Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 12
z333 spune:
iulix nici eu nu stiu ce am, ca am atatea cat pentru tot globul:-)))
intra pe skype si iti dau
iti trimit privat acusica
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
iulix spune:
Ok astept. Mercic!!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
XIO spune:
Lumi, eu fac repede masa musculara, dar prietenul meu ma intrece.
Sa nu mai spun ce nervoasa eram in "tinerete" cand toti prietenii care mergeau la sala avea patratele si nici unul nu facea abdomene. Si cand zic patratele ma refer la ce are Shaun acolo
Femeile au mai mult tesut adipos, deci ajung mai lent decat barbatii la rezultate ptt. ca au estrogen mult.E si alta dispozitie a tesutului cand te ingrasi. Bine, pe langa asta mai sunt si diferentele constitutionale, prietenu' are niste picioare de fotbalist, numai fibra fara pic de grasime indiferent daca se ingrasa sau nu , in timp ce antrenoru de care povestea pe aici are picioare-gambe- de fetita. Prin urmare la sala antrenoru' saliva dupa gambele prietenului meu, iar el dupa abdomenul cu patratele pe care el nu l-a avut niciodata. Se vedea alea de sus, oblicii bine de tot, dar toate 6 never-ever.
Eu inca astept sa vad o femeie cu 6-pack...am gasit una pe facebook, v-o arat mai incolo daca sunteti cuminti
Iar pers. de culoare au alta structura fata de noi decoloratii pt. ca au mai mult testosteron in corp.
v-am pupat, merg sa mananc niste clatite ca daca tot sunt nesimtita macar sa fiu pana la capat...
scuzati polologhia dar trag de timp sa nu invat.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Xio uite de asta as fi vrut eu sa fiu neagra!!! Ca sa slabesc repede si sa pun muschiuleti pe mine.
Gata curatenia, ma apuc de sport!!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
georgia_c spune:
lumi instaleaza fata orice , numai de sunca sa scap:)..dar nu pot fi transmise info pe mess?
iulix ,ai inteles f bine..eu ti-am trimis un model de fisier excel pe care eu il folosesc , si exemple de ceea ce mananc (din 18.06 mi-am notat aproape in fiecare zi ce am mancat )
fisierul word este cu alimentele si punctele din dieta
iar cel in germana , apasa run , si ai sa vezi ca e simplu (nu trebuie sa stii germana ) , este pt alimentele la care ai trecut pe ambalaj nr de kcal si lipidele (ti le calculeaza automat)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
z333 spune:
nu pe mess Georgia, nu merg trimise, se blocheaza transferul..
facut 40 de min greutati pentru umeri, spate si picioare
am pus si eu niste poze sexoase, implica neste muschi, un scaun..asta-s eu, nu am ce face:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
georgia_c spune:
iar io ..azi am avut lipici la voi
lumi , dar nu merge cu transfer.ro?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
pearl84 spune:
Fetelor vin cu noutati mari: sunt insarcinata in 5 saptamani!!!!!!!!!!
Ieri am facut 3 teste (deh..stresul..), azi am facut eco si analize de sange.
Astept pana ma consulta dr in romania si apoi, daca imi da unda verde, revin la sport, dar la ceva programe pt gravide.
Inca nici nu pot sa cred ca scriu ce am scris mai sus
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Fetelor vin cu noutati mari: sunt insarcinata in 5 saptamani!!!!!!!!!! Ieri am facut 3 teste (deh..stresul..), azi am facut eco si analize de sange. Astept pana ma consulta dr in romania si apoi, daca imi da unda verde, revin la sport, dar la ceva programe pt gravide. Inca nici nu pot sa cred ca scriu ce am scris mai sus Pearl Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata. |
Felicitariiiiiiii...is cu capul rau, mi-au dat lacrimile
ce frumos Pearl....sa ai o sarcina usoara, fara greturi si neplaceri, un bebe la termen perfect sanatos si papacios, lapte-n titici !!!
Offf, mi-as dori sa am o situatie financiara mai buna si un psihic mai echilibrat, sa ma tina sa mai fac un bebe...eu nu am pe nimeni pe lume, asa mi-ar fi placut o casa plina, frati, veri, neamuri, nebuneala...
ma bucur pentru voi doi
'da cum faci cu munca??
pearl84 spune:
Eu inca nu realizez..cu munca, maine ma duc la ultimul zbor...apoi in concediu..apoi, in noiembrie, le dau stirea!
Baiul e ca cica ar trebui sa le dau 4000 de euro daca plec..sa vedem ce-o fi cu asta, cum m-as putea eschiva
Nikole, mersi, esti foarte, foarte buna!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.