Litiera cu "acoperis"
Folositi litiera acoperita pentru pisicile voastre? Se mai face nisip prin jur, functioneaza bine? Eu vreau sa ii cumpar pisicii mele, ma isterizeaza stransul nisipului din jurul actualei litiere, il arunca de umple tot holul (nu va uitati crucis, am o perioada mai aglomerata:)
Oare o accepta schimbarea? E destul de scumpa una acoperita, cel putin din cate am vazut eu e vreo 80-90 de lei... mi-ar parea rau sa dau banii degeaba. De exemplu nisipul nu-l vrea nicicum schimbat, ne-am impotmolit la o marca numai.
Daca aveti sfaturi, sugestii, shoot.
Raspunsuri
CorinaDani spune:
ai putea incerca sa construiesti tu un "acoperis" pentru litiera, sa vezi daca pisicuta ta accepta noua varianta, ca sa nu dai banii degeaba pe o litiera noua, acoperita
sau, macar sa improvizezi niste "pereti" de jur imprejurul litierei, astfel incat nisipul aruncat de pisica sa nu mai ajunga pe jos
sau faci rost de o cutie mare de carton, scoti/decupezi capacul superior, pui litiera in interior si faci si un decupaj in lateral, ca sa poata intra/iesi pisica
eu am avut o pisicuta si am invatat-o de cand era mica sa faca direct in recipientul de plastic (cutia de plastic), tocmai ca sa evit faza cu nisipul...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
terishka spune:
CorinaDani, curat Minitehnicus Nu mi-a dat prin cap sa ma apuc de bricolat, nici nu-s cine stie ce talent, dar pot incerca. Sunt foarte bune ideile tale, multumesc!
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui terishka Folositi litiera acoperita pentru pisicile voastre? Se mai face nisip prin jur, functioneaza bine? |
eu sunt foarte multumita de ea, desi la inceput mi-au dat emotii (am doo pisici, de-aia vorbesc la plural) ca n-o vor folosi, nu pareau prea dornice sa impinga usita batanta despre care nu le era deloc clar cum o vor deschide cand vor dori sa iasa. dar i-am bagat de cateva ori incet, cu grija, ii ajutam sa deschida usita, asa ca dupa vreo 2-3 zile au folosit-o cu succes. mai avem doua neacoperite pe balcon, asta inchisa e inauntru.
putin-putin nisip tot se mai face in jur, dar nu se compara cu cele neacoperite.