Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 35
mihaela77O spune:
SABINA,am facut si eu in seara asta,plata on-line,pt pantalonii astia:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4353 11 ron
te rog,cand se vede,sa confirmi!
multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
cris_82 spune:
mady asa ar trebui a fac,dar nu ma lasa inima..totusi,un calificativ pe masura am sa dau ca sa se stie pe viitor ca nu e frumos cum au procedat
fetelorrrrrrrrrr si eu vreu povesti si basme,dar in special caut de Fratii Grimm..eu am avut o ditamai cartulia imensa ,dar cand am fugit de acasa cu a mea actuala soata,am lasat cartea si s-a dus naibii pe apa sambetei
P.S.am gasit cuburi din acelea gen puzlle cu imagini(12 buc care pot face 6 imagini)numai ca pentru pitica mea e cam dificil si asa ca mai caut si in variante mai usoaresi mai caut si urgent fesuri din acelea strumfaresti indiferent de culoare ca la miniblu nu am mai gasit
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman DAAAAAAAA VREAU TOT |
Da' sa stii ca nu sunt ROZ!!
Cand iese din spital, ai idee?
Ca sa stiu cat timp am sa le caut, ca sunt imprastiate pe la mama sau pe la viitoarea mea casa.
Daca e graba - incerc marti sa dau o tura, daca nu - o las pe week-end.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
vias spune:
buna seara fetelor
in primul rand felicitari pentru diamante!
apoi... am castigat cateva produse, la care fac plata saptamana asta, catre sfarsit.
De la ducky platesc unde aleg eu, nu? la orice copilas..pt ca scria: cumparatosul alege... dal de la Dodo-pui? la cazul lui Bogdan? ca nu stiu sa intru la produsul cumparat de mine...si deci nu stiu in ce cont sa fac plata!
Multumesc mult!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
inca una si am duc...
vreau sa mai donez cate una, alta...fac fotografii zilele astea si va rog sa-mi spuneti cum fac cu fotografiile va rog! ca eu nu stiu!
multumesc!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
pooh spune:
Am pus doua produse la bazar.....*antepremergator:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5513&n=Antepremergator*Geanta damahttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5514&n=Geanta-dama-MAROPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Salutare si de la noi! Multumim din suflet pentru felicitari si ganduri bune si frumoase , am rasfoit putin paginile din urma ! Noi suntem inca in spital , pisicuta Cezara face un tratament cu antibiotic, abia asteptam sa iesim pana nu ne depresam prea tare .. Povestea nasterii a fost cu mult suspans si adrenalina, am ajuns la spital aproape in expulzie, abia a mai avut timp doctorul sa-si puna echipamentul ca i-am si aruncat bebelina in brate Stiu ca am ceva treburi de aranjat la bazar, un pandativ pentru Ralualexandrei, sepcuta pentru Georgipuia si umerase pentru Ellinia, sper sa nu intarzii foarte mult, daca e urgenta undeva, dati o strigare in privat, va rog Si am primit si diamant! Mami fericita de steluta Gruia si perluta Cezara |
Sanatate multa si refacere cat mai rapida! Pupam fetele cucuiete!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Lumi_Nag spune:
Neata fetele!
Ducky, eu inca nu am primit aviz. Te anunt cand primesc si atunci dau si calificativ (desi ma indoiesc ca nu va fi favorabil).
AncaDragoman, azi sau maine pun sacosa (de fapt un pachet f mare ) la posta. Am mai gasit si ceva hainute de copii. Sper sa se vanda, iar Marius Andrei sa fie ajutat in acest fel.
Fetele care au luat cate ceva de la Sabina.P, ea este incepatoare.Mai bine o ajutati voi sa-i spuneti ce si cum sa faca la bazar, pana deprinde cum sta treaba.
Anca16 si Monnvas azi sau maine fac platile pentru lucrurile castigate de la voi. Dau mail dupa plata.
O zi calduta va doresc.
Lumi_Nag spune:
Inca ceva...si eu as vrea sa cumpar mai multe de la bazar dar nu ma tine punga.Asa ca eu zic ca e o idee buna sa facem rost de banuti in felul asta.
pooh spune:
Mai am o geanta fff. faina,neagra,mare,cred ca e din piele,doar ca are o pata albastra pe captuseala...a,si captuseala e un pic cusuta intr-un loc.....oare pateste ceva(geanta)daca o bag in masina?Este cineva interesata de ea?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)