Nazdravani de prin 2003 *5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, iuly, ce dulci sunt!!! ma asteptam sa ne colindati in engleza, dar m-ati dat gata!

Laura, sper ca suntei ok, tu voiai sa incepi serviciul... mama ta e inca acolo?

cu intarziere, va dorim si noi toate cele bune, sa va priasca bucatele e sarbatori, si sa aveti parte de caldura si liniste in famile de sarbatori.

noi avem un program nebun, ieri la mama, azi plec la soacra-mea, mi-e un somn de pic... dar nu inchid calculatorul inante sa va spun faza zilei.

mama il tot intreba pe andrei... de unde are aia, de unde aia, raspunsurile.. ba de la mos nicolae, ba de la mos craciun.
m: pai bine mai andrei, numai de la mosi? mami si tati nu-ti cumpara nimic?
a: e criza buni...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit si sper ca sarbatorile Craciunului v-au adus tot ce va doreati.
Noi am lipsit si motivat si nemotivat, am avut si ceva probleme dar despre asta alta data... am fost la munte a fost superb cu zapada si cu Mos Craciun.

Trebuie sa plec, dar cand revin va mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa va urez si eu un Craciun fericit, acum ca se termina, dar tare ocupata am mai fost. Cel putin luna asta nu mi-am vazut capul de treburi. Am reusit oarecum sa rezolv cu fetele (before/after school)...o sa vad exact poate in 2 saptamini cind incep scoala. Nu va zic ce stres pe capul meu. Deja incep s ama scol noaptea si s ama gindesc la scoala, cum o sa fac si cum o sa ma descurc. Am reusit si sint gata aproape 90% cu toate documentele, analizele, cartile, asigurari etc ce imi trebuie pentru scoala. Mai trebuie sa ma duc miine sa imi faca titru la singe pentru varicela etc. Am vrut sa scriu multe, dar in momentul in care m-am asezat la birou, am uitat tot:)....numai ce imi aduc aminte de luna asta.

De Mos Neculai fetele au fost incintate de cadouri....mai mult Emma. Diana e asa de darnica, incit pina la urma i-a dat aproape toate jucariile lu' sor-sa.

De Craciun, d-ne, cit au mai numarat zilele pina in Ajun. Bineinteles ca de fiecare data cind mergeam in magazine, tot mai vroiau ceva si tot mai lungeau lista de cadouri. Cu vreo 2 sapt. inainte, Diana si-a dorit tare mult un iepuras cu rochita si pantofiori. Asa de mult si-a dorit, incit am zis ca o sa le luam la amindoua (deh, apoi a vrut si Emma, normal:)...si asta sa fie cadoul nostru de Craciun, ca restul le aduce Mosul. Ne-am dus la mall la magazinul respectiv...e un magazin special de animaluri de plus care vin goale si le umple acolo cu minune de aia moale. S-au uitat fetele, le-am zis ca nu am bani si am plecat. Le pacalesc ccc ca ma duc la baie la pipi si ele s-au dus cu ta-su la magazinul Disney sa ma astepte. D-ne cit am mai putut alerga prin mall si la masina sa duc animalurile, ca era asa de aglomerat de a trebuit sa parcam masina undeva in afara mall-ului. In sfirsit, ajungem cu totii la masina, Diana suparata tare ca ea isi doreste iepurele cu rochita cu snowflake si ni s-a facut la amindoi mila de le-am dat cadourile cind am ajuns acasa. Aici reactia lor, in special a Dianei http://family.webshots.com/video/3061965830098079200tWNNGR . Diana nu isi doreste multe niciodata, dar cind isi doreste ceva, e din tot sufletul:). Eh, dar dupa aia au zis ca Mosul sa le aduca si pijama la iepuri, si chiloti si halat de baie si papuci de baie etc, ca acolo se gasesc toate minunile de gatit animaluri plusate. Asa ca Mosul a prins ocazia cind fetele au fost la scoala si a cumparat citeva din ce si-au dorit. Deh, o pijama de iepure costa cit o pijama de copil, iar chiloteii cu gaura pentru codita sint aproape la fel de scumpi ca o pereche de chiloti de chiloti de dantela de mamzel mare:). Dar, ce nu face Mosul pentru copii cuminti.

In seara de Ajun, d-ne cita nerabdare si excitement! Am fost in vizita la prietenii nostri si Emma a rezistat eroic pina am ajuns acasa la 1 noaptea ca a vrut sa vada daca a venit Mosul. Tare dezamagita a mai fost cind am ajuns acasa si el nu venise. Ii dadusera si lacrimioarele ca ea vroia sa vorbeasca ccc cu el si sa il intrebe unde ii sint renii si sa ii vada. Anul asta ca niciodata am realizat cit de minunata e magia Mosului si ma rog sa o mai tina inca 2-3 ani, ca tare minunati si inocenti mai sint copiii astia cind il asteapta pe Mos. D-ne, nu avea liniste si venea la noi din 10 in 10 minute sa ne roage sa plecam acasa. Plus ca am facut greseala sa ii arat pe internet http://www.noradsanta.org/ unde e mosul si unde duce cadourile (sa incercati si voi la anul, e f. misto). Ne punea din 5 in 5 minute sa mergem la calc si sa vedem unde e. Cu chiu cu vai a adormit la 1.15 de am reusit sa pun cadourile sub brad si sa ma duc si eu la nani. Noroc de faptul ca am impachetat cadourile cu vreo 2 sapt. inainte. Bineinteles ca dimineata la 8 cine credeti ca s-a trezit prima? Normal, mamzel Emma care a trezit-o si pe Diana. Eu nu dormisem decit 6 ore si eram chiauna, iar ta-su de abia s-a ridicat din pat.

In duminca de dinaintea craciunului am inceput sa exersam colinda. Cita munca pe fete, dar deja a 2-a zi o stiau. In filmuletul pe care l-am pus s-au bilbiit un pic si chiar m-am mirat pentru ca o stiau la perfectie, dar saracele au colindat in ziua aia de cel putin 10 ori (deh, neamuri, prieteni) si, noroc cc ca aveam niste squinkies in masina de le-am dat colindatoarelor ca rasplata pentru munca lor. Colinda eu o stiu de la mama (e colinda pe care o cintam eu cu sor-mea cind eram copil), ea o stie de la bunica si amd. Mi-as dori sa invete si ele copiii lor, dar sansele sint mici. Vad ca sor-mea nu l-a invatat pe nepotu-miu, nepotii aia mari ai mei nu cred ca o stiu si se pare ca transmisul colindei cam moare aici.

Am fost si noi la patinuar ieri si am ramas surprinsa sa vad ca Emma patineaza f. bine dupa aproape 2 ani de pauza, ba chiar trebuia sa ma tin de ea asa de repede patina. Nu am rezistat mai mult de juma de ora pe gheata ca ma dureau toate cele. Saptamina viitoare mergem la schi. Diana isi dreste mult ca ea a zis ca poate sa schieze si cu spatele ca asa a facut anul trecut. S-a intimplat ca de frica, nu stiu cum s-a intors si a reusit sa ajunga la baza delutului schiind cu spatele si de atunci ne tot spune ca ea poate sa schieze cu spatele. Om vedea anul asta .

Fetelor, mi-am facut planul ca in spat. astea 2 de vacanta sa ma apuc sa imi fac programul pentru Spania si uite ca a trecut deja o saptamina si nu am reusit deloc. Ne-am luat bilete de avion inca din iulie, dar atit si nimic mai mult. Ajungem in Barcelona si plecam din Madrid. Stam 2 saptamini si avem in plan sa mergem si la Valencia, apoi in sud, Sevilla si Madrid. Daca aveti ceva idei de hoteluri, locuri musai de vazut, astept cu placere:). M-am mai uitat eu pe ici pe colo, dar tare greu e sa ma hotarasc la hoteluri.

Laura, sper ca sinteti bine. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Cum spuneam am revenit....
Ultima saptamana de scoala a fost tare nashpa pt noi, Alex a facut o enterocolita urata, cu spitalizare si 3 antibiotice si cand am ajuns acasa joi, si credeam ca totul va fi in sfarsit bine, vineri seara a inceput cu niste crampe groaznice de am ajuns iar la spital.
Se pare ca totul a fost de la lapte si corn, produse pe care le-a mancat de doar doua ori, si, de doua ori i-au facut nu rau, ci foarte rau...
Va fi de invatatura de minte insa tare multe antibiotice a mai luat...
Si cand in fine ma simteam bine am avut si un control fiscal de toata frumusetea in saptamana de dinaintea Craciunului!

Mda...
Craciunul a trecut frumos, firesc cu zapada si liniste. La munte.
Ne asteapta un inceput de An pe care il doresc linistit si cu impliniri.

Aaaa de ieri ne-am apucat de teme cred ca maine le terminam pe toate... si ne apucam de engleza - adica de citit niste carticele in engleza. Alex si-a dat drumul frumos la conversatie si ma distreaza ca isi doreste sa se exprime in engleza si cumva au inceput sa ii iasa si timpurile - trecut si prezent, faza cu viitorul in ca nu ii e clara si nu ma bag sa i-o explic eu. Spun cumva, dar de fapt e uneori, nu cumva...

In mare, dupa o pauza de vreo 12 zile de lectii, am constatat ca lucrurile s-au sedimentat, socoteste corect acum si repede si in afara lui 9-6 care uneori da 3, dar de cele mai multe ori da 2 sau 4, in rest nu mai are probleme cu socotitul, si-a creeat un automatism. Ce ma bucura ca a priceput si trecerea peste unitate si ca acum o rezolva in minte. Deci, din punctul meu de vedere, daca se hotaraste sa scrie si frumos mi-am realizat task-ul pe semestrul intai... si daca nu, tot aia, sunt multumita de cum a evoluat.

M-am hotarat si anul asta facem pass la germana din februarie, pt ca e totusi mult, dar va incepe germana pe Rosseta Stones, am cumparat kitul de limba Germana, si o va face in timpul liber, sau cand isi va dori. Se uita la togo de pe Suepr RTL si ii palce teribil.
Va face germana incepand cu iunie, vreau sa ii mai ramana si timp de joaca.

Mergi la inceput

Iuliana, noi anul asta i-am luat un Wii, un observator cu proiectie a constelatiilor de la Discovery si a primit si un robotel Eco, pe care trebuie sa il construiasca si care se alimenteaza cu baterie solara, si un catelus Bobby.
Cu catelul Bobby a fost durere, l-am comandat si astia l-au trimis in ambalaj transparent, a venit cand eu nu eram acasa, era doar bunica, asa ca Alex a vazut pachetul si a trebuit sa i-l dau inainte....
Ideea e ca a fost atat de excitat de Wii incat pana azi nu a desfacut robotelul sau observatorul, desi de 3 luni studiaza cu taica-sau harta cerului si e mare astronom. Si cum la Wii Alex a primit si un joc cu dinozauri - va e clar ce joaca de pe 24 dec seara, nu? Dinosaur strike, of course...

La noi Mosul a venit pe ATV si copiii au fost atat de fericiti ca sareau pe arcuri.

Cristina, am vazut mailul de la tine abia duminica, acolo aveam internet dar semnalul a fost slab si pur si simplu nu m-am uitat pe mail. Nu am vrut.
Iti imaginezi ca Alex a vrut musai sa ii telefoneze lui Iris cand ama jauns acasa, duminica, noroc - sau nu ! - ca era f tarziu...
Avem materiale si pentru martisor sa stii!

Mergi la inceput

Laura, ce ati patit? Totul e in ordine? Ma refer atat la Diana cat si la voi...
Ai inceput serviciul?

Mergi la inceput

Laura am citi acum pe blog... of!

Va pupam dulce sa fiti sanatosi si voiosi!

Cand ai timp spune-ne si de Sophie... si de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dragele mele, va urez un an nou plin de bucurii, fericire, sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca! Sa ne vedem/auzim cu bine in 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani dragelor, sa aveti in anul ce vine numai bucurii, succese si impliniri, alaturi de sanatate care-i mai buna decat toate! Sa ne citim cu drag in anul ce vine.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani fericiti!
Fie ca anul nou sa vina cu sanatate, fericire, bucurii si impliniri pentru toata lumea!

Mergi la inceput