Sezatoarea canadiana (193)
Raspunsuri - Pagina 15
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zavalita Apropo de australia, ai renuntat dana la idee? ca te-am regasit pe forumul de au. noi nu facem punctajul de viza permamenta, ne lipsesc 5 puncte iar acum de cand cu schimbarile de la 1 iulie e si mai difitil( quebecoasa celia. am vazut ca au mai ajuns acolo vreo 2 fete din montreal. |
Buna dimineata Zava, Andreea!
Cand zici Dana, mai sus, la cine te referi?
Si citind actualitatile dis-de-dimineata, ca si Lorelaim, caci si ea e ff matinala, am gasit articolul urmator care m-a dus ffff mult cu gandul la tine, pentru ca ziceai ca incerci sa faci o meserie fara prea mult contact cu umanul proche.
http://ca.finance.yahoo.com/personal-finance/article/yfinance/1841/top-10-jobs-for-people-who-hate-people
Top 10 Jobs for People Who Hate People
by Maria Hanson, LiveCareer
Monday, September 27, 2010
Are you antisocial? Misanthropic to the max? Or just someone who generally prefers his own company to that of others? If so, finding an enjoyable career can be a bit of a challenge--especially in this service-based economy.
But fear not. "There's a lid for every pot," says Helen Cooke, managing director of Cooke Consulting, a management consulting firm. "There are plenty of important and well-paying jobs that require individuals to work alone."
Every job offers its own unique work environment. You can find the jobs that best match your work personality with a free career interest test.
Let's take a look at some of the best jobs for people who would rather not work with others. Of course, some people in these occupations could be super-outgoing social butterflies, but everyone from introverts to outright misanthropes can also thrive in them.
Horticulturalist
Like plants better than people? Even the U.S. Bureau of Labor Statistics notes that this occupation does "not involve a lot of ... working closely with others." A fringe benefit is that you can confide in the plants, and - unlike human coworkers - they will never breathe a word of your secrets. Median salary: $58,262
Actuary
If numbers are your true friends, a career as an actuary might be your calling. The job pays well and can mean minimal interaction with people. You'll spend your days analyzing statistical data and forecasting risk and liability. Median salary: $76,121
Technical Writer
To be a tech writer, you do have to be able to effectively communicate complex information to a broad range of people. But you don't have to do it in person! Many tech-writing jobs are freelance, so you get to work from home, often communicating with clients only by email. Median salary: $66,575
Undertaker
If you're a funeral director, you have to deal with living people who are grieving - not a good job for the people-skills-challenged worker. But the funeral industry also has good jobs in which the people you spend most of your work day with are dead. And dead people don't give boring PowerPoint presentations or talk loudly on their cell phones all day. Median salary: $58,287
Heating ventilating air conditioning mechanic (HVAC)
This is a great occupation for people who ice over at the thought of dealing with others on the job. Contact with coworkers is usually minimal as you test equipment and try to solve heating- and cooling-system issues. Median salary: $50,480
Software analyst
If you'd rather stare at a computer than customers and colleagues, this could be the job for you. You'll be so busy huddling over computers, reviewing software specs, testing systems, and documenting steps for using software that there will be little time - or need - for major social interaction. Median salary: $63,189
Trucker
Spend your days - and even your nights - alone in your truck. Median salary: $42,237
Zookeeper
As long as you don't end up in one of the more visitor-facing gigs, like giving little kiddies tours of the exhibits, most of the time you'll be interacting with beasts of the non-human persuasion. Median salary: $32,282
Carpenter
It's easy to work alone when you're a carpenter. And since there's always a structure in need of repair, there will always be work for a carpenter. Plus, plenty of carpenters are self-employed, so they don't even have to deal with a boss. Median salary: $40,123
Independent consultant (of any kind)
You get to be your own boss, set your own hours, and deal with people as little or as much as you need to. Don't like interacting with someone? Write that person off forever! What could be better? Salaries are highly variable.
If you want to be your own boss, take a free entrepreneur test to find out if you have the necessary personality, skills, and motivation to succeed.
LiveCareer is a leading online career destination that helps people find the right careers. Over 5 million people have used LiveCareer's products to make better career and educational decisions to improve their lives. Try the new LiveCareer Resume Builder to create a resume that gets results.
Cu ultima parte nu prea sunt de acord, pentru ca am facut consultanta pe cont propriu si tocmai inseamna extrem de multe contacte, relatii cultivate, dispozitie spre dialog si empatie.
Podeanu spune:
Buna dimineata si de la mine si multumesc muuult de urari.Va pe toate.
Nelia merci si de dedicatii.
Iselin o sa-ti trimit pe pm tel prietenei mele. Merci inca odata.Cu ocazia asta ne vom si cunoaste nu?
Despre mine era vorba de Australia...Zavalita am renuntat la idee. Am inceput sa citesc mai mult, nu era probleme de puncte la vremea respectiva (nu stiu ce s-a schimbat de la 1 iulie) dar :
- nu mi-au placut deloc casele.
-Denisa moare de frica paienjenilor astora mititei din Ca.
-Parca si iarna are farmecul ei, cu bradul ornat, zapada afara,roseata in obraji.
-imi parea asa la capatul lumii in mijlocul oceanului si ma rog, mai erau si altele.
In plus emigrarea cind copii aveau 4 ani a fost ok, la 15-16 ani au si ei un cuvint de spus.
Asa ca am spus pas.
Maru, ma faci mereu sa zimbesc, ai un stil aparte de povestit.Cred ca ti-am mai spus , parca o aud pe amica mea din Kitchener, pacat ca nu va cunoasteti.Te si vad lesinind pe volan cu ochii la merdeneaua din portbagaj.
maru spune:
Dana si te miri ca is mereu la dieta! Io si cu mancare avem o relatie extraconjugala, ca sa zic asa (affair)Ne vedem pe ascuns, si chiar impotriva ratiunii!
citat din mesajul lui Podeanu Buna dimineata si de la mine si multumesc muuult de urari.Va pe toate. Nelia merci si de dedicatii. Iselin o sa-ti trimit pe pm tel prietenei mele. Merci inca odata.Cu ocazia asta ne vom si cunoaste nu? Despre mine era vorba de Australia...Zavalita am renuntat la idee. Am inceput sa citesc mai mult, nu era probleme de puncte la vremea respectiva (nu stiu ce s-a schimbat de la 1 iulie) dar : - nu mi-au placut deloc casele. -Denisa moare de frica paienjenilor astora mititei din Ca. -Parca si iarna are farmecul ei, cu bradul ornat, zapada afara,roseata in obraji. -imi parea asa la capatul lumii in mijlocul oceanului si ma rog, mai erau si altele. In plus emigrarea cind copii aveau 4 ani a fost ok, la 15-16 ani au si ei un cuvint de spus. Asa ca am spus pas. Maru, ma faci mereu sa zimbesc, ai un stil aparte de povestit.Cred ca ti-am mai spus , parca o aud pe amica mea din Kitchener, pacat ca nu va cunoasteti.Te si vad lesinind pe volan cu ochii la merdeneaua din portbagaj. Born to shop, forced to work. |
_carmen spune:
citat din mesajul lui maru Io si cu mancare avem o relatie extraconjugala, ca sa zic asa (affair)Ne vedem pe ascuns, si chiar impotriva ratiunii! |
mimitete spune:
DanaP, La multi ani copiilor, sa fie sanatosi si cu noroc.
Bun venit noilor participante. Sa ne vedem la anul aici. Cellia, pai emigarerea e floare la ureche fata de ce ai trecut tu cu fetita. Multa sanatate ii doresc.
simi, condoleante pt bunica. Sa se odihneasca in pace.
miikon si Pucku, multa sanatate copiilor.
Nelia, cum te-ai lasat hotarita sa iei pisica? Eu ma tin tare pe pozitii, nici la hamster nu cedez.
Ma uimiti si umiliti cu zacusca vaostra...
Eu vin oriunde pt merdenele! Apropos, placinta dobrogeana de la cofetaria Angelica din Montreal e foarte buna.
Voi ati fost la filmul ala cu Julia Roberts, eat, pray and love sau cum i-o zice ca am citit cartea acum un an parca si mi-a placut?
nelia spune:
Mimitete, nu m-am lasat, si-au luat-o singuri. Glumesc, ca daca nu voiam io, nu vedeau ei pisica, il bag si pe Octav, ca abia astepta si uite, ca pisica stie... ca tot pe linga el se da. Aseara lucra la o tema cu ea pe tastatura.
M-au innebunit fetele ca vor un animal, mai ales dupa ce am fost in Romania. Linga scoala de dans este o gradinita de animale si tot timpul ale mele sint cu nasul in vitrina ei, au si intrat de vreo citeva ori. Intr-o zi, scria ca au pisici de dat... vedeti, ca va doriti sa citeasca intr-o zi si cind o fac constati ca era mai bine cind nu stiau, scapai de multe belele. A citit Agata, a intrebat-o pe doamna care lucreaza acolo, care tocmai atunci isi gasise sa iasa la o tigara afara... si le-a spus ca au avut, da' nu mai au, da' o sa mai vina... Eu i-am zis ca vreau una neagra, in dorul celor avute, ea mi-a spus ca nu prea au avut chiar negre...
In fiecare zi, una din ele, gindea cu voce tare: oare or fi venit pisicute la magazin!?! Vine toamna, incepe dansul, in fiecare zi simbata, nasurile din dotare lipite de vitrina... nimic, of, ce bine. Sa ne intelegem, eu vreau animal, dar 1. imi este teama sa nu i se intimple ceva si sa suferim toti dupa el; 2. stiu ca imi iau un alt suflet in grija, desi ei toti imi promit ca au grija; 3. pisica este prima pe lista, ca macar asta se spala singura; 4. mi-e mila de bietul animal din cauza de animalut Lisandru, care il trage de toate alea... din placere si prea multa iubire.
Simbata, urca Agata la dans cu ta-su, val-virtej, nici aer nu mai avea sa-mi spuna: maaamiii, au pisica! E mica, e gri, e dulce, m-a lins pe deget, e singura... m-am uitat in ochii lui Octav si am stiut ca e a noastra, ca nu am vazut decit o mare duiosie. Cobor, trasa de miini si de geaca, intru si... am plecat cu ea, ca mi s-a lipit de suflet: mica, cu o privire de felina, dar cersetoare de iubire, si iar mica! Adica e mica rau! Vrea sa scuipe si cade-n fund, ca nu se tine bine pe picioare. Agata: a ramas fara mami a ei ieri, de aceea e trista! Tudora: e soft si calda, ca tine, mami! Lisandru se uita nedumerit, cred ca nici el nu stia ce o asteapta pe bieta fiinta.
O aducem acasa... si incepe circul. Numele! Toata dupa-amiaza s-au certat pe nume. Tudora voia Clara, Agata voia mai multe, Lisandru voia sa o traga de coada, ca a observat ca daca o trage, tipa si il scuipa. Tati i-a spus fa, Ritzo, bine ai venit la nebuni (ca sa rimeze cu mitzo) si asa i-a ramas. Acum ii zicem Ritza sau Ritzi... si ne asteptam sa inteleaga, nu prea ne baga inca in seama, cred ca nu stie inca romaneste.
Apoi toti patru voiau sa o tina... i-am convins sa o lase sa aleaga, toti avem dreptul in casa sa alegem, macar din cind in cind... dar Ritza noastra alege sa se ascunda sub pat, de frica... toti dupa ea. La un moment dat, le-am facut si poza, dar a iesit miscata, erau toti patru in fata mitzei, in genunchi, asta pe pat se uita la ei, mirata, ca la nebuni! Din cind in cind, cam la fiecare jumatate de ora asa, incepe incaierarea: e a mea, ba-i a mea, miiineee (urla asta mic linga ea, de fuge aia cit n-o tin picioarele). Daca se duce la unul totusi, incep ceilalti sa plinga: la miineee nu vine niciodata! Si uite asa, ne distram nevoie mare... ce-si face omu' cu mina lui, apoi facut e!
Dar mitza e ok, de fapt, e singura in starea asta din casa. Ca nici mami nu e tocmai in regula, simbata dupa-amiaza i-a cautat prin magazine laptic pentru pisici, loc de facut nevoile (unde o duc fortat, vrea-nu vrea, toti trei, numai ca ca sa mai puna mina pe ea un pic), a stat vreo jumatate de ora in fata raftului cu mincare sa citim... ingrediente. I-am luat si nu-i plac decit cerealele pentru pisoaiasi, dar a mincat cu pofta din pilaful cu morcovi si pui al copiilor, asa ca, i-am gatit si ei, cu mai putin orez si carnita taiata marunt, sa nu se inece... i-am scurs si zeama, in care i-am pus lapticul cu vitamine, ca are blana cam smotocita asa, nu luceste...
Si e desteapta, s-a prins la cine sa se duca. Dimineata, la sase, vine si miauna usor linga mine... Cam asa:
Nu se duce la ceilalti, s-a prins imediat ca eu sint cea care da de mincare... asa ca, in loc de 6.30, ma trezesc la 6, si-i dau Ritzei de mincare, o duc la toaleta (face acolo, este foarte curata, tot timpul se spala, dar o ducem noi deocamdata, nu stiu daca singura s-a dus, nu m-am prins inca), apoi vine si se lungeste linga mine, la minghiat si motzaim amindoua inca un pic...
De dormit doarme pe perna, la capul Agatei, acolo a ales, iar Agata e rotunda toata de mindrie, spre disperarea Tudorei (la care se duce mereu ziua) si a lui Lisandru (de care fuge, alunecind si virind pe parchet, numai cind ii aude gurita) cica stie Ritza ca-i desteapta, de aceea doarme acolo, ca sa creasca si ea mare si desteapta.
Na, gata cu romanul Ritza la nebuni! Adevarul este ca a animat casa, in toate sensurile si intelesurile! Deja ne asteapta la usa sau fuge spre usa cind ne aude, adica pina il aude pe Lisandru, ca face stinga-mprejur imediat si nu stie unde sa se ascunda (care e mai blind decit ma asteptam, o minghiie, ii vorbeste, o intreaba daca ii este foame, numai ca tipa de atita incintare si cind vrea s-o tina, trage de ea pina ii dau drumul fetele, o trage de coada de sub pat, nu cu rautate, ci sa o apuce... Si daca ii spui sa o lase-n pace, apoi o lasa, o arunca din brate ca pe o jucarie.)
E foarte jucausa, se joaca cu orice misca-n casa. Ii place la nebunie sa se joace cu ghemulete de ata, dar i le iau cind plecam, ca mi-e frica sa nu se sugrume... Si miauna cind vrea ceva, incet dar ferm asa... ori o ducem la masa, la apa sau la toaleta, ori la minghiat, ca vrea sa doarma... Se juca la o masinuta de-a lui Lisandru, a dat de butoane si dadea cu labutele peste ele... cind a dat mai tare si a inceput aia sa cinte, a sarit arc si a ramas asa, in pozitia asta arcuita si cu blana ridicata... apoi iar venea linga masina si dadea cu labuta, iar cinta aia, iar sarea... ne-am prapadit de ris.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
iselin spune:
1. Am trimis pe cont imagini de la Lac St-Jean, pe unde am stat cateva zile. Sa vedeti ce natura minunata, superba, mie imi lipsesc brazii aici si aerul de munte, d-aia sunt asa fericita pe un deal oarecare, fie el si de 1042 metri
2. Dana, imi trimiti datele si ceva indicatii pe PM, te rog.
3. Maru, ne vedem? Rupem coada unui peste? Te rog, cateva date pe PM , caci daca nu iti scriu eu pe PM
Edit: Va pup pe toate
maru spune:
of corz
citat din mesajul lui iselin 1. Am trimis pe cont imagini de la Lac St-Jean, pe unde am stat cateva zile. Sa vedeti ce natura minunata, superba, mie imi lipsesc brazii aici si aerul de munte, d-aia sunt asa fericita pe un deal oarecare, fie el si de 1042 metri 2. Dana, imi trimiti datele si ceva indicatii pe PM, te rog. 3. Maru, ne vedem? Rupem coada unui peste? Te rog, cateva date pe PM , caci daca nu iti scriu eu pe PM Edit: Va pup pe toate |
zavalita spune:
La multi ani copiilor tai dana!
Zici de paianjeni mici.hhhmmm? imi sta pe degetele sa-ti arat poza unui huntsman de o palma. vreti sa-i numar ochii? hiiiii. dar funnel web de sidney e cel mai cool, e mare si veninos si te ataca in grup. aici e de tot delirul... dar cred sa sunt cam singura care rad, asa-i?
emigrare.info- maru