Abdomen extra plat (46)
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
Lumi, pai la cate exercitii faci nu mananci ca porcu'.Si oricum, daca se depune ceva din ce mananci in plus se depune ca tesut adipos pe care tu oricum il arzi, deci insignifiant.
Vezi daca ai tinut regimul ala sanatos cu ovaz toata ziua?
Baga acolo cu greutati si mai putin cardio si pui pe tine incetisor. ;)
Apropo, am citit ca s-a facut un studiu din care a reiesit ca o persoana care a lucrat numai cu greutati mari, 3-4 repetari a avut aceeasi crestere musculara ca si cu greutati mici, dar cate 24-25 de repetari. In schimb lipseau endorfinele in concentratie mare.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
georgia_c spune:
lumi , ieri m-ai executat cu hainitele , azi cu cantarul ... bei bine nene , corect e , io sa ma milogesc de el sa-mi arate cu 400 de amarate de grame in minus ,si tu sa le primesti asa ... bonus ca bei bericioaica...cred ca fiarele sunt mai "tari" ca berea ..cam pe acolo "esplicatia"
iulix , trimis "hemail"...
daca dai iama in prostii din cand in cand ... parere personala ..e ok .. dar din cand in cand sa nu fie de in fiecare zi
2 ori pe zi , ca atunci nu bun... ai sa vezi pe ce ti-am trimis , ca in prima luna , eu am executat step aerobic aproape in fiecare zi ..e o forma de vointa , dar si de mobilizare a organismului... stai sa nu bat campii..tu vrei sa slabesti ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
z333 spune:
inca mananc ovaz:-))))
al meu e si mai tare ca mine...el mananca ca mine,face sport doar de 3 ori pe saptamana si a slabit 5 kg, in..2 luni cred
georgia poti sa imi dai de la tine 1 kg ca nu ma deranjeaza, poate la vara sa ti-l dau inapoi, ca vara nu ma deranjeaza sa am 47 de kg, ca nu tre'sa port blugi care sa stea ca pe gard pe mine:-)))
gata..vorba lunga, tragere de timp
imi fac ordine si bag fiare
fiarele astea ale mele lucreaza pe langa maini si abdomen, extrem de bine picioarele si mai ales zona aia de la genunchi(nu imi plac genunchii aia lasati ca la babe, cum ii aveam in tineretile mele)
imi place ca usor, usor arat ca sora lu' Ciara alba si mai pitica:-)), dara la muschi stam bine amandoua si la fund la fel, ca si ea are material bun rau acolo si la fel de tare cred:-)))
iubesc muschii, nu as putea sa mai traiesc fara ei
revin..
eu tre' sa merg si la munca azi, ce gluma buna:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
XIO spune:
Barbatii slabesc mai repede, prietenul meu a slabit de la 100 de kile la 85 intr-o luna jumate doar renuntand la mancat ca porcu' si mancat noaptea. Fara pic de sport. Sa mai spun ca nici nu se vad fluctuatiile?
Material mai bun la barbati, ec sa faci...
Baga orez, proteine, oua, sa vezi cum cresti .
desi nu conteaza cantarul ci cum arati, deci trebe sa fi multumita acum.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
georgia_c spune:
stai asa lumi nu fugi ..ca dau cu kg ..acu serios ca tot esti mamica muschilor ..ajuta un om sarman (adica je) ce exercitii sa bag io la greu , eventual sa scap de aripioare si copse interior ...
daaaa.. barbatii daca scot berea si grasimile , asa , pe alocuri , se tranforma din zanul ala de la reclama cu banca transilvania , in sportivi direct ... nah, la ei toate is mai simple asa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
iulix spune:
Georgia mercic. Bag un ochi acum. Daaaaa vreau sa slabesc!!!!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
Amina_Marina spune:
Macrina, levi`s id curve au sunt cei mai perfecti, mi-am luat eu si sunt super multumita. Da clik aici ca explica.Nu doar ca au buzunare , ci e vorba de croiala.Intra pe get started.
http://us.levi.com/family/index.jsp?categoryId=4370093&cp=3146849.3146871&AB=CMS_Home_CurveID_Quiz_081010
xio , nu toti bulugii care au buzunare ridica fundul, pointul e croiala.
Chiar daca e in japoneza intra si vezi ca in josul paginii arata care-i diferenta.
http://www.e-levi.jp/special2/curveid/
Macrina trebuie neaparat sa-i probezi ca sa vezi care-ti vin cel mai bine.
iulix spune:
Georgia am vazut mailul, dar nu am inteles decat jumatate.
Deci eu trebuie sa imi fac un tabel in Excel in care trebuie sa scriu in fiecare zi ce am papat, cantitatea, cata miscare am facut?
Si ce e cu programul ala in germana??? Eu nu stiu aceasta limba.
Si daca fac curat prin casa se pune?
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"
z333 spune:
nu-s asa simple la barbati mai, muschii nu se fac asa peste noapte
pentru muschi tre' sa munceasca mai mult ca noi:-))), al meu tot trage de fiare si ciuciu abdomen, ciuciu maini musculoase, adica ciuciu:-)))), are si el p-acolo niste umbre de muschi la abdomen, dar numai atat
baga la abdomene de nu stie de el, iar eu abia daca fac abdomene la 2 luni
deci nu e chiar asa, slabesc ei mai usor poate, dar muschii se fac mult mai greu
georgia pentru aripioare are un program f bun Tracy Anderson, apoi mai este Shaun cu Insanity, Chalene cu Extreme-ul ei, Brazilian Butt Lift care lucreaza f bine si picioarele in afara de fund si ti-am zis programul de greutati pe care il fac eu lucreaza tot corpul nu doar mainile si poti sa lucrezi chiar si cu 2 kg, nu e nevoie de greutati f mari, important este sa stii tu cum sa faci sa fie extrem de grea si o greutate f mica
daca vrei...instalezi Skype si te fac fotomodeala, ambitie sa ai:-)))) parol
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
iulix spune:
Luminita pai vreau si eu ceva pt. picioare si abdomen. Ce ai sa-mi dai?
"Sky is the limit!!"