Burtici nov - dec 2010.(118) alexa nastere usoara!
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca83 spune:
nu merge sa scriu mai mult la titlu
..nu stiu de ce.....
syl chiar daca o sa mergi la mai multi dr fiecare iti va spune altceva..daca ai incredere in dr tau eu zic sa stai linistita...

32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
sunset_zuzi spune:
alexa1985 multa sanatate si tie si bebelinei tale
Doamne ajuta
bebelu la multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti 

sashenka imi pare rau pt tine...e tare greu dar poate o sa fie bine pana la urma 
Doamne ai grija si de noi
32+ 
anymona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h Alexa suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii...Anca te rog tine-ne la curent cu ce se intampla cu Alexandra si spune-i ca o puuup ![]() ![]() ![]() .Asa el mi l-a recomandat pe Dan Strajan de la Elias, dar nu am auzit de el si parca mi-e tarsa sa ma duc asa. Fina mea mi-a zis sa ma duc la doctorul ei, chiar a vorbit cu el, adik la Filipescu. Stiti ceva de acesti 2 doctori??? Mami Andreea 32sapt cu Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
sashenka, eu la Dan Strajean am facut o eco la prima sarcina si mi s-a parut ok. dragut si amabil. el are consultatii si la medicover unde avem noi asigurare de la servici si am multe colege care merg la el. din spusele lor cica e super ok, dar nu a nascut niciuna pana acum. dar ele zic ca, in cazul unei sarcini, ar merge 100% pe mana lui. despre celalalt dr nu stiu nimic. poate celelalte fete. mult succes. sunt sigura ca vei face alegerea buna pana la urma

28+
+ Clara Maria (01/02/2006)
tigrutz spune:
Buna fetelor,
Am absentat o perioada, dar sper ca ma mai primiti in randurile voastre
Desi sunt in concediu de 1 saptamana, intotdeauna apare ceva de facut, citeam si cand vroiam sa mai spun si eu cate ceva, voi o luati inainte rau...aveti conditie fizica domne', iar la cele 20 de kg luate, nu fac fata 
Bebelu, La Multi Ani, tot ce-ti doresti, nastere usoara si bebe la termen! 
Alexa, suntem alaturi de tine, totul va fi bine!
Ratusca, am o curiozitate, legata de nr de saptamani de sarcina. Noi doua avem acelasi UM, dar totusi tu spui ca ai incheiat saptamana 32, iar eu stiu ca azi inchei sapt 31 si maine intru in 32. Gresesc eu calculul?
31+ cu 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Fetelor sunt Anca,sora Alexandrei .De dim la 7 i s-a rupt apa si s-a internat la Giulesti pentru ca la Filantropia nu mai aveau locuri pentru premturi. Acum este pe perfuzie si incearca sa o mai tina macar 24 de ore sa apuce sa faca 3 ture de injectii ptr maturarea plamanilor. Acum plec iar la spital si intru diseara sa va dau vesti Bebelule sa ne traiesti ![]() 33+ ANDREEA LAVINIA AMR 5 saptamani !!! |
waw

acum am citit!!!!!!!!!!!Da, Alexa stiu ca tu erai la acelasi dr ca si mine, pana ieri am tot vorbit pe private de analize, dr, tarife.
33+

34 ecografic
ratusca83 spune:
la mine bebe este mai mare cu cateva zile si de asta schimb de joia....
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
of...si eu am ureaplasma asta afurisita care nu a cedat cu antibiotice ![]() ![]() ![]() 28+ + Clara Maria (01/02/2006) |
ai mai luat si alt tratament? eu repet iar cu antibiotice. la mine a devenit si mai rezistent
, dar stiu ca si misticgirl avea si ia cedat la tratament. sper ca de data asta sa-si faca efectul off , am si plans la vestea cu alexa.
gata! am incheiat cu treaba! de acum ma leg de pat
31+
tigrutz spune:
Ratusca, nu ma refeream la ziua in care schimbi semnatura, ci la nr de saptamani, eu intru in 32, tu spui ca deja ai terminat 32, desi avem aceleasi um...sau tu ai la semnatura nr de saptamani dupa eco si nu dupa UM?
31+ cu 
syl spune:
b]Crisis[/b], pai de felul meu sunt dar nush ce ampatit acuma. E de la hormoni clar.
26+
Thomas Bogdan

Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)