Burtici nov - dec 2010 (119)Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
amelia_ilie spune:
Eu nici macar n-am cumparat ceva pentru bagaj. Am luat doar cateva hainute pentru bebe si caruciorul, atat. Apoi daca m-o lua ceva cred ca intepenim amandoi, si eu si sotul.
A, si ajutor n-o sa am de la nimeni. Mama nu mai e, sorela mea nu e in Bucuresti si are si 3 copii, din care unul de 12 si unul de 2 ani, iar soacra - mai bine nu. Asa ca tot eu cu El vom fi, si bebitza (motanul nu se pune, ca aici e doar spectator )
28+
ancadragoman spune:
gata sunt acasa,nu a nascut ca o tin cu scobuil si no-spa .A facut deja 2 injectii de maturare a plamanilor si maine la 9 o face pe ultima dupa care ii provoaca nasterea.
A primit mesajele voastre si va multumeste la toate.A zis sa scoateti agitatele sa vada aia mica drumul
De la ureaplasma i s-au rupt membranele.
daca aveti intrebari mai stau un pic aici si va raspund .scuze dar mnu prea sunt coerenta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Aneud spune:
Grozave vesti! Inseamna ca va fi facut toate injectiile necesare si o sa isi vada BBul sanatos si voinic maine!!!
EvaF - Multumesc de parola.
Toate sunteti asa de frumoase!
Am pus si eu cateva poze sa va speriati cat de enorma poate deveni o viitoare mamica.
Ma duc inapoi sa ma uit la frumosul album!
26+ cu un bebe FIV roz
letzy81 spune:
Hai Alexa,hai Andreea!
Anca s-au rupt membranele sau s-au fisurat?
Adica ma gandesc de ce i-au dat drumul acasa daca are membranele rupte?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
34+
sashenka_h spune:
Doamne fetelor ce m-as face eu fara voi. Sincer chiar simt ca nu sunt singura cand sunt pe forum si ma ajuta mult asta si pentru asta va multumesc din suftet.
Despre sot ce pot sa spun...adevarul este ca mi-ar fii placut sa nu plece, dar nu pot sa fiu rea ptr ca el el chiar un sot model, el s-a ocupat total de noua casa, pe mine venea si ma lua doar sa alegem una alta, se ocupa de copii, cumparaturi si multe altele...si are si servici. in fiecare zi se trezeste la 5 si toata ziua alearga, iar pe mine m-a protejat destul de mult. Asa ca avea si el nevoie de putina relaxare si odihna, chiar nu stiu daca m-ai rezista si mai am nevoie de el
Da stiu ca va am pe voi si este mai bine
Va pup si ne vedem mai tarziu....fug la aerosoli
Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Hai Alexa,hai Andreea! Anca s-au rupt membranele sau s-au fisurat? Adica ma gandesc de ce i-au dat drumul acasa daca are membranele rupte? FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 34+ sunt rupe si ea este inca acolo ,nu i-au dat drumul acasa. |
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ratusca83 spune:
m-a sunat alexa mai devreme... intru mai tarziu sa va povestesc ce a zis..pupici
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
sugubina spune:
letzy81 de unde iti comanzi Femibion? De la farmacia Dona sau de pe net? ma bucur ca ti-au placut cartofiorii!
Succes Alexa maine! Asteptam noi vesti.
sugubina 30+ cu Puficele
Aneud spune:
Ah uitati ce am gasit asta seara sper sa va descreteasca si voua fruntile
http://thestir.cafemom.com/baby/110227/lesson_two_breastfeeding_will_kill
26+ cu un bebe FIV roz