Sezatoarea canadiana (193)
Raspunsuri - Pagina 14
zavalita spune:
Apropo de australia, ai renuntat dana la idee? ca te-am regasit pe forumul de au. noi nu facem punctajul de viza permamenta, ne lipsesc 5 puncte iar acum de cand cu schimbarile de la 1 iulie e si mai difitil( quebecoasa celia. am vazut ca au mai ajuns acolo vreo 2 fete din montreal.
maru spune:
iselin, pestele a fost succes, l-am condimentat, bagat sub broiler, a iesit o nebunie! Pana si pruncu a mancat fara proteste!
te-ai lamurit pana la urma cum e cu Oktoberfest?
ce forum de australia? vreau si eu sa imi bag nasu!
ankalaura, tanti cu cofe e brilianta! Face niste merdenele de iti bati copkii si ii trimiti la culcare ca sa iti ramana portia ( nu ca n-as fi incercat asta cu Andrei)
cge spune:
Podeanu La multi ani adolescentilor tai! Sa fie sanatosi, norocosi si toate visele sa li se implineasca!
Frumos i-au sarbatorit colegii!!
Simi, imi pare rau pentru bunica ta !!
Iselin, am fost si noi sambata la vanzarea Orage, am luat bluze si pantaloni care se pun pe sub hainele de zapada la 40 cad ansamblu.
Atentie!! Se plateste numai cash.
Zacusca am facut si eu fara capia, am vazut apoi ardei capia in Costco.
Cellia, bine ai venit la Sezatoare.
Bafta multa in procesul de emigrare.
Nelia, nervi tari cu pisicuta.
Si copiii nostri ar vrea un animal, dar noi nu si nu.
Am avut in Ro si pisica si hamster si stim cum e.
Am bagat si noi florile in casa. E asa frig !!
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
inacanada2005 spune:
Dana, sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi, sa aibe parte de toate bucuriile lumii si sa "guste" din succes in tot ce vor face. La multi ani!
mephala30 spune:
Uite ca a venit randul meu sa marturisesc ca va citesc de ceva vreme, si sa ingros randurile fetelor care vor sa emigreze.
maru spune:
hei, welcome! new blood
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Uite ca a venit randul meu sa marturisesc ca va citesc de ceva vreme, si sa ingros randurile fetelor care vor sa emigreze. |
iselin spune:
citat din mesajul lui cellia78 Buna dimineata spre ziua la noi! Voi mai aveti nitel si va treziti, stiu! .... Iselin Vedeti voi forte proaspete, la cum sta treaba pe aici prin tara! Merci! .... Gata! Ma pregatesc sa merg sa iau actele traduse, sa le legalizez, apoi diseara la indosariat! Cecilia, mami de Nicolle Adelina |
''Les Invasions barbares'' ?
Fetelor care v-ati gandit la Australia: ati luat in calcul si caldura de acolo? Peisajele sunt superbe, vreau sa merg pentru un an sabatic candva, dar eu de la cei ajunsi acolo nu am decat ecouri de : '' Nu se mai termina caldura de aici...``, plus am vazut un documentar pe Discovery despre atacul cangurilor in zonele de loisirs si m-a cam luat cu frig pe spate.
ankalaura spune:
Mephala - bun venit!
Cecilia - si la noi au fost diferite - sotul e inginer dupa diploma, dar n-a practicat nici o ora de inginerie in viata lui. Eu am lucrat 5 ani in domeniu, dar nu ultimii 5 ani, sau mai precis spus, in ultimii 10 ani am lucrat cu totul altceva decat ce scrie in diploma! In rest, Zavalita a sintetizat grozav treaba cu interviul.
Maru - merdenele??? D'apoi nu ne trimiti si noua cateva prin Iselin???
Gata, fug la citit.
Nene ce frig a fost azi dimineata! 3-4'C! am impachetat fetele bine de tot...
maru spune:
nee, ce ziceti voi de intalnirea interstatala la St Jacobs?
asa suntem aproape si de carnaciori, merdenele, savarine, carnita de ferma si tot asa...
anka, nu ca sunt zgarcita, da crede-ma ca n-ajung cu ele acasa. Cumpar cate 10, le bag in portbagaj, imi iau una sa nu mor naibii pe volan, o inhalez, si apoi salivez ca in culmea gravidiei dupa celelalte 8 (portbagaj deschis, ca e matrix, mama ei de viata, si da, aritmetica e curata, ca eu nu m-am oprit la aia una, oficiala, am mai subtilizat una...)
citat din mesajul lui ankalaura Mephala - bun venit! Cecilia - si la noi au fost diferite - sotul e inginer dupa diploma, dar n-a practicat nici o ora de inginerie in viata lui. Eu am lucrat 5 ani in domeniu, dar nu ultimii 5 ani, sau mai precis spus, in ultimii 10 ani am lucrat cu totul altceva decat ce scrie in diploma! In rest, Zavalita a sintetizat grozav treaba cu interviul. Maru - merdenele??? D'apoi nu ne trimiti si noua cateva prin Iselin??? Gata, fug la citit. Nene ce frig a fost azi dimineata! 3-4'C! am impachetat fetele bine de tot... |