Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 44
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Buna dimineata! Am primit sarafanul de la andreea.2009 Multumesc! Ajung si la banca zilele astea. Anca, sa iti traiasca nepotica, sa creasca mare si puternica! O sa fie bine, sunt sigura. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
mersi mult ,de ieri ii da lapte muls de la ea si azi de dim a baut 20 ml
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
pooh spune:
Off,Boti,imi pare rau ca nu sunteti ok....sanatate multa va doresc!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
boticelina spune:
Fetelor, sunteti minunate, multumim mult pentru urari, sa stiti ca cel mai tare ma da peste cap logistica. Adica faptul ca era duminica seara si nu aveam pe cine/cum sa anunt ca nu ma pot duce a doua zi la serviciu, nici cum sa-mi fac hartie, am sunat-o pe mamaia Coca (fosta noastra bona) sa vina sa stea cu bambina si pe langa ca se pregateste de o nunta, aseara era si inundata si n-a putut veni, a trebuit s-o aduc pe mama de la tara ca sa stea cu fata, care fata azi dimineata se pusese pe bocit ca vrea la gradinita . Aseara la culcare, spalata si apretata a vomitat in jet tot ce bobinase ca nu stiu ce-a fost in capul meu si i-am dat lapte, asa ca am luat-o de la capat cu spalat, schimbat, citit povestea, dat din nou medicamentele... cred ca mi-a amortit creierul ca nici macar nu m-am suparat/ingrijorat de jetul laptos
Intrebare: aveti vreuna termometru de frunte/ureche?. Sunteti multumite? Ca al meu cupil nu mai sta cu termometru in fund (normal, nici io n-as sta ), cu el la subrat nici atat, si la mana ma pricep io sa apreciez temperatura dar nu fac prea bine diferenta intre 38.5 si 39.3. Peste 39.5 stiu sigur cum e/arata Am gasit pe okazii intre 80-100 lei si nu stiu ce sa fac...
Laura am primit de la nepotica mea un sac cu hainute de fifitza pt 5-6 ani, ce ziceai ca te intereseaza? Rochite?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Boti,sanatate multa.
Noi avem termometru digital(e cu infrarosu si luat temp de la distanta si in somn) de mult,ca David nu a mai suportat sa-i iau temp in fundic de la 6-7luni:))si zau ca-l inteleg:)..Eu sunt multumita.
Acum depinde ce fel de termometru ii iei si trebuie sa citesti cu atentie carticica lui.
Mai ce povesti disney?vreau si eu..insa la ora 10 dim nu cred k mai exista:)))Asa-mi trebuie daca nu citesc presa :))Apare doar martea carticica asta?
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Laura25 spune:
boti esti o scumpa! Ma intereseaza sarafene, rochite, bluzite subtiri. Doar ca mandra mea poarta haine cam de 4 ani, adica pt 104 cm. Cred ca cele de 5-6 ani i-ar fi mari.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pooh spune:
Boti,pui haine de fetite la bazar?Ma intereseaza si pe minePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
boticelina spune:
Ledi sar'na de info, cred ca voi lua si eu un termometru d-asta. Pina acum m-am descurcat ori la mana ori cu buburuze din-alea autocolante dar acum copilul le smulge ca-i plac prea mult in plus, mi se pare neigienic sa mai iei acum temperatura rectal desi e doar termometrul copilului, nu-l folosim si noi, dar na...
Uite despre carte: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Adevarul-_continua_seria_cartilor_-Disney_Clasic_0_347365540.html
Celelalte carti (seria de anul trecut) le gasesti la libraria Adevarul, e vis-a-vis de MacDonalds la Delfinariu, pe Soveja. Noi le avem pe toate si sunt f f frumoase. La mine la chiosc se face lista cu doritorii si se mai aduc in plus daca e nevoie, m-am inscris si eu pe lista azi dimineata, altfel la liber nu le prinzi
E fain ca io i-am facut copilulu si toate filmele respective in limba romana, cu coperte cu tot, deci le stie si se bucura tare mult de ele, in fiecare zi citim cate 2-3 din ele. Lion King il vede in engleza (nu are varinta in RO) dar i-l dublez io cand am chef sunt convinsa ca va fi data pe spate de carticica de azi, e chiar in perioada Lion King . Saptamana viitoare e Nemo
Laura ma uit atunci in cele de 4-5 ani. Rochii de ocazie sau de zi cu zi?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Boti,mersi..Nu stiu cum e cu carticelele,noi am alergat dupa enciclopediile alea si mi le-a luat soacra-mea,ca o cunoastea pe tanti de la ziare de la blocul ei:)))Aici la mine jos,la ora 7 cand cobora barbata-miu sa mearga la munca nu mai erau..daca-ti vine sa crezi:))
Imi convine mai mult sa-i iau asa,ca in magazine carticelele cu povesti sau enciclopediile sunt groaznic de scumpe..si nu-mi vine sa dau 50 ron sau mai mult pe o carte...
Eu momentan inventez povesti,ca David nu are rabdare sa-i citesc o ditamai poveste..vrea el cartea s-o zapaceasca el:)))Si desene avem si noi o gramada de CD-uri..insa nu originale..sa nu ma ziceti
Sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Laura25 spune:
Boticelina, hainutele de fetita ma intereseaza de astea de purat zi de zi la gradinita, nu 'de fitze'. Gata cu 'ocaziile' Am avut un an destul de plin, de mai potolim si noi.
Sanatate multa lui Nancy! Si multumesc de pontul cu cartile de la adevarul! Mi-am intins antenele si deja am facut rost de prima (plus "Oraselul lenes", normal ... ca si la ala suntem 'abonati')
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anna-mama spune:
Boti, si eu am termometru din cel cu infrarosu, nu ia tempeatura exact (ma refer ca poate arata 38, 5 in loc de 38, 7, de ex) , ca cel cu mercur, in sensul ca depinde de distanta de care il tii fata de piele, dar sunt f multumita, cu el pot sa-i iau temperatura in somn fara sa-l mai deranjez si sa mai provoc scandal, ca nu mai statea decat cu lupte sa-i iau in fundulet
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR