Abdomen extra plat (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza ladies ,

Azi nu am inceput bine ziua, m-am trezit cu noaptea in cap la 6 dupa nici 6 ore de somn, am fost la dentist si acum am jumate de gura amortita de nici cafeaua nu pot s-o beau sa ma trezesc

Ieri am executat bootcampul si am mancat numai prostii dar azi recuperez la capitolul mancare sanatoasa si soooomn ..

Xio, ziceai ca tu pui uleiul de cocos in cap dupa ce te speli cu sampon...dar dupa ce clatesti uleiul din par, nu te mai speli cu sampon? numai cu apa? nu ramane uleios? Tu pt ce mai inveti?

Allure, eheee as vrea eu sa stau in NY, in Manhattan mai precis, dar deocamdata sunt prin Detroit. Desi, mai mult prin Canada stau sunt multinationala! Esti pregatita de long weekend? eu abia astept friptura de curcan

Va pup, azi zic pas la sport, poate numai sa-l visez ca altfel nici o sansa

Mergi la inceput

OOHHHH !!! Pearl, felicitari!!!
Ce veste buna! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!
Banuiai ceva sau a fost chiar surpriza??

Pe unde o fi Emaaimee ca nu a mai dat pe la noi de ceva timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Elena, n-am banuit nika..surpriza zilei a fost!!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Ce frumos Pearl! asta da surpriza sunt f fericita pt tine!

Mai, parca ma faceti si pe mine sa vreau unul acuma! Si eu mi-as fi dorit o familie numeroasa, ca si Nikole, ca eu am crescut numai cu cateva persoane langa mine, parinti, sora, bunici si un unchi! atata! Dar cum ma indrept cu pasi rapizi spre 27, si am ganduri marete de o cariera stralucita, slabe sanse sa am timp de o echipa de copii cum mi-as fi dorit Macar 2 tot trebuie sa fac. In 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Felicitari, Pearl!!

Elena, si dupa aia tot cu sampon il dau jos, m-am samponat de 2 ori ca sa fiu sigura ca l-am curatat bine.
Invat pt. rezidentiat, dar il dau mai multe de forma, deci nu ma prea omor...

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

pearlFELICITARI ...super veste , sa fii sanatoasa sa ai un bb sanatos si papacios...trage-ma si pe mine dupa tine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

ahaaa am priceput Xio! thx si cand trebuie sa dai rezindentiatul? cat dureaza? mult succes!
Ce dor imi e si mie de scoala am terminat-o de 2 ani si sunt pe cale sa incep din nou, dupa care in 2 saptamani o sa ma satur iar

Pana la ulei mie cred ca imi trebuiesc ceva suplimente pt par si unghii.. imi creste atat de incet parul asta ca ma scoate din sarite! iar unghiile mi se rup si exfoliaza intr-o veselie.. poate sa iau mai bine supliment de calciu? Am mai auzit ca silica e buna pt asa ceva.. daca va pricepeti astept cu interes sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pearl super veste!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si mancacios!!!!! Ce ma bucur pt. tine!!!!! Hai ca mi-ai inseninat ziua!!!!!
Luminita scuze ca nu a mai mers transferul dar mi-a cazut netul si acum si-a revenit.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Georgiana merci mult de informatii!!! O sa il pun in aplicare, desi mi s-a parut ca in unele zile ai mancat extrem de putin.
Si eu la fel ca si Elena am probleme cu unghiile si cu parul. Cred ca am cele mai casante unghii si cel mai lenes par ca altfel nu imi explic uimitoarea lui viteza de crestere asemanatoare cu cea a unui melc.
Executat azi sport: 20 min. pilates, 20 min. zumba si 10 min. abdomene si cred ca mai bag exercitiile pt. maine ale lui Tracy Anderson sa vad cum ma descurc.
Cu mancatul am fost ok:
dimineatza 2 sandwichuri, 1 cana mareeee de ceai si o canuta de cafea,
gustare: 1 mar
pranz: o portie mica de tot de ciorbita de perisoare + mamaliguta cu smantana si salata de rosii
gustare: 1 mar iar la cina cred ca tot mere am sa pap. Si mi-am propus sa bea macar 2 litri de apa pe zi si sper sa reusesc sa fac asta pana ma bag la somnic.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Executat exercitiile cu Tracy. M-am scalambait eu mai mult ca ea le face repede si de abia tineam pasul dar am reusit desi simt ca imi ard mainile si ma dor, dar ma gandesc ca e de bine.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput