cum se comporta ei acasa cand inseala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui teodora77
...il simt fericit, schimbat si mai tolerant cu copii si cu celelalte persoane din jur.

Cum indrazneste?

Replica de prost gust. Daca nu esti fericit intr-o casnicie, esti liber sa pleci si sa-ti cauti fericirea unde vrei tu ... nu sa razi pe sub mustata si sa-ti lasi partenerul sa se chinuie ...

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eu cred ca deja este avansata treaba.. nu te mangai pe cap, nu te compatimesc....
dubiul meu: avea tricouri calcate in teancuri, daca alta data le lua la rand, de data asta le-am vazut ravasite si intinse pe pat, ca si cum : cum mi-ar sta mai bine???? Singura noutate in program era vizita la dentist (A)!!! subit m-a apucat si pe mine durerea de dinti, am aflat unde el mergea, am mers si eu cu numele meu de fata,sa ma trezolv.
Eu, expansiva, ma si imprietenisem cu EA, care avea iubit si nu-i facea un copil, asta era supararea ei mai ales dupa ce aflase ca eu, sotia potentialului iubit eram insarcinata, al meu varsase tooooooooooot din casa,eu sotia eram o chestie p_acolo.... Pana cand individul i-a spus sa nu-l mai sune extra (adica sotul meu)) si ea si-a dat seama de greseala mai degraba morala, s-a calmat si acum are doi baieti

Toata lumea-i multumita, au trecut ceva ani,mai putin eu de cand sotul m-a anuntat ca se duce la M. (dentista noastra, da???()sa-i repare niste probleme dentare..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora77 spune:

va multumesc la toti pt raspunsuri; stiu ca au mai fost cazuri , ca s-a mai discutat dar cand treci personal prin asa ceva incerci sa gasesti ceva , un raspuns care sa para, sa aline sufletul .Il iubesc si ma doare ca tot ce are el de spus , de mangaiat , de iubit nu mai e pt mine ;Acum daca stau si analizez viata mea de la inceput cu el realizez ca eu nu i-am fost ce trebuie, undeva in mine intuiam ca nu sunt eu aceea dar speram ca viata cu toate ale ei va estompa pofta asta a lui de a trai "pasiunea" .Repet ,de la inceput intre noi a fost o dragoste linistita .Am presimtit (si acum o cred cu totul) ca el e un aluat care doreste dragostea aia navalnica iar eu nu am stiut la timpul potrivit sa dau si sa traiesc altfel decat am fost educata, construita .Simt ca el iubeste , dar mai stiu ca nu va putea pleca pt ca este un tata disperat dupa copii iar de mine i-ar parea rau ca sufar. E greu si nu il pot lasa ...Am incercat sa discut cu el si neaga orice , pe ton frumos , spune ca nu am motiv sa il invinuiesc "nu am facut noi dragoste aseara?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANAR

-Sotul meu m-a inselat. Si ca sa rapund la subiect, da: devenise cumva altfel. Vesel, exuberant, energic, meloman, melancolic dar distant cu mine. . Probabil indragostit.
Fara spovedanii, n-a admis niciodata desi era evident.
Pai daca am vocatie de Christ ma buuucur pentru fericirea ce l-a lovit! Mai ales daca sunt convinsa ca nu datorita mie pluteste in al 9-lea cer.
Dar daca n-am? Ce fac atunci? Ce sa faca o femeie in aceeasi situatie?

-M-am indragostit pe neasteptate de un barbat. Mi-a luat ceva sa admit asta, m-a luat pe nepregatite. Stiti ce simt sa fac, imediat ce am inteles ce mi se intampla ?
Sa ma duc sa-i dau sotului vestea asta minunata...ca m-am indragostit!!! Cum banuiesc eu ca n-ar aprecia, n-as face-o...dar simt nevoia sa impartasesc cu el chestia asta.
Ce sa-i pretind ? Binecuvantare?

Daca ordinea cronologica a faptelor ar fi inversa, posibil ca in stituatia in care sotul este indragostit, sotia sa nu aiba nevoie de vocatie de Christ pentru a-l intelege cel putin, daca nu pentru a se bucura pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora77

va multumesc la toti pt raspunsuri; stiu ca au mai fost cazuri , ca s-a mai discutat dar cand treci personal prin asa ceva incerci sa gasesti ceva , un raspuns care sa para, sa aline sufletul .Il iubesc si ma doare ca tot ce are el de spus , de mangaiat , de iubit nu mai e pt mine ;Acum daca stau si analizez viata mea de la inceput cu el realizez ca eu nu i-am fost ce trebuie, undeva in mine intuiam ca nu sunt eu aceea dar speram ca viata cu toate ale ei va estompa pofta asta a lui de a trai "pasiunea" .Repet ,de la inceput intre noi a fost o dragoste linistita .Am presimtit (si acum o cred cu totul) ca el e un aluat care doreste dragostea aia navalnica iar eu nu am stiut la timpul potrivit sa dau si sa traiesc altfel decat am fost educata, construita .Simt ca el iubeste , dar mai stiu ca nu va putea pleca pt ca este un tata disperat dupa copii iar de mine i-ar parea rau ca sufar. E greu si nu il pot lasa ...Am incercat sa discut cu el si neaga orice , pe ton frumos , spune ca nu am motiv sa il invinuiesc "nu am facut noi dragoste aseara?"

Opinia mea este ca in orice relatie poti sa ajungi la un moment dat sa iei decizii. Uneori sunt mai neplacute, mai greu de admis, mai greu de rumegat. Nu cred ca o relatie este un esec in sine, ea poate esua in timp. Insa din varii motive de multe ori lasam asa sa curga azi si maine poate observam dar ignoram, poate pur si simplu nu observam, sau mai rau stim ca nu este tocmai bine dar nu vrem sa facem nimic pana cand se intampla ceva ce ne doare. Brusc realizam multe. Daca este tarziu sau nu este tarziu e greu de spus - eu sunt adeptul reparatiilor pe cat posibil mai ales dac sunt si copii la mijloc.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

teodoara,atata timp cat este un sot bun si un tata model nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. POate,cum a zis si Marius,vrea sa repare cea ce era pt el"stricat" intre voi...

O dragoste linistita este mult mai profunda.
Bucura-te de familia ta,bucura-te de flori,de omul bun pt care il ai langa tine.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Teodora, daca nu poti pleca tu cu el in momentele suspecte, de ce nu trimiti copilul cel mare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Mai, da' ce rude sunt astea de apeleaza una doua la sotul tau? Nu stiu si ele ca are o familie, o nevasta, doi copii...la naiba! Si el va lasa balta si pleaca? Pai il mancam cu fulgi cu tot! La rude mai indepartate (atat de indepartate ca tu nu le stii ...inca?) te duci rar, foarte rar!
Nu stiu daca e o problema cu relatia voastra, dar sigur comunicarea nu e punctul vostru forte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"WHEN YOU ARE IN DEEP TROUBLE,
LOOK STRAIGHT AHEAD,
KEEP YOUR MOUTH SHUT & SAY NOTHING"
cam asa suna un sfat din batrani...eu cred ca este o mare diferenta intre inselatul de dragul sportului si cel comis sub impulsurile sentimentelor. Cand iubesti/te indragostesti de alta persoana nu-ti mai pasa de cel cu care imparti cheltuielile! cand o faci doar din motive aeriene atunci joci teatru , te ascunzi, etc...

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

mirela super tare prietena ta! fata desteapta barbatii astia asa merita loviti in plin ca poate doar asa ii mai potolim. cam acelasi lucru incerc sa fac si eu cu sotul meu dar nu prea mi reuseste caci are un program foarte flexibil si nu reusesc sa l controlez in totalitate dar nu mi pierd speranta si cred ca va gresi mai mult intr o buna zi si atunci o sa pot dovedi ca nu toate femeile sunt asa fraiere cum cred unii. imi e foarte greu ca are o personalitate f puternica dar va citesc povestile si mai imi vin idei

Mergi la inceput