu cum sa scot calcarul din sterilizator.il frec eu bine dupa cateva utilizari dar tot se pune.
mai3, felicitari pt 4 kg.
eu nu l-am mai scos pe calin de 2 sapt cred.daca tot a fost cu muci.azi e frumusel.m-as incumeta.
mama,si am la trb.casa e cu curu invers.rufe de calcat.poate vine primarul sa mi le calcesi inca 3 masini la uscat.tre sa apir.cand?nu stiu, dar pana diseara am timp.ala mare nu a vrut la gradi, l-a luat soacra-mea la ea pana diseara.
fug l trb.dar cu ochii pe voi.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Am asa emotii pentru cezariana. Cele care ati nascut prin cezariana, cum e imediat dupa cand ma duce il salon? Primele ore cum sunt? Nu pot sa misc capul, am auzit, ca sa nu raman cu dureri de la anestezie. Dar am durerei groaznice atunci primele ore dupa? Adica stau si ma uit la tavan si plang de durere? Mor de frica, nu am facut niciodata nicio operatie, nici macar o injectie in fund nu am facut in viata mea. Astept niste sfaturi si pareri de la noile mamici.
Va multumesc mult de tot...

Alecsa_L, 38+ , AMR 4 ZILE.

La fiecare e altfel, depinde si de organismul tau pana la urma. Chiar primele ore cand te aduce in salonul de recuperare, e OK, pentru ca se mai resimte efectul anestezicului. Problema e cand se duce ala...doare, da, insa daca esti inspirata sa le zici asistentelor sa-ti faca niste calmante n-ai sa simti nimic. Eu am fost sfatuita sa merg la spital cu niste fiole de algocalmin, exact pentru chestia asta...nu se stie niciodata daca ei au (stii tu cum e cu medicamentele in spitalele de azi). Oricum in primele ore esti pe perfiuzii, baga si ei ceva calmant insa insuficient zic io...cu ceva in buzunarul asistentei iti baga si o fiola de a ta. Si cam peste juma de zi de la operatie trebuie sa incerci sa te misti...intai sa te intorci de pe o parte pe alta, apoi sa te ridici...cu cat faci chestia asta mai repede cu atat te vei recupera mai repede.

Nu e chiar asa de speriat, daca eu am avut o cezariana si inca mai fac un copil inseamna ca e suportabil, nu?? Hai, o sa ma gandesc la tine atunci, se pare ca vom fi amandoua in acelasi timp in aceeasi situatie

Tot eu eram...am intrat sa te modific in lista cu data cezarienei si-am ramas logata cu userul ala.

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ce bine-mi face sa va aud ca nu doare dupa cezariana mai ales ca maine ma operez..mai ziceti!!

Klarisse graviduta 39+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor sunt putin ingrijorata asa cum ziceam ieri am eliminat o parte din dop dar azi am o scurgere maronie (eu cred ca tot dop e pt ca e asa mai geletinoasa) contractii nu am si nici nu ma simt rau.
sunt ingrijorata pt ca eu toata sarcina nu am avut deloc vreo scurgere din asta maronie.
Oricum aceasta scurgere a inceput dupa controlul de miercuri.
Daca apar contractii o sa sun medicul.

Alina 39+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

buna dragele mele.
imi pare rau ca nu am mai scris nimic de mult dar eu inca merg la servici si seara cand ajung acasa sunt mai mult adormita decat treaza.oricum de citit va citesc aproape in fiecare zi si vreau sa le felicit pe cele care isi tin deja minunile in brate.
ieri am fost si noi la control, la doctor.bebe e bine, are 3300 kg dar e cu capul in sus asa ce ne-a programat la cezariana marti dimineata , pe 5 octombrie.ma interneaza de luni pentru analize si marti ne vom intalni pentru prima data...
ma uit in urma si nu prea imi vine sa cred ca au trecut noua luni de la cele 2 liniute roz de pe testul de sarcina......
va pup si va doresc o zi minunata la toate

mamica de scumpete sara si george (38 sapt)

ia uite...alta eroina care merge la servici...pana nu mai poate...astepti si tu ostatuie ca si mine..ca si eu am mers la servcici pana sapt. trecuta inclusiv, dar am zis ca ajunge sa mai am si eu timp un pic de relaxare.
Iti tin pumnii sa fie totul in regula cu cezariana si copilul sa fie bine!!

Ramona 39si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

nu sunt eroina draga mea dar la servici eu sunt sefa si tot eu sunt si angajata asa ca , cred ca intelegi situatia nu? si nu prea are cine sa ma inlocuiasca asa ca....nu am ce face.
stau pe baricade pana in ultima zi adica MAINE!!!!!!!!!!!!!!
in ultimile luni am tanjit dupa 2-3 zile de repaos dar daca nu a fost sa fie asta e...
oricum multumesc de grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Fetelor sunt putin ingrijorata asa cum ziceam ieri am eliminat o parte din dop dar azi am o scurgere maronie (eu cred ca tot dop e pt ca e asa mai geletinoasa) contractii nu am si nici nu ma simt rau.
sunt ingrijorata pt ca eu toata sarcina nu am avut deloc vreo scurgere din asta maronie.

Alina 39+ cu Daria Elena

s-ar putea sa mai dureze pana se declanseaza nasterea.
eu la sara am nascut la aprox 2 saptamani dupa ce am eliminat dopul dar in ziua in care m-am internat eu era acolo o mamica care pierduse dopul dimineata si pana seara a nascut.asa ca nu se stie......
oricum daca nu ai dureri s-ar putea sa mai dureze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Alina 39+ cu Daria Elena

Nu pot spune decat Doamne ajuta! Exact cum au spus fetele, depinde...la unele a durat mai mult, la altele mai putin (vezi KAT care a nascut la o zi dupa ce a eliminat dopul).

Taaare as vrea sa vad si la mine dopul ala odata...prefer sa ma apuce ceva sa fug repede la spital, sa nu apuc sa ma mai gandesc la nimic, daca tot e sa fac cezariana...de-acum, oricum e la termen. Decat sa merg luni in spital, de dimineata, si sa ma opereze abia marti..cred ca o s-o iau razna...

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karin25

Salutare dragele mele
Desi eram programata pe 10 octombrie, bebe Andreeas Daniel s-a hotarat sa vina p3 lume azi 30 septembrie la 3:45 Are 3100 gr si apgar 10. Inca nu stiu lungimea dar va tin la curent.
Felicitari si celorlalte fete de azi. Vad ca am fost multe
Eu sunt bine si daca tot nu am somn inca am intrat sa va spun sunt cea mai fericita mamica din lume!

Trebuie sa schimb semnatura dar maine

Edith 34+ Andreas Daniel

Felicitari mamico! Refacere rapida! Sa ne tii la curent!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele care au nascut prin cezariana cu rahianestezie..cu cat timp inainte nu trebuie sa mai mananci/bei nimic? Ca sa stiu azi cand ma opresc din halit..
Nu mai tin minte ce mi-a zis anestezistul ca doar am avut discutia asta

Klarisse graviduta 39+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 1 zi pana la marea intalnire

Mergi la inceput