Prietene la bine si la greu - 58

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata!
pana sa reusesc sa scriu nici de citit nu mai reusesc

Am fost azi sa facem a doua doza din Synflorix, avem 8.6 kg si 70 de cm. Pedi a zis ca arata foarte bine ,numa fontanela e tot foarte mare, continuam cu 4 pic. Vigantol, sper sa se inchida ca deja vin piticii

am vazut ca Iulian are covor nou, la cat mai putine pete pe el

Angi- si Ama doarme de 2 ori, primul somn de pe la 11-11.30 la 13, al doilea mai variabil cam 30-50 minute

Laurici- fain ca reusiti sa va mutati, abia astept sa ne pove cum ii place Amaliei

Lumi- ma bucur ca pisicoasa ta e topita dupa tati

Andre- sa va treaca raceala repede, ai avut rabdare sa i dai atata laptic cu lingurita?

La multi ani Monica, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de printesa ta in fiecare clipa

luniversatilor din zilele astea

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, mai pe la pranz asa...!

Monica, La multi ani sanatosi si fericiti! Impliniri cu carul!

La multi ani fericiti si luniversatilor micuti si scumpi!

Ce frumos e cutremurul la etajul 9!
Vroiam sa va intreb, voi aveti bagajul magic pt eventualul cutremur mare? Eu tot zic sa il fac...Dar cred ca in seara asta il coc, caci mi-a intrat frica de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monisule, am petrecut-o asteptand musafirii, adica nasii, care nu gasisera cadoul complotat impreuna cu mine (au venit cu 3/4 din el si erau prin magazine
am mancat, am baut si ne-am culcat (fiecare la casa lui)
incerc sa pun poze, daca reusesc sa descarc in timp util, a se citi pana se trezeste
ah, si tortul a fost foret noire cu visine din visinata

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Neatza!
Monica80
La Multi Ani! Welcome to the 30's!!!
M-am servit cu un raffaello ( adica o singura bombonica, bre! ). Sunt curioasa ce surpriza are sotul pentru tine
Ruxandra de mamix Ramonika
Raluca Magdalena de mamix Lauradi
Dragos Andrei & Eva Maria de mamixx Gabitza35

angi san eu abia am asteptat sa-i iasa dintisorii si Iuliei, si cum a dat primul am si inceput sa-i tai felii din fructe sa-i dau sa le rontaie. Vad ca rupe bucati si le mesteca cu ce poate. Momentan are doar un dinte si ii iese si celalalt acusica ( cred ca de la ala sta treaza 16 ore pe zi - deci a mea mai doarme doar noaptea de cateva zile.... )
ionela
lyly cum v-ati dixtrat? ceva poze? Am mangaiat tortul de la tine si il pasez la cine poate sa haleasca, ca eu ma vreau gazela de revelion
Lumi emotionante momente ati trait....Concediu placut in Tenerife si un pupic mare pentru printesa lu' tata
Am primit pupicul de la lili_a ca mi-a placut, nu de alta da' eu sunt o pupacioasa....Da' despre ce roluri vorbesti tu acolo?
Andre daca nu e prea mult, poti sa incerci sa-i dai cu o canita sa bea. A mea e innebunita sa bea din cesti, pahare.... abia astept sa ajung sa-i cumpar si eu o canita a ei....Sanatate multa sa treaca raceala
Am prins puiul pana la urma, l-am transat si a iesit asa : Supa de galuste cu taitei coreeni, Salata boeuf, si fripturica cu pilaf.
Cine doreste sa serveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre multa sanatate, sa va faceti bine inainte de plecare
Auzi, dar nu incerci tu laptele in alte forme de baut? (sippycup, cana cu pai etc?). Oricum, ar fi fain sa renunte la biberon

Lili spor la echilibristica

Shtephy iti las pt diseara niste struguri pe bancutza, poate iti faci timp de ei

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Andrecluj bag si eu vreo 2

Ralucicum mai stai/stati cu raceala?
Ionelamaria unde a nascut nanuta lui Mihnea? cred ca la EDoamna nu, ca la Cuza stau bebeii cu mamele. deci Mihnea va avea partener de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Saru mana fetele de urari si de sugestii. La noi canita e cah, tot ce e in ea merge pe hainel, pe picioare, pe jos, pana gasim partea de ros. Ramane varianta lingurita, dar nu conteaza, important e sa fie lapte acolo. Va amintiti cate griji imi faceam ca nu accepta lingurita? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

pozele de ieri

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

na_bo poate intrebi pe pedi daca poti ajuta in vreun fel la inchiderea fontanelei, ma gandesc la alimentatie. Habar nu am, zic si eu, poate exista vreo metoda. Sa-mi spui cand vin piticii ca ii fugaresc eu imediat.
Imi doresc sa ii dau Iuliei dovleac asa ca va rog o idee-doua de reteta cu dovleac ( pe net am gasit cu galbenus de ou sau combinat cu pui si mar si cam atat ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ieloooo, bubu a adormit asa ca am avut timp de POZEEE

lumi - stam bine cu raceala, adica ea cu noi, mai avem mucisori si eu si Renus dinaia galben (scuzati), multam de intrebare

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput