Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

produc capitol nou

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

tu nasti cu Botica la Medlife sau ti-ai schimbat optiunea??Parca asa am retinut. La Botica mi-am facut niste ecografii

33+
34 ecografic

asa e beatrice, nu am schimbat nimic pana acum
sper sa nu se schimbe nimic si de acum in colo si printesele mele sa stea cat mai cuminti in burtica si cat mai mult, ca altfel nu stiu ce fac
pt ca nici nu stiu la ce spital de stat este dr botica

Lore 29 + &

din cate stiu eu, dr. Botica a lucrat pana acum un an la Filantropia, dupa care s-a mutat la privat. Lucreaza numai la privat acum, la fel ca si Pelinescu, un alt dr foarte bun, care pana de curand, tot la Filantropia a fost, iar acum lucreaza numai la Medlife

33+
34 ecografic

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, avem stres ca daca toti ne ameninta cu sangerari...eu pana acum n-am visat sange.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Sashenca, nu fi trista. Mobilizeaza-te si totul o sa fie bine, o sa gasesti un medic la fel de bun. Nu mai plange te rog

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

beatrice75 tu esti la dr. Deva?

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Fetelor sunt Anca,sora Alexandrei .De dim la 7 i s-a rupt apa si s-a internat la Giulesti pentru ca la Filantropia nu mai aveau locuri pentru premturi.
Acum este pe perfuzie si incearca sa o mai tina macar 24 de ore sa apuce sa faca 3 ture de injectii ptr maturarea plamanilor.
Acum plec iar la spital si intru diseara sa va dau vesti
Bebelule sa ne traiesti

33+ ANDREEA LAVINIA

AMR 5 saptamani !!!

wawacum am citit!!!!!!!!!!!
Da, Alexa stiu ca tu erai la acelasi dr ca si mine, pana ieri am tot vorbit pe private de analize, dr, tarife.

33+
34 ecografic

28+

Mergi la inceput

Sashenca, Filipescu imparte acelasi cabinet pe Polona cu Vladareanu al meu de la Elias. Te va primi la cabinet cu siguranta. Am auzit si de Strajean, totla Elias este dar nu-l cunosc eu. Da o cautare pe net si vezi de cine se vb mai bine.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput