Despre atitudine si stil oratoric

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

pana una-alta, atitudinea si stilul oratoric sunt in siguranta.
Unul din dusmanii stiulului oratoric de calitate (eu ) e pus sub moderare :)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

buli, apropo, q ne-a tras clapa cu tricourile alea. A luat banii si a plecat. Foarte urat din partea ei. Nu, nu mi-e dor de escroci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana-Laura

buli, apropo, q ne-a tras clapa cu tricourile alea. A luat banii si a plecat. Foarte urat din partea ei. Nu, nu mi-e dor de escroci.

Eiii...moderatorii!Daca nici asta nu e mesaj de avertisment...!!!
Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

Andacos, pana una alta, asa se cheama cei care iau banii pentru ceva si - dau bir cu fugitii, fara sa faca ce au promis.
Asa a fost si baiatul ala din Iasi care escroca la Forumul Umanitar DC - si s-a descoperit ca era un escroc. Si i s-a spus ESCROC. Si avem voie sa spunem adevaruri DA? Sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana-Laura

Andacos, pana una alta, asa se cheama cei care iau banii pentru ceva si - dau bir cu fugitii, fara sa faca ce au promis.
Asa a fost si baiatul ala din Iasi care escroca la Forumul Umanitar DC - si s-a descoperit ca era un escroc. Si i s-a spus ESCROC. Si avem voie sa spunem adevaruri DA? Sau nu?

Zau ca nu incep eu aici sa fac teoria chibritului dar eu cred ca era mai frumos ,mai elegant sa fi intrebat administratorii forumului de ce s-a intimplat ce s-a intimplat(la o adica a fost o campanie deschisa cu acordul lor)decit sa vii sa faci asemenea catalogari!Sincer nu cred ca Quasar s-ar preta la asa ceva-vorbesc din ce-am citit-o pe forum,cu sigurantza s-a intimplat ceva...ceva nu tocmai frumos sau bun!

Cu aceasta ...divagatzia mea(ca sa fiu in ton cu topicul)pe aceasta tema s-a incheiat!.

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Oana-Laura, ce bine e sa fii liber sa spui ce crezi, nu?
Hai, te rog eu, roag-o pe Mirela sa ma lase si pe mine sa fac acelasi lucru. Ceva ma face sa cred ca tu esti una din persoanele care ai convinge-o cu foarte multa usurinta .

Q nu e escroaca!!!! E oribil ce spui!!!!!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Andacos, tocmai ce citeam si eu am vazut ca ai spus ceva de administratori in cazul Qsar.
Intr-adevar, actiunea a avut acordul nostru - pentru ca ne-a rugat Qsar sa o sustinem - insa nici pana azi, nu am primit nici un alt mesaj de la ea, despre actiune, despre baniii stransi de ea, despre unde sunt materialele promise (pe obrazul nostru)
Banii s-au strans pe DC, de ea. Apoi a disparut fara nici o explicatie.
Pacat. Cam asta e.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si inca ceva: qsar este o fata de milioane, cu un talent incredibil la desenat - si sunt sigura ca o sa ne spuna ce s-a intamplat cu acea actiune.
Acum am sa inchid acest subiect, pentru ca a deviat urat.

Q

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput