Fiv la Cluj 44
Raspunsuri - Pagina 5
cristina3343 spune:
Corina,daca as fi in locul tau si eu as alege austria
Fetelor,moniland unde anume a fost in austria?
Uratica,multumesc
Alinuta,ce mai faci,esti cam scumpa la vedere ,stiti ce aveti ?;am inceput iar cu unghiile...
alinutahu spune:
fetelor da-ti un vot aici ....
Imi cer scuze ca dau buzna aici, dar am mare nevoie de ajutor! Pentru cele care nu ma cunosc, eu de aici am plecat. AM facut IA si am o fetita. Numai ca am probleme cu ea. LA 9 luni jumate nu sta in fundulet. Momentan facem kineto la un centru. Acum, ei fac un concurs, unde au ca premiu 5 sedinte de babygym. Am mare nevoie de premiul asta, pentru ca sedintele de kineto ma decaveaza. Este posibil sa trebuiasca sa ne ducem cateva luni la kineto, si cum sedintele sunt scumpe, un premiu ca asta, ar fii mai mult decat binevenit. Participarea la aceste concurs nu este un moft pentru noi.
Va rog mult sa ne ajutati!
Ce trebuie sa faceti?
Intrati pe linkul de mai jos. Sus o sa gasiti STIRI DE BINE si langa el o manuta LIKE, pe care trebuie sa dati click ca va place pagina respectiva. Dupa ce dati LIKE la Stiri de bine, o sa gasiti dedesubt asta
Stiri de bine + Others Just Stiri de bine Just Others
Dati click pe Just others si prima poza care se vede acolo, este un bust al unei fetite care se uita direct in camera. Langa se vede poza mea, cu un nume nemtesc si am o floare la ureche.
http://www.facebook.com/pages/Stiri-de-bine/170640432289?v=wall&ref=ts
Va rog frumos sa ne ajutati. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva cu mesajul meu.
Dana, mama lu' Pinky
Editat de - dankutza on 04/10/2010 23:03:41
eu sunt bine dar putin in criza de timp .....sunt la noi nasi cu cei 4 copii si e un caus mare ....
cristina ....in 25 ma duc iara la eco pana atuncea imi rod si eu unghile desi ma intereseaza mai mult sa fie sanatos si sa nasc cu bine
P.S. am fost luni la prima ora de gimnastica si m-am inscris si la masaj de gravide ,mai multe detali am sa va dau mai incolo cand pot sa rasuflu si eu
petruta....sper ca esti bine si ca bb sau cuiburit la caldurica
+16
littlegirl spune:
Edenoa, si eu sunt din Cluj si ma gandesc sa facem la vara un ICSI/FIV in Ungaria (infertilitate masculina); am contactat pana acum clinica din Budapesta si cea din Debrecen; de P kovacs mi-a placut mai mult cum mi-a raspuns..insa Debrecen e mai aproape de noi...Poti sa-mi lasi PM adresa ta de email si vad cum evolueaza lucrurile la tine cu P Kovacs?
edennoa spune:
little girl nu stiu daca ti-e activ pm-ul ca nu apare butonul
adresa mea este eden.noa.74 at gmail.com
Citat: |
citat din mesajul lui littlegirl Edenoa, si eu sunt din Cluj si ma gandesc sa facem la vara un ICSI/FIV in Ungaria (infertilitate masculina); am contactat pana acum clinica din Budapesta si cea din Debrecen; de P kovacs mi-a placut mai mult cum mi-a raspuns..insa Debrecen e mai aproape de noi...Poti sa-mi lasi PM adresa ta de email si vad cum evolueaza lucrurile la tine cu P Kovacs? |
cristina3343 spune:
Buna fetele!
O zi buna!
Alinuta,asa e,mai mult conteaza sa fie sanatos,dar totusi astept cu sufletul la gura ziua de 25
Eu cred ca o sa nasti usor daca te duci la gimnastica
si pentru toate fetele
corivio spune:
Salut!
multumesc de toate sfaturile.Asa o sa fac.Inclin totusi sa facem fiv-ul in Austria.dar pana acolo mai avem de facut analizele.Am baleat pe internet si o sa ne coste o groaza de bani.Preturile nu sunt mici, realizez ca necesita niste aparate, consumabile etc.dar puterea noastra de cumparare e f f f mica.Of.Ma dispera chestia asta.
Ma sa fie cu bb la toate ca nu ne e usor.
Ce mai face graviduta noastra?Mai nou ma tot penalizeaza, dar nu sunt rau intentionata, doar nu prea am timp sa scriu.Va citesc in fiecare zi, dar nu totdeauna pot sa si scriu.
Corina,in curand o fericita
littlegirl spune:
Edennoa,
Multumesc ca mi-ai raspuns, tocmai ti-am trimis un email; daca nul-ai primit te rog sa ma anunti sa-l mai trimit odata.
edennoa spune:
am primit si ti-am raspuns
multa bafta
Citat: |
citat din mesajul lui littlegirl Edennoa, Multumesc ca mi-ai raspuns, tocmai ti-am trimis un email; daca nul-ai primit te rog sa ma anunti sa-l mai trimit odata. |
turqoise spune:
Hello fetelor!
littlegirl,ti-am trimis si eu un email acu cateva zile, l-ai primit??
si eu sunt interesata de Fiv in Austria, poate facem echipa pentru vara viitoare
cristina3343 spune:
Buna turqoise,
Scuze ca-ti raspund eu,am vorbit cu littlegirl si zice ca nu a primit mail-ul tau.
Iti trimit un PM cu mail-ul ei.