Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 21
curea spune:
georgiana310 sa iti fie de bine ... acum Bris cum se simte alte simptome a mai avut?
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
elena.elena spune:
Buuun, asa, deci ma bucur ca v-ati intalnit, e o mare realizare zic eu, in alta ordine de idei ne-a venit si noua randul la raceala, muci la greu, plans, tuse f rara, fara febra. in afara de lamaie, miere, sirop de brad, apa de mare si pompita de nas, ce mai pot face, tot in raza naturista, ca nu vreau sa ii dau medicamente deocamdata....
Eva
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui curea georgiana310 sa iti fie de bine ... acum Bris cum se simte alte simptome a mai avut? http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF |
NUUU, niciunul! Nici inainte, nici dupa!!! Si tot tusea ca si pisicii care isi scuipa ghemul...
Si stiu ca atunci cand avea mai putin de 1 luna, o alaptam si a inghitit un fir de par... bine, i l-am scos de pe gat, aproape.
Ca la ei sistemul de aparare e mult mai alert ca la noi - ca sa nu invghita tot felul...
De fiecare data cand ii scoteam un fir de par din gura imi juram ca maine ma duc sa ma tund. Si asa suparata am fost dupa intamplarea asta... ca m-am tuns singura!
Imi pare rau de par dar merita efortul...Ce sa fac?!

olishka spune:
Si la mine este plin de par in casa, desi il tin strans mai tot timpul. Insa evenimente de genul acesta inca nu am avut si nici nu vreau caci eu nu sunt asa curajoasa ca si Georgiana.
Olga, mamica lui David iepurasul 

georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Si la mine este plin de par in casa, desi il tin strans mai tot timpul. Insa evenimente de genul acesta inca nu am avut si nici nu vreau caci eu nu sunt asa curajoasa ca si Georgiana. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Nici eu n-am avut curaj... Ca deh... podoaba mea de pret...
Am avut un moment de nebunie! Dupa ce am terminat... sotul zice... vaaai, era sa zic: saru`mana doamna, ma gandeam cine e la noi la 1 noaptea.
dupa ce m-am tuns ma apucase un atac de panica....

curea spune:
Am inteles. Parul creste ...sa nu iti parara rau. Bine ca Bris este bine desi a suferit saracuta.Voma este o treaba f nasoala si dupa cum stii se pot deshidrata f repede.
Eu am patit-o cu radu in august a avut enterocolita virala si am avut parte si de voma si stiu cum este... Imi este teama mereu cand se ineaca cu saliva sa nu o mai luam de la capat.
Elena eu ii dau lui radu caci stranuta vitamina c. mai este natural si oscilo sanatate multa!!
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Nici eu n-am avut curaj... Ca deh... podoaba mea de pret... Am avut un moment de nebunie! Dupa ce am terminat... sotul zice... vaaai, era sa zic: saru`mana doamna, ma gandeam cine e la noi la 1 noaptea. dupa ce m-am tuns ma apucase un atac de panica.... ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Lasa ca o sa creasca. Iti sta ff bine si asa.
Olga, mamica lui David iepurasul

Pisik06 spune:
Revin ca am fost sclerozata si am uitat sa o includ pe INAPREDA in impresiile de la Sovata.
Deci, INA & JAMBO & IAN sunt o familie de fashioisti convinsi, sunt asa actuali, parca sunt scosi din mijlocul Paris-ului sau Milano-ului, de la cafenelele alea chic
. Ian m-a cucerit ieri cu blugii bagati in cizmele army, pacat ca sotul cara bagaje si nu a fost pe faza cu o poza. In rest, relaxati, dar grijulii, o familie moderna. Pacat ca nu am apucat sa stau de vorba prea mult nici cu GINA.
GEORGIANA, nasoala intamplare, dar tot raul spre bine ca te prinde tare bine noua tunsoare, plus ca ti-ai descoperit veleitati de hair-stylist![]()
Mami de minune mica
georgiana310 spune:
Apropo de asta... ajutati-ma cu ceva!
Copiii vostri mai beau lapte noaptea? SI daca da, cat? Bine, fetele care inca alapteaza... banuiesc ca nu pot sti.
Ca Bris bea aproape 2 biberoane de 330ml. Si ma gandeam sa o "intarc"
. Adica... sa ii dau unul de 33l la culcare si apoi... apa! AM incercat vineri seara si... super faza:
se trezeste prima data: ii dau APA! Gagica, socata... impinge biberonul si zice: BAAAA!!! (asta inseamna lapte!). Nu primeste. Se culca smiorcaindu-se, dar cu se alinta cu suzi.
Ora 3: a doua trezire! Din nou - APA! Clar, se enerveaza si zis: NIUUU!!! BAAA!!! (translate: nuu, lapte!!!). Nu primeste. In soapta, ii zic: nu-i ba! bea apa! Reactie: ia in mana biberonul de apa si il izbeste de perete!![]()

strigand: NIU!!! Adoarme suspinand, cu suzi in gurita!
Eram moarta de somn dar am iesit din camera si radeam in hohote! Sotul, trezit zice: te-ai certat cu fica-ta?!![]()
Urmatoarea trezire - 5am: mamaaaaa, mamaaaaa, BAAAAA!!! De data asta nicio apa. Numai pupici. Adoarme pe mine tot zicand: niu...ba... nu-i... (translate: nu-i lapte... nu-i...)
curea spune:
Georgiana310 Radu bea 210 ml cu 3 linguri de cereale apoi la 2 mai savureaza 180 ml lapte si la 6 inca 180ml lapte . Si eu ma gandesc sa il fac sa renunte la masa de la 2. Nu stiu ce sa ii dau seara inainte de lapte...inafara de paste cu branza sau cartofi cu branza ... radu la pranz manaca ciorbita si felul 2 o pulpa cu garnitura...