Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 45
cris_82 spune:
boti sanatate la matza micaP.S. desenele de care spui tu le am eu dublate in lb. romana,ba chiar multe altele..cand esti mai libera,daca vrei o iai pe nancy si veniti incoace(am terminat cu scarile )si tragi ce vrei tu,dar trebuie multe dvd-uri ca am foarte multe desene,si pe unul nu in cape mai mult de 5-6 desene animate
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Dodo-pui spune:
Boti insanatosire grabnica .
nu am stiut ca apar iar cartile cu Adevarul Bogdi e fan... celelalte 12 le avem citite si rascitite... deci daca o sa li se faca reclama la tv o sa le vrea si pe acestea.Da sunt ff calitativ tiparite.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ralualexandrei spune:
Boti amatoare de rochitze sunt si eu ,si de zi cu zi si de ocazie
Am admirat poze cu bebei foarte foarte dulci .
De ceva vreme nu imi pot deschide mailul sa verific daca am castigat tricoul de la Mihaela si nistre strampi pt printesa.
Am vazut ca abunda hainele pt bebei in licitatii din pacate ai mei is trecuti de stadiul asta ba mai mult lui Edy la 3 ani jumate ii iau haine de 5-6 ani ca el e asa mai urs,seamana cu ta-su,de Robert nici nu vorbesc ca el se imbraca de la adulti.Numai Maria isi respecta varsta
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
diana2242 spune:
Boti multumim de pontul cu cartea numai ca eu nu le am pe toate nici din cea veche asa ca trebuie sa mai merg la adevarul sa mai iau si enciclopedii si din astea albastre dar de as gasi acolo si bani m-as duce mai rpd
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Leditia spune:
Confirm plata lui Lumi_Nag -18 ron.multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei De ceva vreme nu imi pot deschide mailul sa verific daca am castigat tricoul de la Mihaela si nistre strampi pt printesa. |
andra,ai castgat tricoul!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
PIDANA spune:
http://cartielectronice.blogspot.com/2009/08/download-gratuit-carti-in-format.html
exista si cateva titluri de Dan Brown
Lumi_Nag spune:
Multumesc Leditia pentru confirmare. Banutii sunt pentru Ingeri si demoni de la Anca 16. Asa ca astept cu nerabdare cartea.
As avea si o dorinta daca se poate.... Cine are prin casa carti de Sven Hassel va rog bagati si la bazar.Poate va incurca na...
AncaDragoman am trimis coletul.Nu stiu cat poate sa faca de la Iasi la Bucuresti...cred ca stii tu mai bine.
Astept confirmare si de la Ada (Maria_Rubi).
Astazi platesc si pt Siluan cei 15 lei.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Intru repede sa spun ca am primit fustita de la andreea.2009, e superba. multumim frumos. tot ce am licitat la bazar, platim saptamana viitoare cand intra indemnizatia, sa speram ca la timp.
Boti sanatate multa piticei tale si multa rabdare si tie.
Va pup.
Ramona de Diana (20.07.2009)
getik1 spune:
fetele:ducky,monvas,diannalex,dodo-pui am zis ca sapt asta merg in oras sa achit dar nu ia dat lu barbatimiu salariu asa ca dupa 12 cand imi intra postnatalu.imi cer mii de scuze
la voi in orase se intampla ca la locu de munca sa nu se dea salariu de 3-4 luni?? lu barbatimiu de 3 luni nu ia dat saalriu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar