Bazar umanitar ***46***La multi ani, Diana!*
Raspunsuri - Pagina 31
madyrizi spune:
ai vazut, valentina, cum pic eu mereu de dusman? tot ce se vinde la bazar... eu is vinovata. bine ca mai esti si tu vinovata .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
valentina_22 spune:
'neata fetelor!
Inainte de toate vreau sa urez, cu intarziere, Dianei numai fericire,implinire si tot binele din lume alaturi de puiul ei scump.
Viata lunga plina de realizari si pentru printesele nou venite in clubul nostru Cezara de mami Nerantula si Andreea Lavinia(sper sa nu gresesc), nepotica de matusica Anca. Sa creasca mari, sanatoase si frumoase si sa le aduca cat mai multe bucurii parintilor sai.
Dodo si Mika va cer scuze, ma chinui de 3 zile sa ajung la banca, insa mai toata ziua umblu prin oras pe la diverse interviuri. Ultimul avut ieri, mi-a inspirat multa incredere si cred ca am sanse mari de reusita. Maine merg la proba de lucru. Printre altele trebuie sa ai "papagal" si cum mama-natura m-a inzestrat din belsug, am un atu important impotriva celorlalte candidate.
Am vazut ca au aparut diamantele. Fetelor, vreau si eu unul, daca nu am unul in viata de zi cu zi, pentru ca nu prea imi plac bijuteriile(ati mai auzit una ca asta!), vreau unul virtual. I-am trimis Mikaeelei pentru cazul Ionelei cateva biju-uri hand-made, dar cred ca s-au dat ca nu le-am vazut. Cum revine, o rog sa confirme.
Vad ca unele dintre voi au primit colete de la Andreea.2009. Al meu nici acum nu a sosit, dupa mai bine de 2 luni de la achitare si dupa spusele Andreei dupa vreo 2-3 saptamani de la trimitere. S-o fi intamplat ceva pe drum , nu am idee, cert este ca la oficiul meu postal nu a ajuns. Ma oftic ca erau lucrusoare pentru puicutii mei numai bune pentru vremea asta rece. Si nici Andreea nu mai apare pe aici.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ai vazut, valentina, cum pic eu mereu de dusman? tot ce se vinde la bazar... eu is vinovata. bine ca mai esti si tu vinovata . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Draga mea imi doresc sa ajung vinovata nr.1, numai buzunarul sa ma tina. Daca da Domnul si reintru in campul muncii atunci sa vezi lupte!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
cred ca mikaeela si-a inchis licitatiile pentru ca o luna va fi plecata la tratamente cu ioana.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mikaeela spune:
Valentina,le-am facut poze cu telefonul la bijuterii si eu iesit f nasol si nu le-am pus la bazar.Acum o sa le pun dupa ce vin acasa ,poate o sa gasesc eu un aparat foto sa le fac poze .
De joi eu am inchis toate licitatiile ca nu am pe cine sa pun sa se ocupe de produse cat voi fi eu plecata.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui valentina_22 'neata fetelor! Inainte de toate vreau sa urez, cu intarziere, Dianei numai fericire,implinire si tot binele din lume alaturi de puiul ei scump. Viata lunga plina de realizari si pentru printesele nou venite in clubul nostru Cezara de mami Nerantula si Andreea Lavinia(sper sa nu gresesc), nepotica de matusica Anca. Sa creasca mari, sanatoase si frumoase si sa le aduca cat mai multe bucurii parintilor sai. Dodo si Mika va cer scuze, ma chinui de 3 zile sa ajung la banca, insa mai toata ziua umblu prin oras pe la diverse interviuri. Ultimul avut ieri, mi-a inspirat multa incredere si cred ca am sanse mari de reusita. Maine merg la proba de lucru. Printre altele trebuie sa ai "papagal" si cum mama-natura m-a inzestrat din belsug, am un atu important impotriva celorlalte candidate. Am vazut ca au aparut diamantele. Fetelor, vreau si eu unul, daca nu am unul in viata de zi cu zi, pentru ca nu prea imi plac bijuteriile(ati mai auzit una ca asta!), vreau unul virtual. I-am trimis Mikaeelei pentru cazul Ionelei cateva biju-uri hand-made, dar cred ca s-au dat ca nu le-am vazut. Cum revine, o rog sa confirme. Vad ca unele dintre voi au primit colete de la Andreea.2009. Al meu nici acum nu a sosit, dupa mai bine de 2 luni de la achitare si dupa spusele Andreei dupa vreo 2-3 saptamani de la trimitere. S-o fi intamplat ceva pe drum , nu am idee, cert este ca la oficiul meu postal nu a ajuns. Ma oftic ca erau lucrusoare pentru puicutii mei numai bune pentru vremea asta rece. Si nici Andreea nu mai apare pe aici. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
sunt in zona dar nu prea pot scrie..Nu am ajus la posta sa verific ca toata saptamana aam tras cu Sebi de o bronsita urata rau.Am sa incerc sa ajung maine.
Jasmin012 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana l
Nu le am. As vrea sa le citim, dar am sa le caut intii la biblioteca . Daca nu le gasesc, trebuie sa le cumpar. Dar avind in vedere ca e minim 20 lei cartea, si cum sunt citeva carti in serie... am nevoie de buget extins. Dar intii caut pareri despre carte, sa nu dau bani degeaba. hainute de vanzare |
aaaaa, acum vin si eu de-acasa.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Dianaalex, pune, mama, cartile alea de povesti. Ca si pe mine ma intereseaza.Nu raman nevandute.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui madyrizi ai vazut, valentina, cum pic eu mereu de dusman? tot ce se vinde la bazar... eu is vinovata. bine ca mai esti si tu vinovata . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
hai ca m-ai facut sa rad in hohote
cred ca esti inamicul public nr 1