SepOct10-Bv chichi,Nerantula,Viovio!Hai Oana (177)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Ce agitatie gasesc pe aici !
Felicitari, chichiutza ! Bun venit, Toma ! 
Felicitari, Nerantula ! Bun venit, Cezara ! 
Sa aveti o viata minunata, pui mici, asa cum v-o doresc parintii vostri !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
si
Irina Alexandra 
luy spune:
Pentru urmatoarele mamici, dans ! 

Haide Viovio ! 

Haide Oana ! 

Nastere usoara, fetelor, bebelusi sanatosi si refacere rapida !
wow, Clabuc, 40s ? Sa fie maine ziua cea mare ?
Luy,
mamica de
Maria Teodora
si
Irina Alexandra 
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela "Am nascut-o pe Cezara la 09.30, 3150g,49 cm,Apgar 9,e superba la mami in brate!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Felicitari Nerantula!!!! Bun venit, Cezara! Refacere rapida mami, sa fiti sanatosi cu totii!
Zoze
multumesc din suflet pt pont, nu stiam de Influcid, de obicei ne chinuim nu stiu cate zile cu febra, l-am si trimis pe tati la o farmacie unde sunt si homeopate, sper numai sa gaseasca pt ca de ex Oscillo nu se gaseste aici.
Kat, multumesc, esti draguta
. Ai sa vezi ca atunci cand incepi sa scrii te rascolesc atatea amintiri incat n-o sa te mai poti opri
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
39+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
donna79 spune:
Viovio cred ca a mai avut de asteptat, se pregatise pt ora 9 dar la ora 10 imca nu intrase in operatie, ca dr ma consulta pe mine
, cred ca era ocupata sala...
Zic si eu pe scurt: am dat iar proba de joi dimineata la calu' balan, nici un semn!!! de unde ma rugam pt 36+, acu nimic-nimic! si ramane sa incerc nasterea naturala... deci nu scap de elementul surpriza. Nici burta nu mi-a coborat, sta galuscutul ghemuit bine sub stern si nu vrea sa iasa. Asa ca ne asteapta dr la urmatoarea proba la cal saptamana viitoare joi.
Dar partea buna e ca mi-am cam facut bagajelul, minus cateva maruntisuri. Aseara m-am spovedit si maine ma duc sa ma impartasesc. Apoi... sa pofteasca sa vina galuscutul!
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 11 zile Doamne ajuta!
nastasie spune:
felicitari nerantula.oau, colege la acelasi spital.sigur or sa se intalneasca.
haide, oana!!!
haide, viovio!!!
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
kiti2205 spune:
Am vorbit cu una bucata mamica fericita de Toma
.
Chichi e bine, a inceput sa isi simta picioarele dupa anestezie si era foarte fericita.
Va transmite multumiri pentru sustinere si pupaturi ![]()
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Am vorbit cu una bucata mamica fericita de Toma .Chichi e bine, a inceput sa isi simta picioarele dupa anestezie si era foarte fericita. Va transmite multumiri pentru sustinere si pupaturi Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Ce bine ca se simte OK! Multi multi
!!!Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 9 zile. Doamne ajuta!
Klarisse spune:
Ce bine ca e ok
, multumim de vesti Kiti
.
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 zile pana la marea intalnire
luy spune:
Noi ne-am intors acasa vineri, nici nu-mi vine sa cred ca deja maine e o saptamana
.
In weekend a cam fost haos la noi, ca a fost acasa si Maria si parca jucam rugby cu tati, incercand sa facem fata ambelor printese si sa ne ocupam de amandoua in aceeasi masura. Am incercat sa stau eu cat mai mult cu Maria, sa nu se simta neglijata si sa nu devina geloasa pe bebelusa.
Irina este cuminte, doarme mult, ceea ce imi permite sa fiu destul de fresh - nici nu se compara cu ce a fost acum 3 ani la Maria, cand eram zombi de oboseala. Am asa o strangere de inima ca am impresia ca nu mananca suficient - parca Maria manca mai mult/mai des. O sa scot cantarul maine si o s-o pun pe el, sa vedem care e bilantul dupa 7 zile de papat exclusiv lapte de la mami ( in spital i-au mai suplimentat si cu LP ).
Poate reusesc sa pun si o poza/doua cu ea pe picassa.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
si
Irina Alexandra