Fiv la Cluj 44

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
Bruni,turqoise !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Buna ziulica!
Eu m-am decis intr-un final apoteotic sa fac fiv afara;nu ma pot hotari unde exact la Budapesta sau la Viena si la ce clinica.Am luat hotararea sa facem fiv ci picsi si daca ma ajuta DD sa pun la congelator si niscava embrioni.Fetelor ce ma sfatuiti sa fac? Si ce analize trebuie sa fac ?Cum se procedeaza?Se face o prima programare la consultatie?

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

hello...
turqoise multumesc , o sa ti povestesc cum a fost dupa ce ma intorc!
corina parerea mea personala, daca ar fi sa aleg as alege viena!
mai rasfoieste forumul asta si vezi unde te indeamna instinctul!
ce sa ti spun eu despre analize , e bine sa le faci pe toate sa stii cum stai si daca mai e ceva sau nu de rectificat!
eu am facut: citologice, trombofilie, cariotip genetic, imunologice,hormonale, histeroscopie,...daca mai imi amintesc iti mai scriu ..
iti doresc ca oriunde ai alege sa faci, sa reusesti ca tare greu e sa traiesti asa , fara aceasta realizare..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Multumesc mult de tot, Bruni.Si eu ma gandeam la Viena.Am sa ii scriu si Elenadei despre asta , stiu ca ea si-a facut fiv-ul la viena.Am inceput si eu setul de analize sange, anticorpi, in caz de anestezie generala si timpii de coagulare, ficat urina, functie renala si sapt viitoare hormoni.Si apoi sa scriu medicului sa vad cand ma primeste?Cum se procedeaza?

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

corina intra si scrie la : fiv europa!
fetele sunt super dragute , te vor indruma pas cu pas !
bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello..
eu tot asa muribunda sunt..uff..
turqoise-pot sa pun si zahar in apa aia cu lamaie?ptr ca si-asa am viata acra si amara..macar sa o indulcesc cu un pic de zahar!
deci pe bune-de cand am venit aici sunt praf!raceli peste raceli..aaaaaaaaa..sa nu mai zic-cum ma urc in masina sa mergem 5 metri cum incep sa-mi vars matele..cum simt un miros mai ciudat-chiar asa racita cum sunt-imi vars matele..deci nu stiu ce sa mai fac!sunt la pamant cu sanatatea!sper sa imi dea si mie o zi libera ca sa imi fac si eu analizele ptr ca nu se mai poate asa!
frate-parca nici nas nu mai am...da cum mi-a zis soata-drac mort nu s-a vazut!!
in rest sunt cu ochii pe voi!si sincer am si eu o mare dilema-nu stiu unde o sa fac fiv..unde e mai bine...cred ca are dreptate bruni-in austria sunt cele mai multe reusite..asa ca..
bruni-fetita frumoasa distractie pe cinste iti doresc!!sa ai grija de tine si sa te intorci cu forte noi!sa clocesti outele de aur de data asta!
petrule- tin pumnii si ma rog sa fie bine de data asta!
turqoiuse-tu ce planuri mai ai?
cristinuta-eu te sfatuiesc sa mergi in hu daca se poate!e muuuult mai bine asa!
alinuta-fata si bebelina!
in rest.. gasca de fete frumoase si gasca de mamici cu strumfulici!

Mergi la inceput

o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

mama ei de treaba-nu functioneaza deloc netul asta!s-a trimis mesajul de 3 ori si da mereu eroare...toate merg pe dos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

corivio, si eu am tot studiat unde sa mergem; diferenta dintre Ungaria si Viena e ca la Viena sunt mai stricti, controleaza mai multe (de ex. nu incep fivul pina nu ajungi cu TSHul la 1, la budapesta e okay peste 2.5); evident ca e si o diferenta de costuri; ca si reusite nu stiu neaparat care au mai multe, ca statisticile astea sunt de fapt procente si nu stiu cit de relevant e; eu majoritatea pe care ii cunosc au facut in Ungaria la Szeged sau Budapesta

noi vom face la Budapesta, la Kaali, la dr Kovacs care ne-a facut o impresie foarte buna de la prima intilnire; noi am avut consultatia preliminara, si saptamina viitoare mai mergem la consultatia dinainte de tratament si dupa schema de tratament; am zis ca incercam aici ca e mai aproape si pt viitor ne gindim eventual si la viena

noua ne-a cerut asa:
Pt mine:
dozari hormonale ziua 2-4: FSH, LH, Estradiol, TSH si Prolactina
hemoleucograma cu form. leucocitara, Hb,Ht,indici si reticulocite
functii hepatice:
aspartataminotransferaza (GOT/ASAT/AST)
alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT)
lactat dehidrogenaza (LDH)
bilirubina totala
fosfataza alcalina
sodiu seric
potasiu seric