Prietene la bine si la greu - 58

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Shtefy,voi ce mai faceti? Anul trecut pe timpul asta ma indopam cu struguri(si tu la fel)....Acum,cand mananc struguri,ma gandesc la tine!

Suntem bine ,multumesc de intrebare .
CE emotionanta intalnirea pisicutei cu tati al ei ... e fetita mare ,isi recunoaste ea taticul de-acum. Fain ca ati scapat de raceala ,pup sa scapati repede si de ciupiturile de tantari .
Sa aveti o vacanta de vis !

Da ,strugurii sunt in continuare dragostea mea

Anul trecut pe vremea asta cine se gandea ca intr-o saptamana se naste minunea ta ?

Va pup si sa veniti cu multe poze(-n dinti ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetelor va multumesc mult de urari, ma retrag la somnic cu printesa in brate pt ca s-a trezit si ea sa-i spuna la multi ani lu mami

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monica multa, multa sanatate si fericire si sa va intoarceti cu bine acasa

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

La multi ani ,Monica !!! Sa fii fericita ,sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune !

Mergi la inceput

Ava de ce ai chiulit azi ? Ai scutire ?Ai bagat vreun shopping?

Mergi la inceput

Lili sa stii ca ma bucur foarte tare ca nu esti tristuta . Si eu te banuiam de lucrul acesta.

Mergi la inceput

Miany mi-ar placea sa vad ochisorii lui Davidut in poze noi . Am citit cu placere ce stie sa faca ,e baiat mare mai mami.

Diana multumesc stii tu pentru ce ,eu nu am fost in stare sa o lamuresc.

Multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa strumficilor mei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

MONICA la multi ani cu sanatate sa le faci pe toate

Draga Lumi frumos si emotionant ce zici tu acolo de pizicutza si dady , Renus e ReMus, o fetitza i-a zis reNus crezand ca merge sa calareasca un ren stia ea de la Craciun de Reni si i-a zis mama ei ca merge la remus si ea atunci a zis "pot sa-l calaresc pe Renus?" no si asa i-a ramas, eu asa-l mai strig si prin casa

Angi, eu bucatele i-am dat si fara dinti, iar cu somnul inca stam bine 3 reprize pe zi, 2 de cate o ora si una de 2 ore

ce ziceti, am citit o poveste de 60 de pagini, ne-am plimbat dintr-o camera in alta, el vrea sa se joace nu sa doarma , acum i-am lasat pe amandoi in pat tasucufisu ma duc sa verific, daca nu ma intorc inseamna ca au adormit

lilioasa lasa si mie ultima lingurea de tort

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

inca una si ma duc

Ionela sa va traiasca bombonica de fetita ! Auzi tu ce destepte asistentele ,hraneau copila cu lapte praf in timp ce sanii mamicii explodau . Bine ca sunt acasa acum si va primi sfaturi de la tine .
Cu sim-ul no comment .
sper sa mai treaca din tristete.

Doris hmmm ,fi-r-ar el de pc , te tine departe de noi .Hai doftoriciti-l

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ... ah ,m-ati ispitit si cu KFC -ul si cu Mc D iar Cristina_boc cu cioco asa ca am mai balotat doua clatite ca-s tare bune asa la miezul noptii .

gata ,somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

NTzz, ntzzz, iarasi io prima???
No, io nu stiu sa fac cafea, asa ca va ispitesc la o cana de ciocolata calda aburinda, numa buna pentru dimineti ploioase si friguroase

Monica LA MULTI ANI!!! sa nu refuzi invitatia sotului, eu daca as fi in locul tau imediat as iesi la plimbare. Din pacate noi nici nu mai tin minte cand am iesit ultima data la o terasa

Fiimea e deja toata intre carti rupte, foi festelite, in gurita cred ca roade tacticoasa la vreo bucatica de hartie..Eu inca ma dau pe aici..sa vad cat dureaza pana vine toata plangacioasa la mine sa o iau in brate sa butoneze tastatura
Angi, noi avem cam 2-3 reprize de somn pe zi, una dimineata de o ora, dupaamiaza inca o ora, si cateodata si seara pe la 6-7 cate jumate de ora. Cu dintii nu prea stiu ce sa iti spun ca a mea ii are de la 7luni jumate si dupa 8 luni am inceput si eu sa ii dau sa molfaie cate ceva moale. Incearca banane, biscuiti care se topesc, bucatele mici mici si vezi ce face.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput