Despre atitudine si stil oratoric

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu intotdeauna am vrut sa o intreb pe Denizel: de ce iubire si intelegere netarmuita pentru copii dar nici macar 10% dintre acestea pentru adulti? Da, stiu, adultul e responsabil si lucid, dar totusi aceleasi metode aduc roade in toate relatiile. Si oamenii mari sunt, uneori, niste copii mici

PS: unele lucruri nu sunt scuzabile, niciodata, la adulti, stiu, dar pedeapsa si aruncatul cu pietre sunt la fel de daunatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da, acest topic merita un alt loc. Deci...

Crezi???

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Sper - depinde de turnura.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nici nu cred ca va avea o turnura, atitudinea e... tacita. Dar mie imi sint suficienti cei 1277 de membri care au aruncat un ochi, ca poate a doua oara cind unul dintre noi mai mergem cu miinile pe taste, respiram adinc atunci cind ne vine sa trintim vreo doua!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Am citit tot, am si inteles pe alocuri - dar un lucru imi ramane nelamurit: atitudinea bate oratoria sau invers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

O sa va dau in judecata. Sus, jos, sus, jos. Mi-ati cauzat la ameteala .
Ma duc sa citesc ce ati scris de ieri de la pranz.
Care stiti ca ati fost rai , descheiati-va la gulerase, intindeti-va pe recamier cu sticluta de saruri langa sau... pur si simplu scoateti o bere de la frigider si asteptati-ma :)))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mediajust: asta ar trebui sa aflam, nu?
Uite un punct de plecare pentru o discutie.

Mei, eu am doar bere la kil dar o ofer.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Am citit tot, am si inteles pe alocuri - dar un lucru imi ramane nelamurit: atitudinea bate oratoria sau invers?

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Cred ca, oratoria daca nu bate, cel putin modifica atitudinea. Am exemple concrete.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust
un lucru imi ramane nelamurit: atitudinea bate oratoria sau invers?

depinde de judecator

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fiindca splitul e si inchis, zic aici ce am de zis, mutati voi dincolo daca asa credeti.

DC e intr-adevar un forum inteligent si cu umor - corect!
nimeni nu e de neinlocuit - corect!

mie mi-e foarte dor de useri deranjanti si cu personalitate (conchita, elise, xenocid, Q si inca f multi) care s-au retras - unii din motive personale, altii pentru ca ... nu erau de neinlocuit.

si nu stiu cum se face, dar unii dintre cei de neinlocuit furnizau un procent mare, atit de umor, cit si de inteligenta.
nu vreau sa insinuez ca cei care au ramas sint deficitari la capitolele astea.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Madiajust: Atitudinea exprima o conceptie si un anumit tip de comportament care ne definesc personalitatile si este mai importanta decat oratoria care tine mai mult de talent.

Cred ca sunt destul de sigura ca asa ar trebui sa fie in mediul virtual.

Putem face un experiment.
Alegem 2 oratori de seama. 2 vorbitori de pe la tv. Si inchidem sonorul.
Si poate capatam un raspuns urmarind gesturile si mimica.

In mediul virtual, capcana apare, in momentul in care nu putem urmari gestica, mimica fetei, privirea, iar, "tonul" cu care persoana respectiva ne transmite mesajul poate fi deseori gresit interpretat datorita lipsei unei atitutudini corecte fata de noi insine cat si fata de interlocutor.

Atat am putut scoate pana acum din putul gandirii.

PS: am impresia ca au disparut niste mesaje. Unde-s si de ce?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput