Fluturasi de martie-aprilie 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi acum am vazut. eu am crezut ca a pus vreun link direct cu pozicile si apoi l-a sters. nici nu m-am mai uitat in album.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna dimineata

fetele de la intalnire, sunteti niste dragute si copii si mai si..abia astept sa va vedem si noi personal

simona, noi vinerea sarbatoream la servici cu pizza

eu azi n-am putut decat un ceai sa beau

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, wow, ma duc la tine la serviciu.Unde ziceai ca lucrezi??

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

M-am trezit cu durere de cap , cred ca de la oboseala ca nu prea am dormit ultimele 2 nopti

Am pus pozele aseara tarziu si de pe aparatul meu , dar nu am mai apucat sa si spun la odisee ca ma gandeam ca o sa vedeti voi
Nu sunt multe poze dar sunt de efect , masi ales eu ca ma uit la poze si parca nu ma recunosc, am facut falci de moama...zici ca-s de o luna in tara si mananc nonstop, parca in pozele de la Paris nu-s asa umflata, tre sa ma intorc la Londra acasa ca acolo nu mai are cine sa ma indoape si mai am si multe scari in casa si le urc si cobor de multe ori pe zi , mai alerg si vreo matza... sport!!!!

Multumesc fetele de aprecieri , chiar ca ne-am simtit foarte bine, eu una m-as mai duce si azi si maine si poimaine la cate o intalnire ... nu mi-a ajuns la cat am vorbit, imi mai trebuie

Ma duc sa iau micul dejun ca aseara am sarit peste cina ca am venit tarziu de la intalnire si nu am mai mancat la 10 seara , dar nu imi era foame ca mancasem de pranz cam mult si cam tarziu pe la 2-3 pm.

Bafta la eco Andreea si sa vii cu vesti bune

Revin mai tarziu dupa papa

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata' fetelor. eu acum am intrat, ptr ca ieri dupa intalnire i-am incalzit sotului mancarea, am facut dus, si am adormit. eu ieri am avut 1 zi tare proasta.aveam de prezentat un caz la spital, si cu 30 min inainte, m-au apucat niste crampe abdominale( bausem niste lapte pe la 11- adus in termos- cred ca nu mai era bun), si cum eram constipata, crampele alea m-au daramat, transpiratii, nu puteam sta in picioare,hemoroizi, dar in rest nimic. si uite asa, am prezentat..dupa ce am ajuns acasa am rezolvat cu un supozitor, m-am culcat 1 ora, si apoi am dat in diaree( sorrry). dar am plecat la intalnire, nemancata si nebauta,aveam impresia ca o sa cad din picioare. dar cum am ajuns m-am simtit excelent.as mai fi stat si eu , zau.de vorbit..pai nu aveam timp, vorbeam cand una cu alta, cand schimbam persoana, cand as fi vrut sa aud ce se vorbeste si-n partea cealaltaa fost placut, ca si cum ne-am fi stiut de-o viata..
astept sa repetam initiativa.

14 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

apropo, de starile mele de ieri, ati patit vreuna asa ceva? azi dim m-am sculat cu o stare tare buna, fizica.si primul gand a fost dc bebicii sunt bine. stiu ca nu ai voie sa te "scremi" in sarcina, dar laptele ala stricat, mi-a declansat spasme abdominale si rectale, asa ca..m-am scremut fara sa vreau din plin, si degeaba. dar, sper ca bebicii sunt bine.acum ma gandesc la pisuc- ce-as fi vrut sa pun un pic eco pe mine, sa vad ca sunt bine bebicii mei..ma gandesc ca totusi la 14-15 sapt, ei sunt mai puternici, nu? poate sunt mai bine implantati..habar n-am. sper sa fie bine

14 SA+

Mergi la inceput

viss bebicii sunt bine sigur. doar nu te-ai scremut asa cu forta. daca te-ai stricat la stomac este normal sa ai asa crampe. cand mai mergi la doctor?

Mergi la inceput

miki numai atat ai putut manca azi? mai bine zis baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am facut si eu acum o pozica cu burtosu'. scuzati oalele care se vad in cadru dar sunt in plina bucatareala :))))) langa voi atasa o poza de la 21 de sapt din prima sarcina unde mie mi se pare ca aveam burta multttt mai mare...(bine si vreo 8 kg in plus :(( ) cum vi se par??

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

bb_yasmi ti-a mai crescut burtica putin. chiar ca aveai burta mare la prima sarcina, pentru 21 de saptamani era maricica. lasa sa vedem acum cum o fi, ca in 2 saptamani sa vezi ce creste

Mergi la inceput