Prietene la bine si la greu - 58

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

neataa

Lyly care cutremur cand unde.....eu nu am simtit nimik

Chiar asa Lavinia pe unde umbla, deci pe ce data au ei marele eveniment?

hai ca parca soarele vrea sa stea azi cu noi, sa speram

si da aseara, erau rapusi amandoi, o sa va pun poze sa va distrati

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

8.32 arata ceasul meu, nu stiu ora oficiala

lavi are nunta pe 23 oct

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneata

Mihnea s-a gandit sa bage 1 ora jum de joaca in creierii noptii... norocul meu e ca l-am lasat sa doarma langa mine... asa incat nu am fost nevoita sa bantui noaptea prin casa. Dimineata la 7 era drepti si facea panarama sa ma trezesc... iar dupa ce a papat, pe la 9 si ceva a picat rupt de oboseala . Acum doarme... eu beau cafeluta...

Lumi

shtephy vad ca ai bagat o semipagina "shtephy" peste noapte. Te lupti cu insomnii de sarcina? in amintirea nptilor de acum un an?
Sincer ma bucur de cat de multe am invatat de aici... si cu mare bucurie as da din ce stiu tuturor mamicilor care au nevoie... stiu cum e sa nu stii nimic... si cum se ajunge din asta in depresie postpartum imi dau seama
Cat despre SIM acu' ma ia rasul... dar si cand o veni factura la telefon ce ras ma va lua... ca a sunat sotul de pe telefonul orange la serviciul clienti pe un numar taxabil de 2 ori... si a vb cate n minute cu robotul pana sa intre cu un operator

Raluci, acu m-am lamurit si eu ce m si ce n era in propozitie. Simpatica ideea fetitei. Mie mi-e si jena sa mai spun cum il strig pe pusti. Principalul e ca raspunde la apelative ciudate

Si Mihnea mananca bucatele ... mai nou papa banana ( bucatica in manuta si roade) biscuiti pentru bebe ( d-astia mai rar ca... si bio fiind tot imi stau ca piticul pe creier) mar, nectarina.... de fapt fructe si legume cat cuprinde... si alea sunt o mare bucurie pentru el. Nu mai pot manca singura nimic fruct sa ma vada el. Ii este foarte clar ca alea are si el voie... si cere... plange sa-i dau ( ca n-are rabdare sa tai feliuta pentru el). In ultima vreme mananca multumitor ( nu 200ml la masa.... ca asa ceva visez pentru adolescenta deja) dar cat papa deschide frumos gurita... deci cand nu mai vrea... inseamna ca e satul.

Andre, si daca e cu 2 liniute? dai de baut????

raluci, poze!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndre, si daca e cu 2 liniute? dai de baut????
Cat cuprinde, cata vreme vreti, ce cantitati vreti, etc.. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

neata!
Mai doriti niste ?
Monica si la multe lunite pt Dragos si Eva, Ruxandra, Raluca! si poate mai apare si mami sa ne zica despre voi
shtephy tot ma tin sa-ti zic ce pui frumosi ai, tare mi-au placut pozicile mai ales ca din motive de copil agatat de mine m-am delectat cu ele incetul cu incetul. Sa stii ca fie-mea a scos limba la o poza cu Iustin
raluci sa pui poze cu baietii rapusi de somn
Monis ce faci, te dai pe mocheta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

da si noi am avut o noapte agitata rau de tot. se ridica cu fundul in sus si bodoganea de mama focului. cred ca a masurat tot patul( noi dormim amandoi) aseara, acum era aici acum era dincolo, jale mare. colac peste pupaza pe la 2 era ud si el si patul facuse dl. pipi. schimba pampers, schimba pijama, noroc ca nu s-a trezit complet din starea lui semiadormita. pe la 6 tzatzi si la 8 gata era fresh grasu. deci in concluzie am avut o noapte super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

5 pagini?!?!?!
pai eu am de taiat mocheta , cand recuperez eu toate astea?

neatza!!!

Monica
sa fii sanatoasa si voiasa alaturi de puiutza ta!

Ruxi
Raluca
Dragos&Eva

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

de ce e pagina labartata iar? taie Monis mocheta aia odata!
sau vad eu aiurea??

Mergi la inceput

vazut pozici frumoase cu piticii Mihamorei, papusica Ancutzei, cavalerul Ionelei si turcaletii Capisoni

luniversatilor nascuti intr-o zi de 30 si 31 ca e luna scurta

poz(n)e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lumi_calin

de ce e pagina labartata iar? taie Monis mocheta aia odata!
sau vad eu aiurea??

eu mai am o teorie: cand e reclama cu Tide se labarteaza pagina
deci F5 pana se schimba

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela ce povestesti tu acolo... . Asa mi-i o ciuda pe prosti si mi-e mila de copilasi...
Te pup mami!

Angi_san i-am dat bucatele si cand avea doar 2 dinti... oricum si acum, mai mult in gingii mesteca decat in dinti. Cred ca poyi incerca linistita, poate sa incepi cu banana ca aia e cel mai usor de mestecat pt ri si perele de vara.
Iulian e inca la 2 reprize de somn pe zi, insa si el trage spre una. Adica dimineata il adorm f greu si abia spre 12 si doarme tot mai putin. Apoi abia pe la 5 mai baga un somn, ceva mai lung. Parca stiam ca in jur de 1 an renunta la un somn si raman doar cu cel de dupa masa...

Lylyana multu de tort . Ce tort? Cum ati petrecut prima zi a lui tati in calitate de... tati?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput