SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina_feier spune:
da chiar ca se inghesuie bebelusi sa apara in ultima zi din septembrie
BRAVO NERANTULA!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBELUSHA CEZARA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Asa cum spuneam ieri dupa control am avut sangerari si ceva contractii azi sunt fresh nici macar o contractie
asa ca se pare ca Daria nu se grabeste deloc, asteptam sa vina miercuri sa mergem iar la control si vedem atunci.
Alina
39+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
zozela spune:
Am vorbit cu Nerantula,de fapt..m-a sunat ea ca sa-i mai distrag atentia de la durerile de dupa
Sigur ne pove ea mai multe cand se intoarce acasa,dar in mare,evenimentele s-au derulat asa:
-Aseara a fost la consultatie la CMU,la dr.ei,i-a spus ca are colul lung si inchis..nici taina de nastere.
-De dimi,in jur de 8.30,s-a trezit,i-a dat lapticul lui Gruia si a simtit niste dureri ciudate,cu senzatia de a merge la buda,dureri ce n-aveau de gand sa se lase
Abia a apucat sa-si termine gentuta,sa-si spele dintii..nici vb de dus si-au plecat la spital.
-Cum la ora aia se merge bara la bara in Bucuresti si Flori simtea ca o sa nasca in masina,au chemat ambulanta,au mers la spital,acolo au constatat ca au uitat portofelul si analizele in masina,deci nu avea niciun act la ea..
-Pana a ajuns in sala de nasteri avea dilatatie 7-8,apoi in cateva min.a ajuns la dilatatie maxima!
Spune ca durerile au avut o intensitate naucitoare,dar se bucura au fost in timp scurt,ca tare ii era teama sa nu-i fie ca la Gruia.
Era putin ingrijorata ca lichidul a fost un pic verzui,i-au recoltat Cezarei sange si exudat pt.analize,pe ea o monitorizeaza atent,dar in mare-Cezara e o frumusete de pui,a papat si laptic,iar ea e fericita!!
Doamne-ajuta,sa fie totul bine si sa mearga casa sanatoase,amandoua!

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
botosel452 spune:
Multumim, Kiti, pentru vestile despre Chichi
Bine ca mama Chichi este in regula!
Valentina
38+ 
Clabuc spune:
Cum e si cu colul asta: acum e inchis bine si luuung si peste cateva ore te trezesti cu dilatatie 2-3.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
botosel452 spune:
Ce noroc pe capul Narantulei, ca a scapat asa de repede...
Chit ca a avut acele contractii naucitoare, cat timp scapi repede....
Mie imi este o frica de mor, de aceste contractii, care inca nu stiu cum se simt...
Valentina
38+ 
Klarisse spune:
Zoze
multumim de vesti.
Wow dilatatie 7-8
asta dupa ce colul era inchis..ma iau tremuricii ce repede s-a intamplat totul.
Sa speram ca totul e bine si pentru ea si pentru bebe Cezara

.
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
zozela spune:
Da mai,nu-ti poti pune baza pe colurile astea
Mi-e o fricaaa..Puoi io ce ma fac daca ma apuca de-astea?!
Io si cu Pitesteanca mea!
Acum incep s-o inteleg..![]()
Olivia,m-as bucura tare mult sa functioneze si la voi,Influcidul! O pastiluta..cam la o ora,o ora juma,in total vreo 6-7/zi,in prima zi,apoi,eu i-am dat cam 3-4/zi,la distanta de cel putin juma de ora de mese.Acum,ii dau preventiv,o pastila pe zi,impartita in 2 prize.
luy,bine ati revenit acasa! Adaptare usoara,la viata in 4! Abia astept sa vad si pozicile
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
tutz spune:

Felicitari Nerantula!!!!! Bun venit bebe Cezara !!!!
Felicitari Chichi!!!!
Am impresia ca maine va fi o zi tot asa de aglomerata cu motate in actiune ![]()
![]()
Tutz
38w3d cu
Julia
http://picasaweb.google.com/lantostunde
eveline spune:
Mai da ce viteza e pe aici...pana acum ma plangeam de viteza cu care se scriu capitolele, acum nu apuci sa faci hic si apara un bebe nou...
FELICITARI NERANTULA! BINE AI VENIT PE LUME MICUTZA CEZARA!
Am stat si eu la orizontala un pic, nu-mi tihneste sa stau nici in picioare nici in sezut...simt o presiune puternica si ciudata jos tare, nu stiu cum sa ma exprim...nu doare insa parca ar fi o contractie dintr-asta BH permanenta... Si cand am venit la calculator iata ca am gasit surprize.
Si eu astept sms de la VIO, sper sa scape si ea repejor si cu bine!
OANA -
... la cum descrii ce s-a intamplat, mie mi se pare destul de clar ca s-au fisurat membranele.. Doamne ajuta!
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
mari78 spune:

Felicitari Chichi ! Bun venit Toma ! Sa fiti sanatosi amandoi !

Felicitari Nerantula si bun venit Cezara! Sa fiti sanatoase !
Hai Viovio !
Hai Oana !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+