Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 17
iulix spune:
Buna dimineatza!!!! Sunt pe fuga si am trecut doar sa va salut si sa va urez o zi faina. Azi e zi de bucaarit la mine!!!
Elena e maine ziua mea si de aceea fac tort!!! Implinesc 23 de anisori!!!! Fac un tort cu caramel si o prajitura cu ness si bezea si daca mai am timp poate si o salata boeuf.
Madachan sa anunti cand ai pus pozele ca sa te admir.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
z333 spune:
Iulix ce nebunii de mancaruri faci tu acolo
si eu as vrea sa imi fac maine o salata de vinete
si iti zic si La multi, multi ani sanatosi!!!, ca maine cine stie pe unde o sa umblu
Ana-Maria, tre' facut si streching-ul..si pe mine ma plictiseste uneori, ca nu e chiar pe freza mea conceputa treaba cu streching-ul, dar ajuta si e important pentru restul antrenamentului
te-am vazut in poze, esti piticoata ca mine:-)), dar e bine ca o sa slabesti repede si o sa se vada si rezultatele in cateva luni daca te tii de Shaun
cauta si Chalene Extreme ca e f bun si programul ala ala
imi fac putina ordine si execut niste fiare , poate si un pure cardio cu Shaun
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
iulix spune:
Luminita multumesc!!! Promit sa pun poze pe contul comun daca imi ies bine prajiturile.
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"
iulix spune:
Ana Maria am vazut pozele si nu mi se pare ca esti pufoasa!!!!
Gata am plecat la cumparaturi si pe urma la prajiturit.
ici
"Sky is the limit!!"
Madachan spune:
Pe picassa nu pot pune pozele ca nu am parola.Dar a fost bine si pe mail ,vad ca m-ati vazut.
Iuli,in poze nu se vede, dar sunt foarte pufoasa in jurul taliei. Eu acum 3 veri aveam 46 kg si ce bine ma mai simteam.
Lumi, am inteles cu stretching-ul.L-am facut mereu dar parca as fii renuntat la el. Dar daca zici tu ca-i important nu renunt.
Iuli, LA MULTI ANI! pt maine ,sanatate multa si numai bucurii alaturi de cei dragi tie! (ce tinerica esti, eu o sa fac in ian. 34 ani ).
Gata si sportul pe ziua de azi, maine si duminica nu stiu daca reusesc sa fac ceva ,dar de luni sunt iar pe baricade.
z333 spune:
oke..
40 de min greutati..umeri, picioare, abs, piept
10 min cu Shaun- high knees sprints si long jumps...it's all about track & field
faceti sport ca nici nu stiti ce pierdeti
ma duc la baita si apoi la munca
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Allure spune:
repede si eu pe aici ca sa nu ma uitati definitiv :)
mi-am beut licoarea energizanta si peste juma de ora ma apuc de sport...mi-a venit Brazil Butt Lift!! si Chalene Extreme...am apucat sa fac numai un butt lift ieri si ma declar in love cu baiatul asta...exercitiile sint super si foarte grele...ma temeam ca sint prea usoare dar am facut juma de ora, si fara sarituri sau agitatie prea mare am transpirat si gafait de mama focului!
Dupa vreo 2 luni de lucrat cu baietii astia n-o sa ma mai recunoasteti!
Pe Shaun l-am pensionat de tot momentan ca altfel ajung sa pozez pt revista "Sinistrati de la Auschwitz"
Stilul ala e prea mult pt metabolismul meu, harnicutz de altfel, minca-l-ar mama!
Cu dieta sint cea mai meseriasa...imi vine sa ma pup! N-am mai mincat dulce si nici nu mai poftesc...eu care eram moarta dupa prajituri! Numai mincaruri facute de mine, cit mai putin procesate, fara paine, portii micute, ca la carteeeeeeeee!!!!!!!!!!
Mi-am intrat bine de tot in ritm.
Necazul este ca m-am probat ieri din nou cu majoritatea rochitelor ce le-ati vazut prin poze si multe din ele falfaie pe mine stau nasol pe coapse ca m-am subtiat binisor...singura care vine bestial e aia mulata...ASta este! More shopping...
Mi-am luat si ochelarii de bibliotecara..v-am pus poze cu ei :)
Elena, pacat ca nu stai in NYC...vreau sa dau o fuga micutza (de vreo 3-4 zile) la shopping p-acolo zilele astea superbe de toamna, sa-mi etalez nitel fizicul proaspat upgradat prin Manhattan
Ma uit dupa hoteluri & flights...mama ce preturi!
Ieri mi-am facut poze de pasaport ca mi-a expirat de vreo 3 luni ...si ma uitam ca s-au dus obrajorii mei bucalati...acum arat la fatza cam square...hmmm...
dar si celulita a murit frate...mai am nitel si-i fac parastas! ma uit dupa ea si nu pot sa cred ca nu se mai vede ca inainte!
azi ma duc la laser sa-mi scoata petele si sa ma faca de 20 de ani! As vrea eu! Diseara va anunt in ce hal arat...
o zi insorita si frumoasa va doresc! aici e superb!!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Allure spune:
p.s. - La Multi Ani, Iulia! Sa cresi mare si sanatoasa!
Felicitari, Pearl! Sa ai o sarcina usoara si sa nu te ingrasi prea mult
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Elena_R spune:
Neatza!!
Astia de la servici cica ne-au dat mic dejun azi ca a venit nu stiu ce bastan de la HQ. Ca sa vedeti meniu de oameni nesanatosi: Cartofi in ulei cu ceapa prajita, omleta, carnati din aia grosi cu unsoare, bacon prajit si briose si ceva alte prajituri de ti se intorcea stomacul De abia am putut sa mananc niste omleta cu o felie de paine prajita ! nu tu legume, fructe, sucuri naturale..nimic! numai porcarii! si le placeau la nebunie... EWWWW!!
Allure, faina treaba cu shoppingul la NY Ai mai fost pana acum? Eu numai odata am mers tot asa pt un long weekend si nu am apucat decat sa ma invart un pic prin Manhattan, nu muzee, showuri sau alte distractii.. e prea putin 3-4 zile sa le faci pe toate. Dar daca mergi numai pt cumparaturi e ok. Sa ne arati ce ti-ai luat si impresii dupa tratamentul de azi. Ma duc sa arunc un ochi la poze
Iulix, la multi ani fericiti si sanatosi !
(ca nu cred ca apuc sa intru maine)
Ieri am avut un antrenament nebun rau. Si-a pierdut saraca antrenoare si vocea si noi eram toate lesinate dupa!
O zi frumoasa in continuare
Allure spune:
elena, aia e mincare specific americana, cu gust bun la pipota si cancer la oase
am terminat butt lifting-ul...o ora si vreo 15 min cred de tortura cu greutati pe glezne si fara...SUPER fain programul!!! iubesc la nebunie tot ce vine de la Beachbody! au intradevar calitate si aduc rezultate mai ales daca te tii de dieta
eu am mai avut dvd-uri cu programe multe si marunte dar cind le compar cu astea de acum mi se par niste glume proaste si boring...Beachbody forever, baby! cu programele astea si cu stilul asta de mincare am toate sansele sa obtin corpul la care visez: looong, lean and sculpted O sa fie o problema cu fatza dar pe aia o aranjam cu niste Restylane si gata
mi-am mincat fulgii de ovaz cu PB2, la dus si la munca cu mine...am o zi plina, ca mai toate de altfel. De saptamina viitoare lucrez numai 3 1/2 zile pe saptamina More free time for me!!!!!
elena, da...la NY merg sa ma fatzai, sa-mi caut niste ochelari de soare faini (pe aici sint mult mai scumpi aia buni) niste Manolos maybe... Ma enerveaza al meu ca nu vrea sa mergem, i-am spus ca n-am nici o problema sa ma duc singura...iubesc sa calatoresc nestingherita, free like a bird! ceea ce cred ca se va si intimpla. mai repede mut muntii din loc decit pe el la plimbare.
n-am mai fost niciodata, mai mare risul ca sint la 2 ore de zbor si anul asta am facut 10 ani de Canada...